Skocz do zawartości
Forum Burgmania

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Panie Pilocie, dziura w samolocie - a konkretnie, brak mojej sympatycznej osoby na liście. W #107 poście się zapisywałem.

Na liście deklarujących udział już uzupełniłem.

Co do do osób które potwierdziły swój przyjazd mam nadzieję jutro uzupełnie po otrzymaniu danych kto jeszcze dokonał opłaty wpisowego. Niestety z przykrością muszę zawiadomić że osoby które nie potwierdziły swojego przyjazdu bedą musiały przed przyjazdem dowiedzieć się czy są jeszcze miejsca oraz dla tych osób niestety mogę nie posiadać koszulek gdyż doświadczeniem poprzednich lat nie będę chodził w 10 albo 20. Nie będę też ukrywał że brak wpłat osób które deklarowały swój przyjazd dezorganizuje przewidziane atrakcje. Osoby, które definitywnie rezygnują z uczestnictwa proszone są o poinformowanie w jak najszybszym terminie w celu ostatecznego ustalenia liczby uczestników oraz rozmieszczenia w domkach.

Burgmaniacy łączcie się w moim apelu! Do piątku wszystko się rozstrzygnie (23.08.)

• Odpowiedzi 363
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• pilot

36

• Ania

15

• subaru gtb320

15

• Anton

11

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

No mili panowie i panie Konkrety proszę bo termin wyjazdu tuz tuz a wy co spicie? juz czas do monopolowego, tankowanie i małymi kroczkami w Bieszczady smigac!!

Pozdrawiam i do zobaczenia na miejscu :)

:pimp::afro::):eye::homestar::football::osama::arabia::alien1::smilie_tux::bag::mummy::robot::hitler:

• Klubowicze
Opublikowano

Artur tak szybko nie pozbędziesz się mnie z listy saunowiczów... mam już rezerwacje miejscówki :smilie_tux:

Ani tak nie myślę.

Zresztą sam mam rezerwację na pięterku w rogu.

A jak mówią "w kupie raźniej" :)

• Klubowicze
Opublikowano

Cześć Pilot. Wysłałem przelew 20 Sierpnia a nie widzę się na liście uczestników , mam nadzieje że przelew doszedł? Pozdrawiam Maniek.

• Klubowicze
Opublikowano

Już miałam pisać że w tym roku nie damy rady z powodów finansowych, ale po burzliwych weekendowych dyskusjach doszliśmy do wniosku, że lepiej się zapożyczyć niż nie jechać na zlot w Bieszczady - więc proszę mnie i Ogryzka zakwaterować gdzieś, gdzie znajdą się jakieś wolne miejsca. Zjawimy się w czwartek, przelew puszczę najszybciej jak się uda.

P.S. Ale się cieszę na ten wyjazd! :)

Opublikowano

W poście rozpoczynającym temat przy uczestnikach na liście potwierdzonych zamieściłem orientacyjne zakwaterowanie. Oczywiście jeśli ktoś bedzie chciał się zamienić domkami nie ma problemu ale to już indywidualna sprawa każdego uczestnika. Ja rozmieściłem uczestników zgodnie z ich sugestiami. Zdaję sobie sprawę też że niektórym takie rozmieszczenie może nie pasować ale niestety doświadczeniem lat poprzednich chyba nie wszystkim jestem wstanie dogodzić a z drugiej strony nikt nie zgłaszał mi zw tych sprawach uwag czyli było dobrze. Czekam jeszcze na jakieś uwagi oraz na zgłoszenie tych którzy zapowiedzieli sie telefonicznie ale niestety muszą czekać do ostatniej chwili na decyzje przyjazdu ( urlopy, zgody drugiej połowy lub inne przyczyny )

Opublikowano

prosimy o zakwaterowanie z mordkiem razem bo jestesmy rozdzieleni przybywamy w piatek rano przed przejazdem

jak dostaniemy urlopy to bedziemy w czwartek razem z mordkiem

pozdrawiamy grupe śląską

Opublikowano

Mam prośbę czy mogłabym z Kristofem prosić o zakwaterowanie w S5 Grzesia z żoną i dzieckiem???

• Sympatycy
Opublikowano

Pilotku zakwateruj nas razem z Wize60 i Mućką. Widzieliśmy, że im jeszcze nie przydzieliłeś domku, więc może uda się spakować nas razem. W tej chwili my mamy domek O 8. Z góry bardzoooooooooooooooo dziękujemy.

• Klubowicze
Opublikowano

Cześć Pilot. Jak da rade to ja poproszę o zakwaterowanie Jaankiem. Pozycja 62 i 70. Z Góry dziękuję.

• Administrator
Opublikowano

Ja też poproszę o wpis na listę, koszulka XL

Obsada domku: Grzechocnik, Saper, XmarcinX i Miętus

Panie Pilocie, tu w #8 jest przepis na zakwaterowanie. Po co to zmieniać? Wszyscy z tego składu przyjadą.

• Użytkownicy+
Opublikowano

Pilot

prosiliśmu o zakwaterowanie w domku w składzie:

...PS. Zgodnie z utrwaloną tradycją xmarcinx, Miętus, Saper i GrzechoCnik mieszkali w jednym domku, ...

Potwierdzam zakwaterowanie w grupie : xmarcinx; GrzechoCnik; Saper pod jednym dachem, na wschód od ogniska :clapping:

Potwierdzam skład "współspaczy".

Domek ... "idąc pod górę, mijamy pierwszy domek po lewej stronie i następny domek po prawej - TO TEN WŁAŚCIWY" - koło ogniska ...

a tymczasem z podanej przez Ciebie listy wynika:

11) Miętus. S 9

12) Saper. S 9

33) mordek. S 9

44) Syndaren. S 9

że nie tylko nie dostaniemy zamawianego domku, ale nawet nie będziemy w deklarowanym składzie?

Bardzo prosimy o skorygowanie planu zakwaterowania.

Dziękuję.

Opublikowano

Widząc jakie problemy robi się z orientacyjnego zakwaterowania i widząc ile jest osób niezadowolonych z rozmieszczenia albo ze swoich współtowarzyszy a sami z tego co sądzę nie jesteście wstanie się pozamieniać już na miejscu więc proponuje dość prostą metodę.

1) kto pierwszy ten lepszy.

2) dopasujcie sobie sami kto kogo chce mieć za współlokatora.

Sory ja nie jestem wstanie nikomu dogodzić i zrobić tak aby jeden na drugiego się nie boczył że ten śpi z tym a ten śpi z tamtym wybaczcie ale to jakaś farsa jesień chce domek 2 osobowy drugi chce z tym a tamten to jeszcze z innym i powiedzie gdzie bedą spać ci co nic nie piszą a chcą miło i rozrywkowe spędzić czas w Bieszczadach. To kolejna nauczka dla mnie i chyba ostatnia.

Nie wtrącać się kto z kim i gdzie a jak trzeba bedzie to i moją kwatere odstąpie a ja skorzystam z tego co zostanie może to was zadowoli bo jeszcze nie odjechali a już tyle problemów. Moze ktoś sie podejmie rozmieszczenia kto z kim a ja podam co jest do dyspozycji.

Kto chętny czekam na propozycje.

PS. Proszę nie przywiązywać wagi co do rozmieszczenia w domkach a ja osobiście niepotrzebnie traciłem czas na jakiekolwiek uporządkowanie waszych noclegów. Wyjątek dla osób które przyjeżdżają z dziećmi dla nich pozostawiam domki do jako zarezerwowane. Reszta do waszego wyboru już na miejscu. A z mojej strony to trudno zamiast organizować ognisko będę was odprowadzać po domkach i uzgadniał wasze noclegi.

Opublikowano

Pilotku sorry za zamieszanie moją osobą poproszę z Mućką Jaco i Anią i to wszystko już więcej się nie odzywam.Z góry bardzo dziękuję... :)

Opublikowano

Pilotku sorry za zamieszanie moją osobą poproszę z Mućką Jaco i Anią i to wszystko już więcej się nie odzywam.Z góry bardzo dziękuję... :)

Myśle że do zamieszania sam doprowadziłem chcąc usprawnić wasze zakwaterowanie ale wyszło inaczej brak porozumienia ze strony uczestników a inaczej chyba nie wszyscy zrozumieli co napisałem że te lokalizacje są tylko orientacyjne. Przecież przejście 15 m miedzy domkami i zamienione sie domkami to chyba już nie problem no chyba że ale tego to już nie przewidziałem.

• Użytkownicy+
Opublikowano

Pilot przepraszam.

Moją intencją nie bylo wprowadzanie fermentu, ani podnoszenie Twojego cisnienia. Nie denerwuj się, damy radę.

Będzie dobrze, jak co roku.

Opublikowano

czy to ważne kto z kim śpi, liczy się uczycie......przygoda o nazwie "Bieszczady 2013" :)

do zobaczenia

Opublikowano

Pilot przepraszam.

Moją intencją nie bylo wprowadzanie fermentu, ani podnoszenie Twojego cisnienia. Nie denerwuj się, damy radę.

Będzie dobrze, jak co roku.

E tam ciśnienie ja poprostu już was nie lubię ale w Bieszczady zapraszam załatwimy wszystko na placu boju.

• Klubowicze
Opublikowano

pilocie a ilu osobowe są domki bo nie pamiętam , i ile przeznaczyłeś dla ślązaków ? my się już porozdzielamy , wg listy wyszło mi że jest nas 21 + dziecko Grzesia

Opublikowano

pilocie a ilu osobowe są domki bo nie pamiętam , i ile przeznaczyłeś dla ślązaków ? my się już porozdzielamy , wg listy wyszło mi że jest nas 21 + dziecko Grzesia

Mi was wyszło 24 no a domki w których byliście rozlokowani były 5 osobowe / dwa pokoje i łazienka ale nie chcieliście więc postawie was na śro dku i kto pierwszy dobiegnie do domku ten zajmie.

• Klubowicze
Opublikowano

o przepraszam Panie Pilocie .... ja byłam zadowolona i słowem się nie odezwałam więc proszę mnie teraz nie zmuszać do biegania ;)

wiec mamy 5 domków ? jak nam przydzielisz domki to my się porozmieszczamy kto chce a kto nie chce z kim spać i będzie mniej zamieszania przy powitaniach .... no chyba, że chcesz starą babę zmuszać do biegania ??? to może ja znów jakąś nogę złamię ? :horse: i wtedy będziesz biegł ze mną na plecach :sneaky2:

Opublikowano

o przepraszam Panie Pilocie .... ja byłam zadowolona i słowem się nie odezwałam więc proszę mnie teraz nie zmuszać do biegania ;)

wiec mamy 5 domków ? jak nam przydzielisz domki to my się porozmieszczamy kto chce a kto nie chce z kim spać i będzie mniej zamieszania przy powitaniach .... no chyba, że chcesz starą babę zmuszać do biegania ??? to może ja znów jakąś nogę złamię ? :horse: i wtedy będziesz biegł ze mną na plecach :sneaky2:

Ja tylko zadbam o waszą kondycję.

A gdzie ty starą babę widzisz jak w Bieszczady sama mołodzież przyjeżdża.

• Klubowicze
Opublikowano

o dzięki Ci .... chyba wezmę namiot, żeby nie musieć biegać :horse:

Opublikowano

Pilocie a czy możemy przyjechać w środę bo:

Ja i Krzysiu mamy zamiar wyjechać ok 12-13 z Wodzisławia

więc przybylibyśmy na miejsce wieczorkiem

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...