Rafi Opublikowano 27 Października 2013 Opublikowano 27 Października 2013 Meldujemy się w domciu, Dzięki wielkie za wspniałe wspólne przeloty i cierpliwość do 200ccm ;-) Wiem, wiem, przy powrocie już niektorych nosiło - było widać ;-) Ale nasze kółeczka już szybciej nie mogły => choć nie, one jeszcze szybciej mogły, ale utrzymać to wszytko w jednej linii było niemożliwe ;-) Alfi i Cormoranie, dla Was OGROMNE podziękowania za przewózkę Gosi. Decyzja zapadła => Burgman 650... Uzytkownicy SW już mogą się smiać i współczuć ;-) Pozdrawiamy Was ciepło i do następnego przelotu, bo przecież coś wspólnie nawiniemy w tym sezonie, prawda?
Klubowicze PIN Opublikowano 27 Października 2013 Klubowicze Opublikowano 27 Października 2013 Dotarłem do domu cało i szczęśliwie. Kochani to był super dzień, super winkle, super pogoda, super atmosfera, super atrakcje, piękne widoki, wszystko było super. Alfi na następną wyprawę zaplanowaną przez Ciebie jade w ciemno Wszystkim wam dziękuje za stworzenie niepowtarzalnej atmosfery, te uśmiechy, itp. Foto właśnie lecą....o i jakiś filmik znalazłem ,,,,
Sympatycy irasko Opublikowano 27 Października 2013 Sympatycy Opublikowano 27 Października 2013 Ja też już w domku z herbatką na kanapie. Dzięki za fantastyczny dzień. Alfi - Kierowniku wycieczki, myśl o następnej. Rafi, i tak ładnie pomykałeś, 200 + plecaczek. Z Jaco i Arturasem musieliśmy od Ikea do S8 przepychać się między samochodami. Jeden wielki korek. Dzięki wszystkim jeszcze raz za miły dzień. Do zobaczenia. U mnie 360 km
ALFI Opublikowano 27 Października 2013 Autor Opublikowano 27 Października 2013 Witam, Wykąpciany, i szczęśliwy melduję powrót do domu. Ogromne dzięki za tak liczne towarzystwo - nie spodziewałem się takiej frekwencji. Było super, atmosfera i pogoda wprost wymarzona. Trasa prawie pusta więc idealna.....czego chcieć więcej. Mam nadzieję że przez moje "kierownikowanie" słabsi nie dostali zbytnio w ........ Raz jeszcze dzięki za wspólne kulanko, na pewno to powtórzymy. Pozdrawiam PS. Mnie wyszło 340 km ile Wam
Norbert Opublikowano 27 Października 2013 Opublikowano 27 Października 2013 Ja tez melduje , że dotarłem. Wspaniały dzionek. Wielkie dzieki. Na koniec z PINem zaliczyliśmy piękne foki z fotoradaru- dobrze że nie ma blach z przodu , bo byłoby drogo. . U mnie na liczniku wybiło równo 375km przelotu, także wynik zacny, a pogoda......mniam .....chyba trudniej o lepszą do kulania.
Klubowicze arturas Opublikowano 27 Października 2013 Klubowicze Opublikowano 27 Października 2013 Ja juz w doma. Wszystko piekne i wspaniale dzisiaj bylo i pogoda i towarzystwo i plan i winkle, wiec wielkie dzieki wszystkim za wspaniale chwile. Gloria Alfiemu i podziekowania za udane planowanie. Ja chce jeszcze :-) fotki mam nadzieje ze tez beda fajne, ale to troszke spokojniej.. Pewnie jutro.
Klama Opublikowano 27 Października 2013 Opublikowano 27 Października 2013 Dajcie jakieś zdjęcia to chociaż popatrzę Gosia akurat dzisiaj miała wykłady, a ja zajmowałem się Wercią więc nie dało rady, Może coś w zaduszki w sobotę się wyklaruje? Może będzie ładna pogoda..... Pozdrawiamy i zazdrościmy
Gość sagi73 Opublikowano 27 Października 2013 Opublikowano 27 Października 2013 Też w domu,chyba zapawiadają się ciche dni. Dzięki wszystkim za mile spędzony dzionek.
Sympatycy Jaco Opublikowano 27 Października 2013 Sympatycy Opublikowano 27 Października 2013 A ja napisze tak będą ciche dni i noce. Dotarłem do domku 19.05, licznik pokazał 449.5 km. Dziękuje wszystkim za kulanko. Alfi trasa bardzo fajna, dzięki za foty. Miło było z wami polatać. Do następnego. ( Mam nadzieje że jeszcze pojadę ) Foty lecą: https://plus.google.com/photos/108352352679177758481/albums/5939510619574178801?authkey=CP-Zo4zzrfC3kwE
Klubowicze PIN Opublikowano 27 Października 2013 Klubowicze Opublikowano 27 Października 2013 Panowie pokażcie fotki i opowiedzcie troszkę co i jak, to może się zła passa odwróci . Zresztą nie ma co się przejmować Ci to mieli przerąbane Mmmm ale było super, Reszta fotek: https://plus.google....=CL_R1oqKhs6YRQ No i jeszcze jakiś film znalazłem: [media=] [/media]Dokładnie 332 km, bez bólu pleców no i oczywiście nie licząc tego co na nogach w stroju szturmowo-bojowym
pabloxl Opublikowano 27 Października 2013 Opublikowano 27 Października 2013 Bardzo fajnie spędzony czas, miło, zabawnie, pożytecznie . Sporo fotek i te dwie z fotoradaru . Trochę palnik pod koniec przedmuchany. Tyłek od jazdy trochę bolał. Podziękowania dla Alfika - więcej nam takich kierowników trzeba. Jeszcze raz dzięki Wam wszystkim. Do następnego....
Sympatycy Cormoran Opublikowano 28 Października 2013 Sympatycy Opublikowano 28 Października 2013 Piszę dziś ponieważ wczoraj padłem na twarz po dwóch dniach wycieczkowych. Decyzja o wyjeździe w niedziele zapadła szybko i spontanicznie. Ale opłacało się ze względu na zajefajne towarzystwo, super traskę i fajne atrakcje. Pogoda tez nam dopisała. Więc wielkie dzięki dla organizatora i uczestników wycieczki.
marcyś Opublikowano 28 Października 2013 Opublikowano 28 Października 2013 Jaco zdjęcia bardzo fajne ale dajcie więcej niech chociaż popatrzę.Gratuluje udanego kulanka.
Klubowicze arturas Opublikowano 28 Października 2013 Klubowicze Opublikowano 28 Października 2013 Zebrałem się i wrzucam kilka fotek. Kierownik naszego miłego zamieszania (miesza dalej..) .. my pancerni .. i my po wyrobiskach skalnych.. niestrudzeni.. jak zawsze przed drogą. reszta fotek >>TUTAJ Tych bez cenzury nie zamieszczam. (po prostu nie mogę tego popełnić :) ) Jeszcze raz dziękuję i za towarzystwo i za atmosferę. Alfi jeszcze raz GRATKA. Na pierwszym powyższym zdjęciu widać jak się przejąłeś.
Klubowicze PIN Opublikowano 28 Października 2013 Klubowicze Opublikowano 28 Października 2013 Arturas świetna robota, kolejny materiał na poprawienie zimowych wieczrów dzięki
Sympatycy Jaco Opublikowano 28 Października 2013 Sympatycy Opublikowano 28 Października 2013 Arturas dobra robota- PERFEKCJA - Byczo. Dzięki.
ALFI Opublikowano 30 Października 2013 Autor Opublikowano 30 Października 2013 Witajcie, jak ten czas leci. Dopiero co była niedziela i nasz wspólny wyjazd a już prawie czwartek. Chłopaki super foty, które rozgrzeją nas w nadchodzące zimne wieczory. Zdjęcia nie oddają w pełni atmosfery naszego wypadu która była naprawdę zarąbista. Dziwi mnie fakt, że nikt do chwili obecnej nie wspomniał o możliwości obcowania podczas naszego podziemnego kulanka z królem Julianem....tak, tak, tym z ....Madagaskaru. Nie wiem jak Wam, ale mnie sposób jego opowiadania oraz intonacja do złudzenia przypominała kultową postać ze wspomnianej bajki. PIN-ku, pokazani na zdjęciu panowie wg mnie nie do końca mieli przerąbane. Król Julian opowiedział nam wiele o ciężkiej pracy starożytnych górników, jednak starał się nic nie wspominać o rozrywkach. On nie wspomniał, jednak nasze wprawne oko wyłoniło w ciemnościach znajomy kształt. I wszystko stało się jasne. Ciemności z bezwzględną premedytacją starały się zamaskować brutalną prawdę. Prowadzeni ciekawością, oraz doświadczeniem zdobytym podczas wielu walk, uzbrojeni we flesze, odkryliśmy drugą stronę krzemienia. Obrazy jakie się nam wyłoniły z ciemności, pozwalają zaryzykować tezę że nasi starożytni bracia umieli łączyć pracę z przyjemnością, ...i jeszcze na lewą nóżkę....... .....Panowie a ja już odpadam........ Cha, cha....to oczywiście moja wersja tego co udało się nam zobaczyć. Jeśli ktoś ma jakąś inną, zapraszam do przedstawienia swojej. ZAGADKA Jeśli MINI KULANKO - kończy się średnim nalotem ok 130-150 km MIDI KULANKO - średni nalot 320-440 km MAXI KULANKO - ?????????????????????????km Pytanie do Was. Jaki dystans proponujecie do przejechania w waersji MAXI. Wypad jedno czy dwu dniowy. Napiszcie mi proszę jakie są wasze ewentualne preferencje. Zachęcony udanym wyjazdem mam kilka propozycji, oczywiście na przyszły sezon, pod warunkiem że nasze połówki wyrażą zgodę nie będą nas bić po przyjeździe. Pozdrawiam
Sympatycy irasko Opublikowano 30 Października 2013 Sympatycy Opublikowano 30 Października 2013 Alfi o tym samym pomyślałem co Ty. Byłem z Tobą na Mini, byłem na Midi to i na Maxi pojadę. Wspominałeś wcześniej w którymś tekście, że F-16 jesteś w stanie zorganizować. Wiesz, doświadczenie z frontu (Janek, Marusia, Rudy, Katiusze a nawet Szarik był przez chwilę) mamy, to nie musisz się niczego obawiać. Z samolotem też sobie poradzimy. Pin-ek nawet amfibię prowadził, więc pomyśl. Pewnie odwlecze się to do wiosny, ale trzymam kciuki.
Norbert Opublikowano 31 Października 2013 Opublikowano 31 Października 2013 Jak dla mnie propozycja do rozważenia- "górskie winkle". Jakiś dwudniowy wypad w nasze polskie góry z przelotem łacznym ok 800-900km
Rafi Opublikowano 31 Października 2013 Opublikowano 31 Października 2013 Na wiosnę chętnie śmigniemy razem na tekie maxi ;-) No, mam nadzieję, że do tego czasu już jakiś nowy burek będzie stał w naszym garażu ;-)
Klubowicze PIN Opublikowano 31 Października 2013 Klubowicze Opublikowano 31 Października 2013 Alfi z tobą to ja nawet na małe kulnko na Słowację skocze tylko tak się nie przejmuj no chyba źe jest to połączone z jakością wypadu . A tak serio to myśle że raczej na dwa dni wypad trzeba kołować, byle tylko Arturas dał rade bo jego foto oddają
Klubowicze arturo-bb Opublikowano 1 Listopada 2013 Klubowicze Opublikowano 1 Listopada 2013 W dniu 31.10.2013 o 07:49, Norbert napisał(a): Jak dla mnie propozycja do rozważenia- "górskie winkle". Jakiś dwudniowy wypad w nasze polskie góry z przelotem łacznym ok 800-900km W dniu 31.10.2013 o 22:10, pin napisał(a): Alfi z tobą to ja nawet na małe kulnko na Słowację skocze Jak by cuś to służę pomysłami na fajne trasy i po naszej i po słowackiej stronie. A i sam jak będzie można to z przyjemnością się podlączę
ALFI Opublikowano 3 Listopada 2013 Autor Opublikowano 3 Listopada 2013 Z miłą chęcią skonsultuję i posłucham. Fajnie byłoby zorganizować taki wyjazd w większym gronie i połączyć z innymi rejonami. Już się ślinię na samą myśl gdzie można by pojechać......dzięki za propozycję. Pozdrawiam
Klubowicze arturas Opublikowano 15 Listopada 2013 Klubowicze Opublikowano 15 Listopada 2013 W dniu 31.10.2013 o 22:10, pin napisał(a): Alfi z tobą to ja nawet na małe kulnko na Słowację skocze tylko tak się nie przejmuj no chyba źe jest to połączone z jakością wypadu . A tak serio to myśle że raczej na dwa dni wypad trzeba kołować, byle tylko Arturas dał rade bo jego foto oddają Jestem ZA . Już widzę te zakrętasy w wyobraźni. arturo-bb PLS zapodaj dla nas pod MAXI kulanko jakieś fajne miejsca, sprawdzone trasy, aby można było coś myśleć w zimowe wieczory, ALFI ma głowę nie od parady
Rekomendowane odpowiedzi