Klubowicze bilety Opublikowano 15 Grudnia 2013 Klubowicze Opublikowano 15 Grudnia 2013 Ania - Bobas, wielki szacun, mega impreza. Wszystkim życzymy Wesołych Świąt.
Klubowicze PIN Opublikowano 16 Grudnia 2013 Klubowicze Opublikowano 16 Grudnia 2013 Myślałem że impreza będzie do d..y i że nie będzie czego żałować, no ale cóż życie jest brutalne i żałuje Pozdrawiam was serdecznie i mam nadzieję że czuliście naszą obecność.
Klubowicze bilety Opublikowano 19 Grudnia 2013 Klubowicze Opublikowano 19 Grudnia 2013 Myślałem że impreza będzie do d..y i że nie będzie czego żałować, no ale cóż życie jest brutalne i żałuje Pozdrawiam was serdecznie i mam nadzieję że czuliście naszą obecność. Pin-u z tym "do d..y" to chyba przesadziłeś.
Klubowicze Wrzonio Opublikowano 20 Grudnia 2013 Klubowicze Opublikowano 20 Grudnia 2013 Marku , Pin młody jest i nie wie, ze u Kujawiaków są super imprezy. !OKK
czaro69 Opublikowano 20 Grudnia 2013 Opublikowano 20 Grudnia 2013 Wiesiu, podeślij na PM linka ze zdjęciami uczestnikom spotkania, pozdrawiamy
Klubowicze ZYBEX Opublikowano 24 Grudnia 2013 Klubowicze Opublikowano 24 Grudnia 2013 Dziękuje za wspólną wigililę, twardziel czy nie, warto poznać swoje możliwości.
Rekomendowane odpowiedzi