Skocz do zawartości
Forum Burgmania

Konkurencje zlotowe.gry,zabawy itp.-proszę o wpisy na temat .

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Proszę o wpisy osób które mają ciekawe propozycje odnośnie konkursów,gier, przy spotkaniach na 2oo.

• Sympatycy
Opublikowano

Bardzo interesująca inicjatywa! Popieram.

Dodał bym tylko jeszcze - forma, typ, rodzaj - nagród.

Wiadomo jak to z tymi sponsorami jest :)

A mym zdaniem, nagroda nie musi być zaraz materialnie bardzo duża, ale wystarczy na przykład zrobiony samodzielnie na drutach szaliczek z logo Burgmani (?). Na pewno będzie "cenniejszy" od "mercedesa", bo własnymi rękami wykonany. Krew i pot włożony w dzieło.

Dzieła mogą być wykonane nie tylko z włóczki, ale z drewna, metalu, plastiku itd itp.

Z premedytacją piszę "dzieła", a nie arcydzieła.

Ważna jest pamiątka! I to się zawsze liczy!

Opublikowano

Anton, Tobie to tylko nagrody w głowie. Temat jest o grach i zabawach, a nie o przyjmowaniu korzyści majątkowych.

Generalnie, ciężko coś wymyślić nowego, bo każda impreza Burgmanii, jest tak zorganizowana, że lepiej być nie może (no może i może, ale nie bardzo). Są konkursy sprawnościowe na moto, są przeróżne konkursy dla kierowników i plecaczków. Są też dla dzieci.

Ja uwielbiam wyścigi, w których wygrywa ten, kto później dojedzie do mety, a po drodze się nie podeprze. Na slalomy jestem jeszcze za cienki.

Można też zrobić jakiś fajny off-road i zobaczymy ile skuterów przetrwa :-)

Opublikowano

Swego czasu byłem świadkiem konkursu rzutu zbiornikiem od WSK, ale znaleźć taki rarytas w dzisiejszych czasach to może być spore wyzwanie - chyba, że ktoś przypadkiem na mototargu wyhaczył? :)

Opublikowano

Z dawnych lat... gra towarzyska. Męsko damska.Siedzą czy stoją obok siebie ....plan budowy np.roweru ,skutera. patelni itd.Ktoś wymienia jeden element, następna osoba inny i tylko wtedy przekazuje zapałkę czy inny mały przedmiot ustami,następna osoba musi coś też wymienić i tak zapałka krąży.Wygrywa ten co ostatni wymienił cos a inni nic.A nagroda ? punkty do rankingu wszechdyscyplinarnego A naprawdę to delikatny dotyk płci przeciwnej ...całować nie wolno !. Anton powinien znać !

Opublikowano

Anton,proszę o dokładny opis gry.

Jeśli,nie znasz to Stefanek myśle się rozpiszę w temacie.

• Klubowicze
Opublikowano

Kołek w ziemię, 10 obrotów w około z czołem na kołku i kto pierwszy dobiegnie do np. piwa :) . Zawsze jest przy tym śmiechu co niemiara :)