wize60 Opublikowano 27 Sierpnia 2013 Opublikowano 27 Sierpnia 2013 Ja tylko zadbam o waszą kondycję. A gdzie ty starą babę widzisz jak w Bieszczady sama mołodzież przyjeżdża. Pilotku młodzież jak młodzież a dla jesieni domek 2 osobowy. Ahhhhhhhha to miało być na jesieni znowu żle zrozumiałem
pilot Opublikowano 27 Sierpnia 2013 Autor Opublikowano 27 Sierpnia 2013 Pilocie a czy możemy przyjechać w środę bo: Ja i Krzysiu mamy zamiar wyjechać ok 12-13 z Wodzisławia więc przybylibyśmy na miejsce wieczorkiem Powiem tak możecie przyjechać nawet we wtorek i napewno ktoś z burgmani już tam będzie. Acha to taki wybieg aby domek zarezerwować. No to zapraszam we wtorek.
Ania Opublikowano 27 Sierpnia 2013 Opublikowano 27 Sierpnia 2013 oj tam oj tam... po prostu chcemy więcej czasu spędzić w super towarzystwie
Sympatycy subaru gtb320 Opublikowano 28 Sierpnia 2013 Sympatycy Opublikowano 28 Sierpnia 2013 Osobiście pojechałem do Olsztyna aby namówić Ele i Adama (BARGACZ) na pobyt w Bieszczadach .Nie udało się smalcu nie będzie. Ale chciałem gorąco podziękowac za cudowne spędzenie weekendu. Pokazanie warmi i mazur na lądzie i wodzie możliwośc sterowania łódką po przepięknych jeziorach,miło spedzonego czasu z bargaczami było zajebi.... :cool2: Jeszcze raz dzięki za wszystko
Grześ Opublikowano 28 Sierpnia 2013 Opublikowano 28 Sierpnia 2013 Wyścig po domek! I pierwszą konkurencję mamy za sobą.....
pilot Opublikowano 28 Sierpnia 2013 Autor Opublikowano 28 Sierpnia 2013 Wyścig po domek! I pierwszą konkurencję mamy za sobą..... No coś takiego tylko pod górę i stroju motocyklowym. Ale będzie ubaw. A może dla uatrakcyjnić to organizatorzy staną z markerami do piant bala.
Pan rypak Opublikowano 28 Sierpnia 2013 Opublikowano 28 Sierpnia 2013 Drogi Pilocie. Potwierdzam przybycie w Bieszczady w czwartek ze Smarciem,Papciochem,Papcioszką i Maćkiem. Dostałem urlop:) Przelew idzie dziś(285pln za całość) Jeżeli nie sprawi ci to kłopotu to prosiłbym zmianę koszulki z L na XL(jeśli się nie da to trudno) Proszę o potwierdzenie przypisania do lokum z w/w(Papcioch zapodał już wcześniej osoby na kwaterę)
pabloxl Opublikowano 30 Sierpnia 2013 Opublikowano 30 Sierpnia 2013 Po wczorajszych, spotowych namowach, doszedłem do wniosku, że może i ja bym wziął udział w tej imprezie. Wiem że już późno na zapisy, ale Ktoś z Was mówił, że może odstąpić miejsce. Jeżeli faktycznie tak jest, to proszę o info. Mam jeszcze prośbę i mały problem. Posiadam mocowanie kufra centralnego GIVI monokey, jednak samego kufra brak. Może Ktoś z osób, które nie będą brały udziału w imprezie użyczyłby mi coś takiego. Będę wdzięczny i piwsko postawie
piotrek pp Opublikowano 30 Sierpnia 2013 Opublikowano 30 Sierpnia 2013 JAKI40 mam miec cos mocniejszego jestesmy z mordkiem w czwartek
Jaki 40 Opublikowano 30 Sierpnia 2013 Opublikowano 30 Sierpnia 2013 JAKI40 mam miec cos mocniejszego jestesmy z mordkiem w czwartek Witam Was serdecznie świetnie że się spotkamy .MOCNIEJSZEGO!!! jak nie- jak tak do zobaczenia
kowal Opublikowano 30 Sierpnia 2013 Opublikowano 30 Sierpnia 2013 Pilot wysłałem nr tel. ,a Ty wciąż nie dzwonisz... :)
pilot Opublikowano 31 Sierpnia 2013 Autor Opublikowano 31 Sierpnia 2013 Można powiedzieć że Spotkanie Bieszczadzkie 2013 już się rozpoczęło niestety jak narazie bez organizatora ale pierwsi uczestnicy już dotarli. Krzytro i Foczka zajęli Bieszczadzkie lokum i już odpoczywają w Bieszczadach. Jutro do nich dołączy Qwaki z rodzinką. Według planu we wtorek będą podziwiać piękno Lwowa. Ale im zazdroszczę bo niestety ja w Bieszczady zawitał dopiero we wtorek.
krzysiu Opublikowano 31 Sierpnia 2013 Opublikowano 31 Sierpnia 2013 Tylko aby z biedronki nam całego GOLDENLOCH'A nie wykupili ;-)
pilot Opublikowano 31 Sierpnia 2013 Autor Opublikowano 31 Sierpnia 2013 Tylko aby z biedronki nam całego GOLDENLOCH'A nie wykupili ;-) Zapomnij o piciu płynów wysko procentowych. Już w piątek czeka was przejażdżka więc kasy musi być na zero promila. No chyba że zawitasz w środę to czwartek będziesz miał czas na odpoczynek. Ps. A po wypicia znowu będziesz umierał jak na poprzednich spotkaniach Bieszczadzkich. W tym roku spotkanie odbywa sie pod hasłem "pij mleko będziesz trzeżwy".
Pan rypak Opublikowano 31 Sierpnia 2013 Opublikowano 31 Sierpnia 2013 Drogi Pilocie. Czekam na potwierdzenie. W miejsce namiotu wolę zabrać frykasy:smalczyk,powidła,ogórki itp. Wiem że jestem ostatni(po terminie)przelew poszedł w całości. Proszę o potwierdzenie(nie odpowiedziałeś na PW) Wysyłam ci nr.tel na PW w celu potwierdzenia(mam brać namiot czy kwatera z Papciochami?)
pilot Opublikowano 1 Września 2013 Autor Opublikowano 1 Września 2013 Czy są jeszcze osoby które nie są umieszczone na liście potwierdzonych uczestników a dokonały wpłaty wpisowego lub ich przyjazd do tej pory nie był wiadomy a zaszczycą nas swoją obecnością w Bieszczadach. Proszę o wiadomość na PW w celu umieszczenia na liście.
Sympatycy Anton Opublikowano 2 Września 2013 Sympatycy Opublikowano 2 Września 2013 Ja już siedzę na walizkach! http://www.forum.burgmania.net/topic/17354-co-ja-zabieram-na-dluzsza-%26-8222%3Bwycieczke%26-8221%3B-skuterem/page__hl__%20lista%20%20antona
GrzechoCnik Opublikowano 2 Września 2013 Opublikowano 2 Września 2013 Pilocie proszę o wykreślenie mnie z poz.73. Niestety okazało się, że nie będę z Wami w tym roku. Tzw siła wyższa. Wszystkim życzę udanej wyprawy i zabawy.
pilot Opublikowano 3 Września 2013 Autor Opublikowano 3 Września 2013 Pomimo że Spotkanie Bieszczadzkie już rozpoczęte bo w sobotę zawitał tam Krzytro z Foczką a niedziele Qwaki z Wójkiem i Ciocią to organizator dojedzie dzisiaj wraz z ekipą współorganizującą. Niestety w/w nie będą nas witać bo postanowili dzisiaj podziwiać piękno zabytków Lwowa. Za to wieczorem 1 ognisko i podział obowiązków. Jutro wieczorem podamy więcej informacji organizacyjnych aby wam łatwiej było się zakwaterować a nam was ogarnąć. Jeśli ktoś przyjeżdża wcześniej niż czwartek dajcie nam znać. Pozdrawiam i życzę bezpiecznej podróży. Ps. Prośba do osób które mają zamiar uczestniczyć w lataniu aby wzięły udział w ankiecie. Na podstawie tego będę rezerwowł czas i pogodę.
Burgerman Opublikowano 3 Września 2013 Opublikowano 3 Września 2013 Przelew za pobyt dzisiaj wysłany. Planuję dojechać w czwartek. Do zobaczenia.
kerik Opublikowano 3 Września 2013 Opublikowano 3 Września 2013 Pilocie proszę o wykreślenie mnie z listy poz 27. Nie mogę być z Wami w tym roku. Życzę wszystkim udanej imprezy, dobrej zabawy i wyśmienitej pogody.
MarioM Opublikowano 3 Września 2013 Opublikowano 3 Września 2013 Niestety moje plany też legły w gruzach. Proszę o wykreślenie z listy, nr 55. Fajnej imprezy i super wrażeń!
Ania Opublikowano 3 Września 2013 Opublikowano 3 Września 2013 Mam nadzieję ze w tym roku każdy zostawi po sobie porządek, a nie jak co poniektórzy chlew w zeszłym roku
Klubowicze Migu Opublikowano 4 Września 2013 Klubowicze Opublikowano 4 Września 2013 Spakowany, zaraz wsiadam na !scooter i w drogę. Pojadę trasą widokową więc będę wieczorem, proszę o przygotowanie dla mnie domku.
Ania Opublikowano 4 Września 2013 Opublikowano 4 Września 2013 OKI my ruszamy i Migiem gonimy Miga prosimy o przygotowanie domku pozdrowka i do zobaczenia na miejscu
Rekomendowane odpowiedzi