przemo7 Opublikowano 13 Października 2013 Opublikowano 13 Października 2013 Witam. Panowie mam problem. Wczoraj gość cofał i mnie nie zauważył, i puknął mi w błotnik. Błotnik się połamał-na szczęście tyle. Chcieliśmy to załatwić na miejscu,ale po godzinnym poszukiwaniu w telefonach na allegro nie udało nam się namierzyć błotnika do burka. Mam spisane oświadczenie, ale jakby mi się udało gdzieś znaleźć ten błotnik to najwyżej odda mi kasę a ja mu oświadczenie. Bo jemu zależało żeby to załatwić polubownie. Bo zniżki, bo parę aut ma itp. I w związku z tym mam pytanie czy do burka 400 k7nie pasuje błotnik z wcześniejszych modeli? Chyba, że ktoś ma taki do sprzedania, nie porysowany. Najlepiej szary metalic. Jeśli nic nie znajdę przez parę dni to trudno, pojadę zgłosić szkodę do PZU. A tak przy okazji, mam jechać do rzeczoznawcy? I co,dadzą mi kasę na nowy? Czy od rzeczoznawcy do serwisu, zamówić błotnik i potem z rachunkiem z powrotem? Z góry dzięki za odpowiedź.
didi Opublikowano 13 Października 2013 Opublikowano 13 Października 2013 http://allegro.pl/burgman-400-k8-kanapa-rozrusznik-blotnik-inne-08r-i3607899753.html
przemo7 Opublikowano 13 Października 2013 Autor Opublikowano 13 Października 2013 Dzięki. na telefonie jakoś to przeoczyłem.
Rekomendowane odpowiedzi