ciesu Opublikowano 28 Października 2013 Opublikowano 28 Października 2013 Hej Wam. Na ogólnym forum Kolega CAMPTO zbiera chętnych na podkładki z nick'ami pod tablice rejestracyjne: http://www.forum.bur...764#entry320764 Czy ktoś z łódzkiego będzie o tym myślał, aby zamówić?? Możemy zrobić zbiorowe dla osób z Łodzi i okolic... Wtedy przesyłka byłaby tańsza, a Campto nie bawiłby się w piętnaście wysyłek w naszą stronę :-) CHĘTNI z łódzkiego: 1. VOLVO 673 - czarne litery, białe tło 2. JURCZAS - czarne litery, białe tło 3. T-Rex - czerwone litery, białe tło 4. Kasiorka - czerwone litery, białe tło 5. STEFANEKMAC - czarne litery, białe tło 6. RONIN - czerwone litery, białe tło 7. CIESU - czarne litery, białe tło 8. JULO - czarne litery, białe tło
ravw Opublikowano 28 Października 2013 Opublikowano 28 Października 2013 Jedną już mam i nie wiem czy chce to montowac
Sympatycy Volvo Opublikowano 28 Października 2013 Sympatycy Opublikowano 28 Października 2013 Pawełku jak zwykle jestem chętny ,tradycyjna biała z czarnym napisem.
ciesu Opublikowano 28 Października 2013 Autor Opublikowano 28 Października 2013 Dobrze Tomasz, ja też reflektuję - poczekajmy zatem, czy jeszcze ktoś się zapisze i zamówimy dla nas hurtem :-) Ravw - u Ciebie nie widziałem na moto, widziałem natomiast u innych i ciekawie to się prezentowało...
jurczas Opublikowano 28 Października 2013 Opublikowano 28 Października 2013 Ja również bym sie pisał na tą tabliczke
T-Rex Opublikowano 28 Października 2013 Opublikowano 28 Października 2013 Ja bym reflektował na dwie. Nawet mam od nowości włoską ramkę, która mnie wkurzała, bo ma miejsce nie wiadomo na co. Teraz wiem na co to miejsce Do kiedy ta akcja na ogólnym?
ciesu Opublikowano 29 Października 2013 Autor Opublikowano 29 Października 2013 Do kiedy ta akcja na ogólnym? Zapytałem na ogólnym do kiedy możemy się decydować - po otrzymaniu odpowiedzi napiszę tutaj... Myślę, że zrobimy tak jak z kamizelkami, to znaczy przelew do mnie na konto, a później ja zrobię zbiorcze zamówienie do kolego CAMPTO. Przeklejone z postu na forum ogólnym: "Tabliczka posiada dodatkową przestrzeń nad napisem, celem łatwego zamontowania np. na nitach. Dostępne następujące kolory: Tło: biały, niebieski, czerwony, zielony, żółty, brązowy, srebrny, złoty Litery: biały czarny czerwony. Od Wykonawcy dowiedziałem się, iż polskie znaki Ń, Ć, Ł są dostępne. UWAGA: Ze względu na dużą ilość próśb ostateczny termin zgłaszania 07.11." Czyli my musimy ostatecznie określić się we wtorek 05.11!!! W pierwszym poście zapodaję listę chętnych z Łodzi i okolic - jeżeli miałby ktoś życzenia co do kolorów, tła, itp. to piszcie!!! :-)
Klubowicze pazdzioch Opublikowano 31 Października 2013 Klubowicze Opublikowano 31 Października 2013 Już się dopisałem na ogólnych zanim zobaczyłem ten temat u nas.Ale pewnie skorzystam ze wspólnej przesyłki.
jurczas Opublikowano 1 Listopada 2013 Opublikowano 1 Listopada 2013 Wydaje mi się choć nie musi tak być byśmy z łódzkiego mieli jednakowe kolory. Tło białe literki czarne jest chyba ok? Chyba że ? Chyba że łódzkie inaczej np: tło żółte?
T-Rex Opublikowano 1 Listopada 2013 Opublikowano 1 Listopada 2013 Ja biorę czerwone na białym. Nie wydaje mi się za dobre narzucanie koloru. Każdy chyba ma prawo wybrać co chce Dopisuję nicki: T-Rex Kasiorka
ciesu Opublikowano 4 Listopada 2013 Autor Opublikowano 4 Listopada 2013 Czy ktoś z łódzkiego się jeszcze dopisuje, czy ktoś zmienia kolor tła, wielkość liter, itp??? JUTRO SKŁADAM ZAMÓWIENIE NA OGÓLNYM!!!
Julo Opublikowano 4 Listopada 2013 Opublikowano 4 Listopada 2013 Ciesu dopisz mnie, czarne na bialym, z gory dzieki.
Sympatycy Volvo Opublikowano 4 Listopada 2013 Sympatycy Opublikowano 4 Listopada 2013 Pawełku zrób tak by napisy były z,,LEWEJ'' strony a nie z prawej ,i jeszcze jedno bierz na zeszyt.
T-Rex Opublikowano 7 Listopada 2013 Opublikowano 7 Listopada 2013 Gitara! Daj znać gdzie się rozliczamy.
Sympatycy Volvo Opublikowano 7 Listopada 2013 Sympatycy Opublikowano 7 Listopada 2013 A można jeszcze zamówić.
ciesu Opublikowano 7 Listopada 2013 Autor Opublikowano 7 Listopada 2013 Tomek zamawiaj prosto na ogólnopolskim i zaznacz, że wysyłka z całością łódzkich tabliczek....
Klubowicze Marzena Opublikowano 8 Listopada 2013 Klubowicze Opublikowano 8 Listopada 2013 Pawełku Tomek tylko się tobą droczy,jak go spotkasz wiesz co możesz mu zrobić .
ciesu Opublikowano 10 Listopada 2013 Autor Opublikowano 10 Listopada 2013 Poprosiłem Kolegę Campto, aby w jednej przesyłce przyszły nasze zamówione tabliczki: 54. pazdzioch - czarne litery, białe tło 65. VOLVO 673 - czarne litery, białe tło 66. JURCZAS - czarne litery, białe tło 67. T-Rex - czerwone litery, białe tło 68. Kasiorka - czerwone litery, białe tło 69. STEFANEKMAC - czarne litery, białe tło 70. RONIN - czerwone litery, białe tło 71. CIESU - czarne litery, białe tło 72. JULO - czarne litery, białe tło
Sympatycy Volvo Opublikowano 5 Grudnia 2013 Sympatycy Opublikowano 5 Grudnia 2013 Ciesu był u mnie dzisiaj mikołaj i powiedział że masz już tabliczki i co ty na to .
ciesu Opublikowano 6 Grudnia 2013 Autor Opublikowano 6 Grudnia 2013 Mam, dziś listonosz przyniósł mi kopertę z wizerunkiem Mikołaja hehe Są SUPER i zapraszam po odbiór!!!! :-)
Rekomendowane odpowiedzi