Larwa Opublikowano 28 Września 2013 Opublikowano 28 Września 2013 ja to spać nie mogę.. a dobre więsci przekazujesz jak to czym moją kochaną xj'tką
wize60 Opublikowano 28 Września 2013 Opublikowano 28 Września 2013 A co do wódy na mierzei wiślanej to jest ile wlezie. Na własnej skórze sprawdziłem :-0 Larwa dobrze gada co?
Jarek_PL Opublikowano 29 Września 2013 Opublikowano 29 Września 2013 Spotkanie na mierzei to taki chwyt organizacyjny. Ponieważ sezon się kończy i jeździ na 2oo się mniej, administracja zadbała żeby przez zimę o burgmani nie zapomnieć, tylko ostatnie w sezonie tańce wspominać. Do zobaczenia na miejscu ;-)
Klubowicze arturas Opublikowano 30 Września 2013 Klubowicze Opublikowano 30 Września 2013 wrzucam w końcu brakujące do podsumowania foteczki. Z licznika wynika że nakręciliśmy ok. 150 km. Szkoda że słonko wcześnie zachodzi, to plan byłby spięty na super zycher. Więc pewnie do następnego ... mały branding.. .. leping .. być może ostatnie spojrzenie z tego miejsca na rzękę, bo już nowy właściciel Modlina krótki postój (dymek) nad Wisłą w Czerwińsku .. jedna z kilku fotek, być może do extra miesięcznej .. postój, tradycyjny dymek i sprawdzenie czy maxi zmieści się między litery .. i pamiętne zaje.. pierogi .. i była okazja pomachać z okienka
Sympatycy Jaco Opublikowano 30 Września 2013 Autor Sympatycy Opublikowano 30 Września 2013 Arturas coś jest nie tak z tymi zdjęciami, blokuje mi kompa i stronę, nie otwierają się.
Klubowicze arturas Opublikowano 30 Września 2013 Klubowicze Opublikowano 30 Września 2013 Arturas coś jest nie tak z tymi zdjęciami, blokuje mi kompa i stronę, nie otwierają się. .. sorka, spróbuj jeszcze raz powinno być już ok.
Sympatycy Jaco Opublikowano 30 Września 2013 Autor Sympatycy Opublikowano 30 Września 2013 Ju ok i, a gdzie reszta fotek?
Larwa Opublikowano 30 Września 2013 Opublikowano 30 Września 2013 Arturas super focie oj fajnie było, muza i pierogii wymiatają, a co sie nie chwalicie, że podryw mieliście :-P
Klubowicze arturas Opublikowano 30 Września 2013 Klubowicze Opublikowano 30 Września 2013 Generalnie dużo zdjęć nie robiłem, tych gorszych nie wrzucałem. ten aparat tak tylko strasznie wyglądał, że niby dużo zdjęć robił
Sympatycy Jaco Opublikowano 30 Września 2013 Autor Sympatycy Opublikowano 30 Września 2013 Larwa za dużo gadasz, a foty ok i. Taki podryw to nie podryw, jak wyszłyście to kobity się wystraszyły.
Klubowicze Jack Opublikowano 30 Września 2013 Klubowicze Opublikowano 30 Września 2013 Kaśka, a co Ty sobie nalepki kleisz na tą kozę? Warto? Przecież słyszałem, że na wiosnę zmieniasz kozę na turystyka
Larwa Opublikowano 30 Września 2013 Opublikowano 30 Września 2013 Jack jaką kozę, nawet mi tak nie mów, bo na Mierzei będę śpiewać... a co do wymiany, jakoś z tym turystykiem mi nie po drodze, chociaż ostatnio wyczytałam, że CBR'ka F4 jest w klasie turystyczno-sportowej, więc może Jaco ja po prostu chcę, żebyście się pochwalili jacy fajni jesteście i jak Was na chwilę z oczu spuścić od razu jakieś obce laski się kręcą :-P
Sympatycy Jaco Opublikowano 30 Września 2013 Autor Sympatycy Opublikowano 30 Września 2013 Laski ? !NOT
Larwa Opublikowano 30 Września 2013 Opublikowano 30 Września 2013 a niby kto, przecież nie kolesie.. chyba, że coś przegapiłyśmy :-P
Sympatycy Jaco Opublikowano 30 Września 2013 Autor Sympatycy Opublikowano 30 Września 2013 Kaśka chyba jednak choroba ci doskwiera, czym się lasko
Larwa Opublikowano 30 Września 2013 Opublikowano 30 Września 2013 no proszę Cię, tak w tej mgle przemarzłam, że dzisiaj zdycham
Gość woytekpo Opublikowano 30 Września 2013 Opublikowano 30 Września 2013 Ja juz ponad tydzien na swojego skuta nie wsiadalem ale sie lecze i mam nadzieje ze w czwartek sie przejade a jak dobrze pojdzie to na nowych roleczkach sie dotocze do caffe . Oby tylko cieplo bylo i nie padalo
Rekomendowane odpowiedzi