Pan rypak Opublikowano 21 Października 2013 Opublikowano 21 Października 2013 Otrzymałem pismo z Suzuki Motor Poland,informujące o rozwiązaniu umowy z firmą Inter Motors z Wrocławia. Aktualnie jedynym dealerem Suzuki w Wrocławiu jest Pol-Motors na ul.Kamiennej 145 Z tej właśnie okazji poinformowali o akcji serwisowej ''Jesień z Suzuki'' Może warto skorzystać? [2013/10/09] Jesień z Suzuki Suzuki przygotowało specjalną, jesienną akcję serwisową dla motocykli. W czasie trwania akcji na pojazdy pozostawione w serwisie przysługuje 30% rabatu na części zamienne. Po zbliżającym się ku końcowi sezonie motocyklowym warto zrobić gruntowny przegląd motocykla i przygotować go do kolejnego sezonu. Suzuki we współpracy z firmą Shell zaprasza do akcji „Jesień z Suzuki”, która trwa od 15 października 2013 do 15 listopada 2013. Pozostawiając w tym czasie swój pojazd w ASO Suzuki, można znacznie zaoszczędzić. Decydując się na serwis motocykla lub pojazdu ATV Suzuki w ASO, klient otrzyma 30% rabatu na oryginalne części zamienne Suzuki. Dodatkowo przeprowadzona zostanie bezpłatna kontrola pojazdu, podczas której sprawdzone zostaną: płyny eksploatacyjne, zawieszenie, układ hamulcowy, układ napędowy, koła/ogumienie, oświetlenie i akumulator. Pojazdy, wobec których zostanie zlecone wykonanie usługi serwisowej na kwotę min. 300 PLN netto (z uwzględnieniem rabatu) zostaną doposażone w bon na oryginalny filtr oleju Suzuki. Akcja „Jesień z Suzuki” trwa od 15 października 2013 do 15 listopada 2013. Akcją objęte są wszystkie modele motocykli i pojazdów ATV Suzuki zakupione w sieci ASO oraz pochodzące z prywatnego importu. Powyższe rabaty dotyczą wyłącznie pojazdów pozostawionych w serwisie z otwartym zleceniem usługi, płatnym przez klienta. Szczegółowe warunki akcji „Jesień z Suzuki” znajdują się w Regulaminie oraz w autoryzowanych serwisach Suzuki.
Lucjan73 Opublikowano 21 Października 2013 Opublikowano 21 Października 2013 Ja też dostałem to pismo, niestety nie skorzystam od serwisu na 12 tyś. przejechałem 400 km A serwis właśnie robiłem w Długołęce.
Pan rypak Opublikowano 21 Października 2013 Autor Opublikowano 21 Października 2013 I ja korzystałem z tego serwisu(wymieniałem opony)
Rekomendowane odpowiedzi