Skocz do zawartości
Forum Burgmania

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ja tylko zadbam o waszą kondycję.

A gdzie ty starą babę widzisz jak w Bieszczady sama mołodzież przyjeżdża.

Pilotku młodzież jak młodzież a dla jesieni domek 2 osobowy. Ahhhhhhhha to miało być na jesieni znowu żle zrozumiałem ;):chair:

• Odpowiedzi 363
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• pilot

36

• Ania

15

• subaru gtb320

15

• Anton

11

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Pilocie a czy możemy przyjechać w środę bo:

Ja i Krzysiu mamy zamiar wyjechać ok 12-13 z Wodzisławia

więc przybylibyśmy na miejsce wieczorkiem

Powiem tak możecie przyjechać nawet we wtorek i napewno ktoś z burgmani już tam będzie. Acha to taki wybieg aby domek zarezerwować. No to zapraszam we wtorek.

Opublikowano

oj tam oj tam...

po prostu chcemy więcej czasu spędzić w super towarzystwie ;)

• Sympatycy
Opublikowano

Osobiście pojechałem do Olsztyna aby namówić Ele i Adama (BARGACZ) na pobyt w Bieszczadach .Nie udało się smalcu nie będzie. :blush:

Ale chciałem gorąco podziękowac za cudowne spędzenie weekendu. Pokazanie warmi i mazur na lądzie i wodzie możliwośc sterowania łódką po przepięknych jeziorach,miło spedzonego czasu z bargaczami było zajebi.... :cool2: :cool2: :cool2: Jeszcze raz dzięki za wszystko :frusty:

Opublikowano

ajf8.jpg

Wyścig po domek! I pierwszą konkurencję mamy za sobą.....

Opublikowano

ajf8.jpg

Wyścig po domek! I pierwszą konkurencję mamy za sobą.....

No coś takiego tylko pod górę i stroju motocyklowym. Ale będzie ubaw. A może dla uatrakcyjnić to organizatorzy staną z markerami do piant bala.

Opublikowano

Drogi Pilocie.

Potwierdzam przybycie w Bieszczady w czwartek ze Smarciem,Papciochem,Papcioszką i Maćkiem.

Dostałem urlop:)

Przelew idzie dziś(285pln za całość)

Jeżeli nie sprawi ci to kłopotu to prosiłbym zmianę koszulki z L na XL(jeśli się nie da to trudno)

Proszę o potwierdzenie przypisania do lokum z w/w(Papcioch zapodał już wcześniej osoby na kwaterę)

Opublikowano

Po wczorajszych, spotowych namowach, doszedłem do wniosku, że może i ja bym wziął udział w tej imprezie. Wiem że już późno na zapisy, ale Ktoś z Was mówił, że może odstąpić miejsce. Jeżeli faktycznie tak jest, to proszę o info.

Mam jeszcze prośbę i mały problem. Posiadam mocowanie kufra centralnego GIVI monokey, jednak samego kufra brak. Może Ktoś z osób, które nie będą brały udziału w imprezie użyczyłby mi coś takiego. Będę wdzięczny i piwsko postawie :)

Opublikowano

JAKI40 mam miec cos mocniejszego jestesmy z mordkiem w czwartek

Opublikowano

JAKI40 mam miec cos mocniejszego jestesmy z mordkiem w czwartek

Witam Was serdecznie świetnie że się spotkamy .MOCNIEJSZEGO!!! jak nie- jak tak do zobaczenia :)

Opublikowano

Pilot wysłałem nr tel. ,a Ty wciąż nie dzwonisz... :) :)

Opublikowano

Można powiedzieć że Spotkanie Bieszczadzkie 2013 już się rozpoczęło niestety jak narazie bez organizatora ale pierwsi uczestnicy już dotarli. Krzytro i Foczka zajęli Bieszczadzkie lokum i już odpoczywają w Bieszczadach. Jutro do nich dołączy Qwaki z rodzinką. Według planu we wtorek będą podziwiać piękno Lwowa. Ale im zazdroszczę bo niestety ja w Bieszczady zawitał dopiero we wtorek.

Opublikowano

Tylko aby z biedronki nam całego GOLDENLOCH'A nie wykupili ;-)

Opublikowano

Tylko aby z biedronki nam całego GOLDENLOCH'A nie wykupili ;-)

Zapomnij o piciu płynów wysko procentowych. Już w piątek czeka was przejażdżka więc kasy musi być na zero promila. No chyba że zawitasz w środę to czwartek będziesz miał czas na odpoczynek.

Ps. A po wypicia znowu będziesz umierał jak na poprzednich spotkaniach Bieszczadzkich. W tym roku spotkanie odbywa sie pod hasłem "pij mleko będziesz trzeżwy".

Opublikowano

Drogi Pilocie.

Czekam na potwierdzenie.

W miejsce namiotu wolę zabrać frykasy:smalczyk,powidła,ogórki itp.

Wiem że jestem ostatni(po terminie)przelew poszedł w całości.

Proszę o potwierdzenie(nie odpowiedziałeś na PW)

Wysyłam ci nr.tel na PW w celu potwierdzenia(mam brać namiot czy kwatera z Papciochami?)

Opublikowano

Czy są jeszcze osoby które nie są umieszczone na liście potwierdzonych uczestników a dokonały wpłaty wpisowego lub ich przyjazd do tej pory nie był wiadomy a zaszczycą nas swoją obecnością w Bieszczadach. Proszę o wiadomość na PW w celu umieszczenia na liście.

Opublikowano

Pilocie proszę o wykreślenie mnie z poz.73.

Niestety okazało się, że nie będę z Wami w tym roku.

Tzw siła wyższa.

Wszystkim życzę udanej wyprawy i zabawy.

Opublikowano

Pomimo że Spotkanie Bieszczadzkie już rozpoczęte bo w sobotę zawitał tam Krzytro z Foczką a niedziele Qwaki z Wójkiem i Ciocią to organizator dojedzie dzisiaj wraz z ekipą współorganizującą. Niestety w/w nie będą nas witać bo postanowili dzisiaj podziwiać piękno zabytków Lwowa. Za to wieczorem 1 ognisko i podział obowiązków. Jutro wieczorem podamy więcej informacji organizacyjnych aby wam łatwiej było się zakwaterować a nam was ogarnąć. Jeśli ktoś przyjeżdża wcześniej niż czwartek dajcie nam znać. Pozdrawiam i życzę bezpiecznej podróży.

Ps. Prośba do osób które mają zamiar uczestniczyć w lataniu aby wzięły udział w ankiecie. Na podstawie tego będę rezerwowł czas i pogodę.

Opublikowano

Przelew za pobyt dzisiaj wysłany. Planuję dojechać w czwartek.

Do zobaczenia.

Opublikowano

Pilocie proszę o wykreślenie mnie z listy poz 27. Nie mogę być z Wami w tym roku.

Życzę wszystkim udanej imprezy, dobrej zabawy i wyśmienitej pogody.

Opublikowano

Niestety moje plany też legły w gruzach. Proszę o wykreślenie z listy, nr 55.

Fajnej imprezy i super wrażeń!

Opublikowano

Mam nadzieję ze w tym roku każdy zostawi po sobie porządek, a nie jak co poniektórzy chlew w zeszłym roku ;)

• Klubowicze
Opublikowano

Spakowany, zaraz wsiadam na !scooter i w drogę. Pojadę trasą widokową więc będę wieczorem, proszę o przygotowanie dla mnie domku.

Opublikowano

OKI my ruszamy i Migiem gonimy Miga prosimy o przygotowanie domku pozdrowka i do zobaczenia na miejscu :(:clapping:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...