Skocz do zawartości
Forum Burgmania

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Poz. na liście 27 Burgman. Mam nadzieję, że chodzi o mnie "Burgerman"?

• Odpowiedzi 363
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• pilot

36

• Ania

15

• subaru gtb320

15

• Anton

11

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Proszę o dopisanie na listę, kasa poszła ( koszulka XXL ) i oczywiście zakwaterowanie razem z ziomkami z Wrocawia ( Papcioch, Rypak, Smarciu )

Opublikowano

Na wstępie dziękuje za dokonane wpłaty i informuję że ze względu na długi weekend przedłużamy okres potwierdzenia przyjazdu ( wpłatę wpisowego) do 20.08.2013 szczególnie osoby które wczesniej deklarowały swój przyjazd.Po ty terminie niestety nie będę mógł zapewnić osobą nie potwierdzonym atrakcji które przewiduję oraz zaburzy mi to sprawy organizacyjne( noclegi, wyżywienie, imprezy itp. Osoby które organizowały podobne złoty wiedzą jak ciężko jest dopiąć wszystkie sprawy kiedy tak naprawdę nie wiedzą jak ilość osób będzie obecnych na imprezie.

Opublikowano

Witam. Przelew jes już w drodze i w poniedziałek 19.08 powinien być na wskazanym koncie. Potwierdzam wykonanie przelewu za dwie osoby tzn. Pawkor + Paździoch( przebywa obecnie za granicą). Proszę także o zakwaterowanie grupy łódzkiej w miarę możliwości razem.

Pozdrowienia i do zobaczenia 5 września.

Opublikowano

Małe sprostowanie koszulkę dla Wize60 poprosze w rozm. XL...

Opublikowano

Witam serdecznie,

przelew zrealizowany.

Pozdrawiam

Janek

Opublikowano

Przelewik poszedł.

Pozdrawiam

Opublikowano

Z wielkim smutkiem , ale niestety w tym roku muszę odpuścić. Wszystkim życzę udanej imprezy, a szczególnie bezpiecznego dojazdu i powrotów do domu. Niecierpliwie czekam na fotografie. ;):msn-cry:

Opublikowano

Wpisowe wpłacone. Proszę o lokalizację naszej trójki z Grupą Śląską.

• Klubowicze
Opublikowano

Do ostatniej chwili czekałem z ostateczną decyzją i z nieopisanym smutkiem muszę obwieścić, że Piootr w tym roku w Bieszczady nie zawita. Życzę zatem wszystkim uczestnikom i organizatorom wspaniałej zabawy i szczęśliwych wyjazdów i powrotów. Czekam na relacje foto i tekstowe. Tym samym proszę Pilota o skreślenie mojej osoby z listy uczestników. Pozdrawiam serdecznie

• Sympatycy
Opublikowano

OJ! Aleś mnie wyrolował! I obiecane piwko w Bieszczadach pa pa?

Świnia jesteś! hihihihihihi

Domyślam się, że bardzo ważne powody, spowodowały odwołanie przez Ciebie odwołanie bycia w zacnym gronie.

Życzę Ci wszystkiego najlepszego i gdyby coś, wal do mnie. EGAL jak (?).

Telefon, email, PW, SKYPE itd itp.. A nóż będę potrafił coś pomóc.

3maj się! Jestem z Tobą!

Opublikowano

przelew dzisiaj poleciał

małżonkę można skreślić z listy niestety nie może pojechać 68) żona palulinta

zakwaterowanie razem z

29) Mimik 1975

30) Magda

Opublikowano

Przepraszam że zawracam głowę ale przelew poszedł a miejsce z listy deklarowanych uczestników na tych co zapłacili się nie zmienił. Czy z przelewem wszystko ok

• Klubowicze
Opublikowano

Do dzisiaj kombinowaliśmy z Wrzoniem żeby przyjechać chociaż na chwilę. Niestety nie tym razem ;)

Zyczę miłej zabawy i uważajcie w saunie :D

• Klubowicze
Opublikowano

Tak jest :D

A kto nie posłucha to go ;)

• Sympatycy
Opublikowano

Artur powino być tak.

A kto nie poslucha ten z Migiem zamienia się spodniami.

Opublikowano

Ewik jeśli o mnie chodzi to drugi raz nie popełnię tego samego błędu i nie będę sprawdzać na własnej skórze jak gorący jest piecyk :D

• Klubowicze
Opublikowano

Zdun13m :clapping:

Aniu ale nie oznacza to iż rezygnujesz całkowicie z sauny ?

• Klubowicze
Opublikowano

Przelew poszedł .Poproszę o koszulki męską L i damską L

• Klubowicze
Opublikowano

Przelew poszedł. Koszulka męska XL. Do zobaczenia.

Opublikowano

mkapilkr koszulka L - przelew poszedł

kasialkr - nie jedzie

Jak się da i jak panowie będą ze mną chcieli mieszkać :clapping: proszę o zakwaterowanie razem

z

29) Mimik 1975

30) Magda

67) palulint L

Opublikowano

!piwko

• Administrator
Opublikowano

Panie Pilocie, dziura w samolocie - a konkretnie, brak mojej sympatycznej osoby na liście. W #107 poście się zapisywałem.

Opublikowano

Aniu ale nie oznacza to iż rezygnujesz całkowicie z sauny ?

Artur tak szybko nie pozbędziesz się mnie z listy saunowiczów... mam już rezerwacje miejscówki ;)

• Klubowicze
Opublikowano

Też poproszę o uwzględnienie mojej skromnej osoby oraz towarzyszki na liście bo cosik nas nie dowidzę ;)

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...