ALFI Opublikowano 4 Października 2013 Autor Opublikowano 4 Października 2013 spokojnie zawsze mozna cos na miejscu wykombinować, albo Jacka do Ostrołeki odprowadzić :-P Spokój, spokój...... , już jestem oazą spokoju
Klubowicze .maniek Opublikowano 4 Października 2013 Klubowicze Opublikowano 4 Października 2013 Jest nas coraz więcej, na pewno będzie śmiesznie. Do zobaczenia Jutro.
Gość woytekpo Opublikowano 4 Października 2013 Opublikowano 4 Października 2013 no w morde a ja dzisiaj roleczki zmienilem w wario. I dupa blada , jutro praca i z wami nie pojade
Klubowicze .maniek Opublikowano 4 Października 2013 Klubowicze Opublikowano 4 Października 2013 Oj tam Oj tam Praca poczeka a ty się kulniesz z nami. Musisz być Twardy. Masz urlop na żądanie
Larwa Opublikowano 4 Października 2013 Opublikowano 4 Października 2013 Woytek nie rób scen tylko kombinuj coś, żeby z nami coś teges
Klubowicze Wrzonio Opublikowano 5 Października 2013 Klubowicze Opublikowano 5 Października 2013 Dzisiaj nie mogę ale jutro też zapowiada się ładna pogoda i mam propozycję nawinięcia ok 200 km. Proponuję przejażdżkę na moje rancho, pokulanie po okolicy (skansen w Suchej, zamek w Liwie itp.), potem jakieś ognisko, gril. Zakupy na grila robimy w po drodze w zaprzyjaźnionym sklepiku. Wyjazd 9-10 powrót ok 17-18. Co wy na to ? Tak było ostatnim razem: Strząsamy ptaszki.
Gość woytekpo Opublikowano 5 Października 2013 Opublikowano 5 Października 2013 Dzisiaj nie dam rady ale jutro jestem chętny na wypadzik
Klubowicze arturas Opublikowano 5 Października 2013 Klubowicze Opublikowano 5 Października 2013 Ja z kolei jutro nie dam rady, ale dzisiaj zasile kolektyw i powspieram kolege.
wize60 Opublikowano 5 Października 2013 Opublikowano 5 Października 2013 Dzisiaj nie mogę ale jutro czemu nie.
ALFI Opublikowano 5 Października 2013 Autor Opublikowano 5 Października 2013 Wrzonio, Dzięki za zaproszenie jednak nie tym razem. Jutro jadę do Arkadiusza zapoznać się z jego Zacną, więc z WIELKĄ PRZYKROŚCIĄ MUSZĘ SPASOWAĆ, Mój plecak jeszcze śpi więc będę sam. Wczoraj biedaczysko robiło jakąś pracę do późna i dzisiaj odsypia.. Do zobaczenia
Klubowicze Wrzonio Opublikowano 5 Października 2013 Klubowicze Opublikowano 5 Października 2013 Jakby co czekam do 9:30 na stacji BP na Ostrobramskiej 81 przy Norauto. Tutaj wątek
Sympatycy irasko Opublikowano 5 Października 2013 Sympatycy Opublikowano 5 Października 2013 Zbyt ładna pogoda by siedzieć w domu przed TV. Jadę z Wami.
Sympatycy Jaco Opublikowano 5 Października 2013 Sympatycy Opublikowano 5 Października 2013 Dzisiaj będę raczej będziemy, wyrobiłem się i jedziemy. Jutro pracuje, masakra, nie dam rady polatać. A szkoda w tak zajefajnym gronie, sama przyjemność.
Sympatycy irasko Opublikowano 5 Października 2013 Sympatycy Opublikowano 5 Października 2013 Ja już szczęśliwie w domku.Dzięki bardzo za miły wypad za miasto. Czekam na forum na zdjęcia z bicia rekordu :-):-):-). Do następnego razu.
Klubowicze PIN Opublikowano 5 Października 2013 Klubowicze Opublikowano 5 Października 2013 Byłem dzisiaj (było ekstra) będę jutro Tylko ta 9:30 troszkę masakra zwłaszcza że do Ostrobramskiej to mam kawałek.
JuStA Opublikowano 5 Października 2013 Opublikowano 5 Października 2013 Melduję posłusznie, że już w domu .maniek nie zgubił mnie po drodze uff. Dzięki wielkie za super wycieczkę P.S. ALFI jak tam Twoje 4 litery?
Larwa Opublikowano 5 Października 2013 Opublikowano 5 Października 2013 My też meldujemy się w domu, dzięki za super wypad a Jacowi i Ani za pojechanie na....
Gość woytekpo Opublikowano 5 Października 2013 Opublikowano 5 Października 2013 Byłem dzisiaj (było ekstra) będe jutro Tylko ta 9:30 troszke masakra zwłaszcza ze do Ostrobtamskiej to mam kawałek Pinek damy rade . Też mnie przeraziła godzina ale jadę
Sympatycy Radoslav Opublikowano 5 Października 2013 Sympatycy Opublikowano 5 Października 2013 Pinek damy rade . Też mnie przeraziła godzina ale jadę Ze mną dokładnie ta sama sprawa , ale może dam radę
Sympatycy Jaco Opublikowano 5 Października 2013 Sympatycy Opublikowano 5 Października 2013 Meldujemy się w domku, jazda z wami to super zabawa, jutro odpadamy a szkoda, dzięki za wszystko i wszystkim. Było zarąbiśćie, "tylko to moje maleństwo". Zdjęcia niebawem - 60 min.
Klubowicze PIN Opublikowano 5 Października 2013 Klubowicze Opublikowano 5 Października 2013 Jaco jesli masz na myśli swoją 300-tunie to bez przesasy dała rade i to z zapasem Wojtek a co nam pozostało tylko dawać rade ps. z utęsknieniem oczekuje fotek
Sympatycy Jaco Opublikowano 5 Października 2013 Sympatycy Opublikowano 5 Października 2013 No to mata, mata, mata https://plus.google....COjtkMWFrvfbxAE
Klubowicze sonor Opublikowano 5 Października 2013 Klubowicze Opublikowano 5 Października 2013 Jutro jade na Ranczo
ALFI Opublikowano 5 Października 2013 Autor Opublikowano 5 Października 2013 Witam, Dzięki za wspólny wypad poza Warszawę. Było naprawdę super, mówię oczywiście o atmosferze, bo jeżeli chodzi o wspomnianego X-max to tak jak wszyscy widzieliście - jedna WIELKA PORAŻKA. Piszę to oczywiście w oparciu o moje subiektywne odczucia płynące ........nie z głębi serca lecz z miejsca w którym krzyż traci swą szlachetną nazwę. Totalny brak miejsca na nogi sprawia że jazda na dystansie wykraczającym poza 30-40 km staje się udręką. Dodatkowo wysoka pozycja na kanapie oraz mała szyba nie powodują wzrostu komfortu podczas jazdy poza miastem z prędkościami przelotowymi 100-140 km/h. Przy moi wzroście ok 176-178 cm, w zależności jak spojrzę na miarkę - skuter staje się bezużyteczny. Dużym plusem jest przyspieszenie, i to w zasadzie jedyny plus jaki udało się mi znaleźć. Poniżej zdjęcia jakie udało się mi zarejestrować: Reasumując: Jazda X-maxem - przeciętna, jednak obserwacja Pinka jeżdżącego pomiędzy tankującymi autami - bezcenna. Pozdrawiam
wize60 Opublikowano 5 Października 2013 Opublikowano 5 Października 2013 Jaką trasą będziecie lecieć może się gdzieś przyczaję i dołączę do was
Rekomendowane odpowiedzi