Skocz do zawartości
Forum Burgmania

MINI KULANKO 05.10.2013

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie bracia :)

Ponieważ jak wiecie szukam nowego sprzętu mam możliwość w dniu jutrzejszym testowania nowego X-Maxa.

Skuter dostępny jest w Uhma Bike - Modlińska. Umówiony jestem na 10.

Czy jest ktoś chętny na na krótkie kulanko po tamtych okolicach do godziny max 13-14 musi skuter zostać zwrócony.

Informuję że będę z plecaczkiem, lat 13 który nie lubi zbyt szybkiej jazdy, więc chodzi o lajtowy przejazd, nie chcę stresować, i jego, i jego mamy, tym bardziej że jest to nasz 1 sezon i wolałbym nie dostać bana. ;)

Zakładam że test wyłącznie przy takiej pogodzie jak dzisiaj.

Ponieważ czekam na ostateczne potwierdzenie z Uhma, wszystko potwierdzę dziś wieczorem,

Pozdrawiam

• Odpowiedzi 57
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• ALFI

12

• Larwa

9

• PIN

6

• Jaco

5

Top użytkownicy w tym temacie

• Klubowicze
Opublikowano

Tak ja jestem chętny ! ;) Inf. na bieżąco to się ustawimy. Zawsze lepiej z kimś polatać niż samemu jak coś to będzie zawsze możliwość co byś przez kawałek poleciał solo bo i takie odczucia są istotne ( o ile masz na tyle zaufania co by oddać plecaczka na chwile ) :)

Opublikowano

Świetnie, właśnie dostałem informację że skuter jest do mojej dyspozycji więc wszystko jak najbardziej aktualne.

Pozdrawiam

Opublikowano

jakby była taka pogoda to i ja jade

• Klubowicze
Opublikowano

No taka ma być :Jumpy: no i brawo Larwa :clapping:Trzeba kolektyw wspierać. Solo będziesz ? :Jumpy:

Opublikowano

a tego to jeszcze nie wiem, bo z szanownym jeszcze nie ustalalam a on w pracy i gadac nie chce...

a ten x max to jaka pojemność???

• Sympatycy
Opublikowano

No taka ma być :Jumpy: no i brawo Larwa :clapping:Trzeba kolektyw wspierać. Solo będziesz ? :Jumpy:

A co PIN-ek, chcesz się ścigać? :Jumpy:

Pewnie podjadę, bo jak zauważyłeś "Trzeba ..." i no to prawie za naszym płotem.

• Klubowicze
Opublikowano

To i ja sie pojawie ze swoim plecaczkiem.Rozumiem ze o 10 pod salonem yamahy?

• Sympatycy
Opublikowano

Ja też się postaram, co prawda pracuje ale może dam rade :Jumpy:

Opublikowano

no ty sie nie staraj tylko przyjeżdzaj

• Sympatycy
Opublikowano

Mordeczko a kto będzie twoim plecaczkiem ? :Jumpy:

Kasiu potem cię zabieram na ...

Opublikowano

no koniecznie bez na... się nie da

Opublikowano

Witajcie, jestem bardzo zaskoczony takim odzewem, miło mi że są chętni spędzić m.in ze mną przedpołudnie.

Szczerze mówiąc cieszę się podwójnie, po pierwsze ze względu na fakt że się zobaczymy - bo fajna z Was ekipa, po drugie że będę miał okazję przetestować X-maxa w doświadczonym towarzystwie.

Odpowiadając na pytanie związane z pojemnością - 400-tka,

Pozdrawiam

jakby była taka pogoda to i ja jade

Widzę że grzaniec w C66 ma wręcz zbawienne działanie. Cieszę się że ewentualnie dołączysz.

Pozdrawiam

Tak godzina 10, się to otwiera w sobotę więc zanim załatwię formalności to pewnie ze 20 min upłynie.

Tak więc myślę że spokojnie możecie być trochę po....

• Klubowicze
Opublikowano

Ja miałem koło 10tej ruszać na Ostrołękę, ale przecież nie muszę jechać najkrótszą drogą. Wesprę kolektyw :)

• Klubowicze
Opublikowano

Kogos po drodze zabiore,a jak nie to wezme z domu i na plecy zaloze :)

Opublikowano

Bardzo ładnie, bardzo ładnie, cytując klasyka "im nas więcej tym lepiej". :)

Jakieś preferencje co do kierunku?

• Klubowicze
Opublikowano

O matko tylko chwilke mnie tu nie było a tu taka brygada sie zebrala :) matko jaki ja dumny z towarzystwa :) No ja proponuje nad Narew skoczyc znam fajna traske a pozniej to się zobaczy :) Może tama ?

• Klubowicze
Opublikowano

Mnie pasują takie północno-wschodnie kierunki. Potem polecę na Ostrołękę, a Wy wrócicie na Warszafkę... Albo i ja trochę wrócę. Się zobaczy :)

Opublikowano

kawa po irlandzku i dwa grzańce były grane i sie lekko uleczyłam, ale szkoda mi ostatnich dni sezonu

Opublikowano

kawa po irlandzku i dwa grzańce były grane i sie lekko uleczyłam, ale szkoda mi ostatnich dni sezonu

Jeśli pogoda dopisze to jutrzejszy dzień powinien być OK, a i następne zapowiadają jeszcze cieplejsze więc wszystko przed Tobą,

Opublikowano

no na to liczę, że coś jeszcze w temacie moto podziałam

Opublikowano

No ja proponuje nad Narew skoczyc znam fajna traske a pozniej to się zobaczy :) Może tama ?

OK, jednak pamiętajcie proszę że ja jestem trochę ograniczony czasem....... niestety :)

Opublikowano

spokojnie zawsze mozna cos na miejscu wykombinować, albo Jacka do Ostrołeki odprowadzić :-P

• Klubowicze
Opublikowano

bede i Ja :)