Sympatycy Worlan Opublikowano 3 Października 2013 Sympatycy Opublikowano 3 Października 2013 Bardzo dziękuję za głosy oddane na żółtka. Na pocieszenie - będzie nas męczył swoim widokiem dopiero we wrześniu 2015 r. Tak się składa, że foty na kalendarz zbieramy od miesiąca września do sierpnia następnego roku. Tym samym edycja kalendarza 2014 jest kompletna. Bardzo, bardzo zapraszam do wstawiania zdjęć na konkurs - Skuter miesiąca Października 2013 Do 15 października (włącznie) zgłaszamy kandydatury na skuter października 2013. Regulamin konkursu: Regulamin konkursu: 1. Na każdy miesiąc powstają 2 tematy: * skuter [miesiąc] [rok] - kandydatury * skuter [miesiąc] [rok] - głosowanie (ankieta) 2. W nagrodę za wygraną, laureat poprzedniego miesiąca zakłada wątki: do 5-ego następnego miesiąca wątek na kandydatury oraz do 15-ego - wątek na głosowanie. 3. Termin głosowania do ostatniego dnia danego miesiąca 4. Do konkursu zgłosić można własnoręcznie zrobione zdjęcie swojego skutera lub innego skutera tylko za zgodą jego właściciela. 5. Do konkursu zgłaszamy max. 3 fotki 6. Głos oddany na własne zdjęcie będzie nieważny 7. Wszelkie kasztany będą wycinane bez uprzedzenia. 8. Można uczestniczyć w konkursie wiele razy, jednakże fotki w danym miesiącu nie mogą się powtarzać w innych miesiącach
Dawid Wawa Opublikowano 4 Października 2013 Opublikowano 4 Października 2013 No to ja pozwolę sobie wziąć udział w konkursie. Czytałem coś o kalendarzu i muszę powiedzieć, że zdjęcia robiłem po prostu telefonem, więc nie są wyśmienitej jakości, ale uważam, że ważniejsza jest treść zdjęcia niż jego jakość. "Sesja" zrobiona na przełomie sierpnia i września, ale nie mogłem już wziąć udziału w "Skuter września", bo gdy się zorientowałem, to zamknięte już były zgłoszenia wrześniowe. Mam trzy fotki, wszystkie podobne do siebie, zatem do konkursu wystawiam jedną, a do obejrzenia pozostałych dwóch zapraszam do działu http://www.forum.burgmania.net/topic/9969-zdjecia-naszych-skuterow/page__st__140#entry316976 P.S.: Chyba przesadziłem z szerokością 800 pikseli, także jeśli administrator mi to zaleci, to później zmniejszę jeszcze to zdjęcie, żeby nie wychodziło poza obszar na forum.
Klubowicze PIN Opublikowano 4 Października 2013 Klubowicze Opublikowano 4 Października 2013 Moja propozycja na jesienną porę Babcia w liściach skryta. FOTO 1 FOTO 2 ps. długo czekały (bo aż rok ) ale się doczekały
CZARO Opublikowano 5 Października 2013 Opublikowano 5 Października 2013 no to i ja coś zapodam z wyjazdu nr1. transfagaraska nr2. transalpina nr3. transfagaraska nad skutem w oddali zamek ,,DRAKULI''
Klubowicze Wrzonio Opublikowano 8 Października 2013 Klubowicze Opublikowano 8 Października 2013 W jesiennym słoneczku.
warrant11 Opublikowano 8 Października 2013 Opublikowano 8 Października 2013 ... a oto mój OSIOŁEK na łonie natury - z tego co piszecie na forum, to od przyszłego roku zmieniam logo i nazwę marki z KYMCO na KAWASAKI
Mikołaj Opublikowano 8 Października 2013 Opublikowano 8 Października 2013 A ja wrzuce takie (wiem, wiem, nie w całej okazałości, ale chyba być nie musi? )
Sympatycy Urbi Opublikowano 8 Października 2013 Sympatycy Opublikowano 8 Października 2013 Teraz coś z Zachodniopomorskiego... - "Szczecin jesienną nocą" Fot. 1. Fot. 2. Fot. 3.
Klubowicze Joasia70 Opublikowano 13 Października 2013 Klubowicze Opublikowano 13 Października 2013 to i ja w jesiennej scenerii:
Stunteer Opublikowano 15 Października 2013 Opublikowano 15 Października 2013 Takie tam ze sportowcami
Rekomendowane odpowiedzi