ALFI Opublikowano 4 Października 2013 Opublikowano 4 Października 2013 Witajcie bracia Ponieważ jak wiecie szukam nowego sprzętu mam możliwość w dniu jutrzejszym testowania nowego X-Maxa. Skuter dostępny jest w Uhma Bike - Modlińska. Umówiony jestem na 10. Czy jest ktoś chętny na na krótkie kulanko po tamtych okolicach do godziny max 13-14 musi skuter zostać zwrócony. Informuję że będę z plecaczkiem, lat 13 który nie lubi zbyt szybkiej jazdy, więc chodzi o lajtowy przejazd, nie chcę stresować, i jego, i jego mamy, tym bardziej że jest to nasz 1 sezon i wolałbym nie dostać bana. Zakładam że test wyłącznie przy takiej pogodzie jak dzisiaj. Ponieważ czekam na ostateczne potwierdzenie z Uhma, wszystko potwierdzę dziś wieczorem, Pozdrawiam
Klubowicze PIN Opublikowano 4 Października 2013 Klubowicze Opublikowano 4 Października 2013 Tak ja jestem chętny ! Inf. na bieżąco to się ustawimy. Zawsze lepiej z kimś polatać niż samemu jak coś to będzie zawsze możliwość co byś przez kawałek poleciał solo bo i takie odczucia są istotne ( o ile masz na tyle zaufania co by oddać plecaczka na chwile )
ALFI Opublikowano 4 Października 2013 Autor Opublikowano 4 Października 2013 Świetnie, właśnie dostałem informację że skuter jest do mojej dyspozycji więc wszystko jak najbardziej aktualne. Pozdrawiam
Larwa Opublikowano 4 Października 2013 Opublikowano 4 Października 2013 jakby była taka pogoda to i ja jade
Klubowicze PIN Opublikowano 4 Października 2013 Klubowicze Opublikowano 4 Października 2013 No taka ma być no i brawo Larwa :clapping:Trzeba kolektyw wspierać. Solo będziesz ?
Larwa Opublikowano 4 Października 2013 Opublikowano 4 Października 2013 a tego to jeszcze nie wiem, bo z szanownym jeszcze nie ustalalam a on w pracy i gadac nie chce... a ten x max to jaka pojemność???
Gość woytekpo Opublikowano 4 Października 2013 Opublikowano 4 Października 2013 a ja jutro do 14 w pracy i nie dam rady
Sympatycy Radoslav Opublikowano 4 Października 2013 Sympatycy Opublikowano 4 Października 2013 No taka ma być no i brawo Larwa :clapping:Trzeba kolektyw wspierać. Solo będziesz ? A co PIN-ek, chcesz się ścigać? Pewnie podjadę, bo jak zauważyłeś "Trzeba ..." i no to prawie za naszym płotem.
Klubowicze .maniek Opublikowano 4 Października 2013 Klubowicze Opublikowano 4 Października 2013 To i ja sie pojawie ze swoim plecaczkiem.Rozumiem ze o 10 pod salonem yamahy?
Sympatycy Jaco Opublikowano 4 Października 2013 Sympatycy Opublikowano 4 Października 2013 Ja też się postaram, co prawda pracuje ale może dam rade
Larwa Opublikowano 4 Października 2013 Opublikowano 4 Października 2013 no ty sie nie staraj tylko przyjeżdzaj
Sympatycy Jaco Opublikowano 4 Października 2013 Sympatycy Opublikowano 4 Października 2013 To i ja sie pojawie ze swoim plecaczkiem.Rozumiem ze o 10 pod salonem yamahy? Mordeczko a kto będzie twoim plecaczkiem ? Kasiu potem cię zabieram na ...
Larwa Opublikowano 4 Października 2013 Opublikowano 4 Października 2013 no koniecznie bez na... się nie da
ALFI Opublikowano 4 Października 2013 Autor Opublikowano 4 Października 2013 Witajcie, jestem bardzo zaskoczony takim odzewem, miło mi że są chętni spędzić m.in ze mną przedpołudnie. Szczerze mówiąc cieszę się podwójnie, po pierwsze ze względu na fakt że się zobaczymy - bo fajna z Was ekipa, po drugie że będę miał okazję przetestować X-maxa w doświadczonym towarzystwie. Odpowiadając na pytanie związane z pojemnością - 400-tka, Pozdrawiam jakby była taka pogoda to i ja jade Widzę że grzaniec w C66 ma wręcz zbawienne działanie. Cieszę się że ewentualnie dołączysz. Pozdrawiam To i ja sie pojawie ze swoim plecaczkiem.Rozumiem ze o 10 pod salonem yamahy? Tak godzina 10, się to otwiera w sobotę więc zanim załatwię formalności to pewnie ze 20 min upłynie. Tak więc myślę że spokojnie możecie być trochę po....
Klubowicze Jack Opublikowano 4 Października 2013 Klubowicze Opublikowano 4 Października 2013 Ja miałem koło 10tej ruszać na Ostrołękę, ale przecież nie muszę jechać najkrótszą drogą. Wesprę kolektyw
Klubowicze .maniek Opublikowano 4 Października 2013 Klubowicze Opublikowano 4 Października 2013 Kogos po drodze zabiore,a jak nie to wezme z domu i na plecy zaloze
ALFI Opublikowano 4 Października 2013 Autor Opublikowano 4 Października 2013 Bardzo ładnie, bardzo ładnie, cytując klasyka "im nas więcej tym lepiej". Jakieś preferencje co do kierunku?
Klubowicze PIN Opublikowano 4 Października 2013 Klubowicze Opublikowano 4 Października 2013 O matko tylko chwilke mnie tu nie było a tu taka brygada sie zebrala matko jaki ja dumny z towarzystwa No ja proponuje nad Narew skoczyc znam fajna traske a pozniej to się zobaczy Może tama ?
Klubowicze Jack Opublikowano 4 Października 2013 Klubowicze Opublikowano 4 Października 2013 Mnie pasują takie północno-wschodnie kierunki. Potem polecę na Ostrołękę, a Wy wrócicie na Warszafkę... Albo i ja trochę wrócę. Się zobaczy
Larwa Opublikowano 4 Października 2013 Opublikowano 4 Października 2013 kawa po irlandzku i dwa grzańce były grane i sie lekko uleczyłam, ale szkoda mi ostatnich dni sezonu
ALFI Opublikowano 4 Października 2013 Autor Opublikowano 4 Października 2013 kawa po irlandzku i dwa grzańce były grane i sie lekko uleczyłam, ale szkoda mi ostatnich dni sezonu Jeśli pogoda dopisze to jutrzejszy dzień powinien być OK, a i następne zapowiadają jeszcze cieplejsze więc wszystko przed Tobą,
Larwa Opublikowano 4 Października 2013 Opublikowano 4 Października 2013 no na to liczę, że coś jeszcze w temacie moto podziałam
ALFI Opublikowano 4 Października 2013 Autor Opublikowano 4 Października 2013 No ja proponuje nad Narew skoczyc znam fajna traske a pozniej to się zobaczy Może tama ? OK, jednak pamiętajcie proszę że ja jestem trochę ograniczony czasem....... niestety
Larwa Opublikowano 4 Października 2013 Opublikowano 4 Października 2013 spokojnie zawsze mozna cos na miejscu wykombinować, albo Jacka do Ostrołeki odprowadzić :-P
Klubowicze sonor Opublikowano 4 Października 2013 Klubowicze Opublikowano 4 Października 2013 bede i Ja
Rekomendowane odpowiedzi