Klubowicze ArtCho Opublikowano 25 Września 2013 Klubowicze Udostępnij Opublikowano 25 Września 2013 Powyżej (mam nadzieję) ankieta Odnośnik do komentarza
kowal Opublikowano 25 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2013 Witam, a gdzie opcja " praca w pocie czoła ' hę ? mnie dotyczy jutro. Odnośnik do komentarza
Sympatycy Urbi Opublikowano 25 Września 2013 Sympatycy Udostępnij Opublikowano 25 Września 2013 Artur, czy ta czwartkowa przejażdżka jest po okolicy polskiej czy niemieckiej...? Wiadomość dość istotna dla niektórych naszych kolegów... Odnośnik do komentarza
Klubowicze bilety Opublikowano 25 Września 2013 Klubowicze Udostępnij Opublikowano 25 Września 2013 Ja już głosowałem jestem ZA. Odnośnik do komentarza
Klubowicze ArtCho Opublikowano 25 Września 2013 Autor Klubowicze Udostępnij Opublikowano 25 Września 2013 Artur, czy ta czwartkowa przejażdżka jest po okolicy polskiej czy niemieckiej...? Wiadomość dość istotna dla niektórych naszych kolegów... Wolę do NRD, ale Polska też może być - malownicza droga do Pyrzyc (przez opłotki). Jak chcemy - ale nie będę robił dodatkowej ankiety Kowal, bardzo mi przykro... Odnośnik do komentarza
burgifan Opublikowano 25 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2013 Siemka, pod pleciugę podjadę jutro, ale co dalej to zależy... Kowal nie rób scen, nie byłeś w tym roku na żadnym spotkaniu, praca nie zając... Odnośnik do komentarza
Klubowicze bilety Opublikowano 26 Września 2013 Klubowicze Udostępnij Opublikowano 26 Września 2013 Ja myślę że ognisko jest OK, część z nas może przyjechać 400 z rodzinami. Odnośnik do komentarza
Klubowicze ArtCho Opublikowano 26 Września 2013 Autor Klubowicze Udostępnij Opublikowano 26 Września 2013 OK, ognisko! Każdy coś przywozi, ja postaram się przywieźć trochę drewna. Zamykamy głosowanie Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi