senior Opublikowano 20 Września 2013 Opublikowano 20 Września 2013 Wraz z bratem Wiesławem, szwagrem Romkiem i kolegą Bolkiem wybraliśmy się na dwu dniowy wypad do Fromborka w myśl zasady maxi skutery i choppery są wszędzie Integracja przebiegała pomyślnie Pogoda dopisała, humory też.
Pan rypak Opublikowano 20 Września 2013 Opublikowano 20 Września 2013 Ciekawe połączenie waszych maszyn:) Ja też często jeżdże w takim składzie. Frombork chciałem zaliczyć na swojej wyprawie w sierpniu,ale drogi były w remoncie i odpuściłem,może kiedyś tam zawitam.
pawelneos Opublikowano 21 Września 2013 Opublikowano 21 Września 2013 No fajna kulanka tylko szkoda że nie za długa ale za to dużo ciekawych zakątków oprucz Elbląga:-) :-) :-)
senior Opublikowano 21 Września 2013 Autor Opublikowano 21 Września 2013 Elbląg - starówka piękna, odbudowana. Warta odwiedzenia. Kawa pita w kawiarni typu barka w kanale ma też swój urok.
yamaha250 Opublikowano 21 Września 2013 Opublikowano 21 Września 2013 Widać że się dobrze bawicie w swoim gronie a to bezcenne. Pozdrawiam.
QRT Opublikowano 23 Września 2013 Opublikowano 23 Września 2013 Pozdrawiam po sąsiedzku z Osiedla Niepodległości
pawelneos Opublikowano 23 Września 2013 Opublikowano 23 Września 2013 Kiedyś robilem taką trase ze św. pamięci,, DZIADEK" iem zazwyczaj na rozpoczęciu sezonu ale ten ELBLĄG bardzo Nam się uprzykszył i zmieniliśmy Elbląg na Malbork i przepyszna Rybka na barce w białym sosie .Póżniej lataliśmy tak co roku zawsze aby rozpocząć sezon !!!!! Mhyyyyy- Teraz "Dziadek " pewnie jeżdzi gdzieś tam sobie
senior Opublikowano 24 Września 2013 Autor Opublikowano 24 Września 2013 Cieszę się, że dosłownie za płotem na osiedlu mieszka QRT. Ja mieszkam na Herbsta.
senior Opublikowano 9 Listopada 2013 Autor Opublikowano 9 Listopada 2013 Fajnie gdybyś podał możliwość kontaktu .
Rekomendowane odpowiedzi