papcioch Opublikowano 16 Września 2013 Opublikowano 16 Września 2013 Potrzebuję prostej stronki, tak myślę, że prostej. Tylko do tego potrzebuję profesjonalnego wykonawcy. No może nie profesjonalnego, ale kogoś z sercem do takiej roboty. Ktokolwiek umie, ktokolwiek zna?
Gość Opublikowano 17 Września 2013 Opublikowano 17 Września 2013 Jak się nikt nie zgłosi, to polecam: http://oferia.pl/ Dajesz ogłoszenie i przebierasz w ofertach, jak w ulęgałkach. Zdarzają się naprawdę bardzo dobre oferty za śmieszne pieniądze.
gladki83 Opublikowano 17 Września 2013 Opublikowano 17 Września 2013 Ja mam stronkę na www.home.pl Kompleksowo możesz zrobić sobie sam stronkę za pomocą kreatora www (tak jak w wordzie, nie potrzebna jest tu duża wiedza) lub wykorzystując autoinstalator np. wordpressa. Prosta sprawa. Wtedy sam sobie ja edytujesz i nie jesteś od nikogo zależny. Pozdrawiam.
Klama Opublikowano 17 Września 2013 Opublikowano 17 Września 2013 Cześć. Ja swoją stronę zrobiłem w kreatorze na Interii. Mam ją postawioną również na serwerach Interii. Możesz ją obejżeć http://www.masaze-pruszkow.strefa.pl Robota banalnie prosta, a efekt zadowalający Pozdrawiam, Klama
Sympatycy smok.wawelski Opublikowano 17 Września 2013 Sympatycy Opublikowano 17 Września 2013 Wordpress, prosta makieta i robisz sam. Na większości hostingów masz autoinstalatory. Jeśli obsługujesz komputer na poziomie GMaila i FB to dasz radę. Miliard tutoriali w sieci.
T0MEK Opublikowano 17 Września 2013 Opublikowano 17 Września 2013 Ew. poproś syna / córkę, albo jakieś dziecko sąsiadów. Napisz kilka słów o co chodzi - jak widać kupa ludzi odpowiada ale narazie za mało szczegółów (definicja "prostej" stronki może być różnie rozumiana. No i na koniec: jak zrobisz w Wordzie i zapiszesz jako html to masz już stronę zrobioną (tylko trzeba wrzucić na serwer). Anton: chyba lepiej, a dzieci naprawdę nie ma co się bać - dla nich te technologie są naturalne. Nie ma się co wstydzić że wiedzą lepiej. Zwłaszcza takie podejście mnie wkurza u niedouczonych i zakompleksionych nauczycieli, ale to na inną dyskusję temat jest.
Sympatycy Anton Opublikowano 17 Września 2013 Sympatycy Opublikowano 17 Września 2013 TOMEK - pomóc, nie pomogłeś, ale papcopch_a zdołowałeś. Czy o to Ci chodziło? Chciałeś pomóc, czy "zdołować"? Edytuj i pomóż. PROSZE - na temat.
Gość maxell Opublikowano 18 Września 2013 Opublikowano 18 Września 2013 Potrzebuję prostej stronki, tak myślę, że prostej. Tylko do tego potrzebuję profesjonalnego wykonawcy. No może nie profesjonalnego, ale kogoś z sercem do takiej roboty. Ktokolwiek umie, ktokolwiek zna? Jak jeszcze aktualne to się odezwij na priv Trochę nie spojrzałem na datę
jurczas Opublikowano 18 Września 2013 Opublikowano 18 Września 2013 Powiedzcie mi..................... kilka lub kilkanascie postów juz napisalem a wciąż mam zero wiecie dlaczego?
Sysgone Opublikowano 18 Września 2013 Opublikowano 18 Września 2013 Bo zliczają się tylko treściwe posty a nie wodolejstwo A wracając do tematu - żeby zrobić stronę potrzebujesz raczej porządnego grafika a nie html'owca. Bo jak pisali "przedmówcy", prostą stronę to wyklikasz w generatorach albo napiszesz sobie w Wordzie. Tudzież dzieciaki z podstawówki zrobią to w ramach zajęć dodatkowych. O ile chodzi o prostą, statyczną stronę w HTML. Największą robotę będzie miał do wykonania grafik, który przygotuje szablon strony, w dodatku taki, który da się prosto dopasować do różnej wielkości ekranów odwiedzających Twoją stronę.
Sympatycy Anton Opublikowano 18 Września 2013 Sympatycy Opublikowano 18 Września 2013 @TOMEK - jesteś wielki. Dziękuję za edycję. Domyślałem się, że inaczej myślałeś, a inaczej napisałeś Znam ten temat z mej rozłąki z moją małżonką (D-PL 2,5 roku). Jednak i tak nadal ją kocham! Korespondencja pisemna różni się troszeczkę od polemiki telefonicznej (głosowej), że nie wspomnę osobistej ("czytamy" mimikę twarzy osoby odbierającej treść). Ale to przecież wszystko już sam znasz. Wiek zobowiązuje Pozdrawiam serdecznie. PS. Sorry za OT
papcioch Opublikowano 18 Września 2013 Autor Opublikowano 18 Września 2013 Kochani jesteście - dzięki . Zacznę od komercji. Mam klienta, on ma stronę zrobioną w wordpressie. Na stronę było włamanie, strona została odzyskana z kopii providera, ale po usunięciu obcego kodu jest "dysfunkcyjna". Nie znam hasła do wordpressa, by samemu tam grzebać, a jeszcze chyba jest tam przy okazji jakaś baza danych czy coś. Proste stronki potrafię robić, ale grafik ze mnie marny. Dla zainteresowanych więcej szczegółów na priv. Mam jeszcze projekt, który mam nadzieję da dużą satysfakcję gdy uwieńczy go sukces. - ale tu powiedzmy wchodzi zwrot kosztów, wielkie piwo i duma z dobrze wykonanej roboty. Opiszę jak by mogła ta stronka wyglądać. Wchodzę na stronkę i widzę, że koleś zbiera na piwo. Myślę sobie, co mi tam, zadeklaruję swój udział i klikam podając jak wielki udział chcę w tym mieć oraz podaję również jakiś nick i nr telefonu ewentualnie uwagi. Te dane spływają do kierownika zamieszania i gdy on zatwierdzi ofertę suwak na stronie przesuwa się z rysunku bardziej trzeźwego chłopa na mniej trzeźwego. Każdy widzi ile jeszcze potrzeba chłopu do pełnego upojenia i sam decyduje, czy wchodzi w ten interes. Przedstawiłem mechanizm działania strony, ale nie jestem jakoś specjalnie do niego przywiązany - będą inne pomysły, to można to zrobić inaczej. I to wcale nie prawda, że zbieram na naukę śpiewu . Dzięki Anton za wsparcie . I dziękuję za zainteresowanie.
Gość maxell Opublikowano 18 Września 2013 Opublikowano 18 Września 2013 Mam klienta, on ma stronę zrobioną w wordpressie. Na stronę było włamanie, strona została odzyskana z kopii providera, ale po usunięciu obcego kodu jest "dysfunkcyjna". Nie znam hasła do wordpressa, by samemu tam grzebać, a jeszcze chyba jest tam przy okazji jakaś baza danych czy coś. Proste stronki potrafię robić, ale grafik ze mnie marny. Nie wiem jak "duże" było włamanie i jakie szkody, ale powinieneś to naprawiać z poziomu PHPMyAdmin, na plikach bezpośrednio, samo odzyskanie kopii strony nie wiele pomoże. Jeśli nie było włamu do Bazy SQL to nie powinno być problemu, jeśli rozwalili bazę a nie miałeś kopii to kicha. Powiedzcie mi..................... kilka lub kilkanascie postów juz napisalem a wciąż mam zero wiecie dlaczego? Miałem ten sam dylemat, ale okazało się, że w niektórych działach po prostu nie nalicza postów
papcioch Opublikowano 18 Września 2013 Autor Opublikowano 18 Września 2013 Maxell. Wszystko OK. Ja wiem. Ale jest to konkretna robota, za konkretną kasę, a ja chcę tylko skontaktować ze sobą zainteresowanych. Nie mam wiedzy ani czasu na grzebanie się w tym i dlatego szukam pomocy.
Gość maxell Opublikowano 18 Września 2013 Opublikowano 18 Września 2013 Maxell. Wszystko OK. Ja wiem. Ale jest to konkretna robota, za konkretną kasę, a ja chcę tylko skontaktować ze sobą zainteresowanych. Nie mam wiedzy ani czasu na grzebanie się w tym i dlatego szukam pomocy. A co wiesz więcej na temat samego włamania i strat? Napisz na priv jak coś.
migland Opublikowano 18 Września 2013 Opublikowano 18 Września 2013 witam, troche zajmuję się stronkami, zapraszam na kilka z nich http://migland.pl/strony-www/portfolio Jesli moglbym pomoc prosze o kontakt.
Lucjan73 Opublikowano 18 Września 2013 Opublikowano 18 Września 2013 Powiedzcie mi..................... kilka lub kilkanascie postów juz napisalem a wciąż mam zero wiecie dlaczego? W działach Off topic, Regionalnych i Serdecznościach pisane posty nie są liczone.
papcioch Opublikowano 18 Września 2013 Autor Opublikowano 18 Września 2013 Bo zliczają się tylko treściwe posty a nie wodolejstwo Sorki Lucek, ale lepsza jest wersja Sysgona.
smarciu Opublikowano 19 Września 2013 Opublikowano 19 Września 2013 Profesjonalne strony automatycznie dostosowujace sie do sprzetu na ktorym je ogladamy (tel, tablet, laptop, monitor) robi moj kumpel z Gdanska kamilzurek.com i jego moge polecic, wytarczy wejsc na strone i zobaczyc jego produkcje. Moze znajdzie czas na prosta stronke, choc jak sam twierdzi takich stron nie ma, kiedy klient zobaczy co jest mozliwe do wykonania.
papcioch Opublikowano 21 Września 2013 Autor Opublikowano 21 Września 2013 Dziękuję Wam wszystkim za zainteresowanie. Problem mam rozwiązany a zajął się tym Maxell. Do roboty siadł natychmiast i zakończył w ciągu doby, a ja tym męczyłem różnorakie osoby od czerwca... jednak co fachowiec, to fachowiec. I nie pytajcie mnie jak to zrobił - wszelkie pytania to do niego. Maxell - jeszcze raz wielkie dzięki .
Gość maxell Opublikowano 21 Września 2013 Opublikowano 21 Września 2013 "Takie sprawy to ja w 5 minut załatwiam" - cyt. z Fuksa. Jakby ktoś, coś, kiedyś to jestem do dyspozycji
Sympatycy Worlan Opublikowano 1 Października 2013 Sympatycy Opublikowano 1 Października 2013 Przy okazji tego tematu ja też skorzystałem z pomocy Maxell'a. Nowa stronka w Word Pressie powstała błyskawicznie. To co dla mnie było niemożliwe dla maxell'a nie stanowiło problemu. Tempo w jakim powstawała strona, błyskawiczne rozwiązywanie problemów i non stop kontakt niezależnie od pory dnia czy nocy zasługuje na najwyższą ocenę. Nie wspomnę o instrukcjach mi udzielanych. Jedyny minus tej współpracy to że @maxell poznał moją branżę i muszę mu teraz wytoczyć mocowania do lusterek Tylko czy będę potrafił ?
Gość maxell Opublikowano 1 Października 2013 Opublikowano 1 Października 2013 Potrafisz, potrafisz, a jak nie to masz taki sprzęt, że sam wytoczy co trzeba
Jerry_R Opublikowano 19 Października 2013 Opublikowano 19 Października 2013 Ja rowniez chce podziekowac Maxell'owi za pomoc Meczylem sie z przejeta po kims strona w Joomli. Maxell wskazal najprostsze rozwiazanie pod sloncem - przynajmniej do moich potrzeb - zainstalowanie WordPress pod obecnym adresem, w obecnej domenie. Pomogl z grafika w naglowku, odpowiedzial na wiele pytan. Ma ogromne doswiadczenie, a jak nie byl pewien odpowiedzi na jakies moje bardziej specyficzne pytanie - po krotkim czasie wracal ze sprawdzona odpowiedzia. Wielkie dzieki za pomoc, za czas
Gość maxell Opublikowano 27 Października 2013 Opublikowano 27 Października 2013 Tak na marginesie, jakby ktoś potrzebował szablon do aukcji na alledrogo to zapraszam na priv
Rekomendowane odpowiedzi