Skocz do zawartości
Forum Burgmania

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

To ja jeszcze poproszę o dopisanie Kajusa do paczki Rypaka, Papciochów i Smarcia. Kajus chętnie naciągnąłby koszulkę żeńską rozmiaru L. i errata do koszulki Papcioszki, bo schudło biedactwo. Reasumując:

papcioch L

Papcioszka S

Kajus L

• Odpowiedzi 363
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• pilot

36

• Ania

15

• subaru gtb320

15

• Anton

11

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

hejka mam pytanie w tym roku do dyspozycji są tylko domki? czy hotel tez? pozdrawiam

koszulki M I L dla mężusia :photo:

Opublikowano

prosze o dopisanie do listy w bieszczady, Mordek koszulka xxl

Opublikowano

prosze o dopisanie do listy ,piotrekpp koszulka xxl

• Klubowicze
Opublikowano

Wpisowe poszło. W tytule przelewu "Jack Warcraft" bo tak "po staremu" mam wpisane na liście uczestników :) Pozdrowionka.

Opublikowano

Dzisiaj rano jadę do Ustrzyk w celu ustalenia spraw organizacyjnych i po powrocie będę ostatecznie wiedział jakie domki zajmujemy oraz jaki będzie ostateczny program spotkania. Wiem juź że będzie kilka zmian które mam nadzieję wpłyną na jeszcze lepszą zabawę ale o nich poimformuję już was na miejscu. Pozdrawiam wszystkich.

Opublikowano

Znajdzie się jeszcze miejsce dla mnie i Małego Ola ?? :) i czy da się załatwić koszulkę XXXS :)??

Opublikowano

Witam

Proszę o wpisanie na listę Burgerman, koszulka męska M

Kasę wysyłam jutro.

Opublikowano

mamy pytanie ja i mordek przyjedziemy w piatek rano zapłacimy za dwa dni i czy jest taka mozliwosc i kiedy mamy wyjechac

Opublikowano

Prosze mnie dopisac jesli to możliwe. Jedna osoba. Koszulka XXL. Kaske wplacam dzis przelew em.

• Klubowicze
Opublikowano

Widzę po forum, ze nie stety w tym roku spotkanie z Wami w Ustrzykach będę musiał odłożyć na następny rok, nikt z Regionów WM i Podlaskiego nie zaproponował mi miejsca w samochodzie żebym tam dotarł i wrócił po spotkaniu do domu, trudno, mam nadzieję, że będę na tyle sprawny, ze taką daleką podróż zrealizuję juz Zacną, pozdrawiam i proszę o skreślenie mnie z listy uczestników tego spotkania, przepraszam za zamieszanie i proszę o wyrozumiłość Przemek "Doktorek" z Mrągowa

Opublikowano

Sorry za OT, ale nie mogłem się powstrzymać...

Przemek, przecież nikt z regionu W-M nie jedzie, to co piszesz głupoty, że nikt nie zaproponował Ci miejsca. A koledzy z Dolnego Śląska nie przyjadą po Ciebie do Mrągowa....bo trochę im nie po drodze.

My mieliśmy zamiar jechać autem całą rodziną, ale niestety nie damy rady. A poza tym nawet bym Cię nie zabrał, bo nie mam tyle miejsca (łóżeczko, wózek, materac, walizy młodej itd)...Taka podróż z młodą wiąże się też z przynajmniej jednym noclegiem po drodze...Zatem pomyśl zanim coś napiszesz, bo inni mogą to zupełnie inaczej interpretować a sugerujesz, że ktoś jest zły i nie chce Cię zabrać...pozdrawiam

Ps, możesz jechać swoim autem i zrobić po drodze np. 2 noclegi. Wtedy chyba dasz radę, a nie ciągle liczysz na kogoś

Opublikowano

przelew poleciał

potwierdzam przybycie w piątek

pozdrawiam do zobaczenia

• Sympatycy
Opublikowano

przelew poszedł

wpisowe + cały pobyt

potwierdzam przybycie w czwartek

subaru+Natalia

Opublikowano

Witam przelewik poszedł, niestety jadę bez Natalii :mad2: , ma egzamin z prawka ;)

Opublikowano

przelew poszedł ,prosze o zakwaterowanie w domku z piotrkiempp HEJ.

• Klubowicze
Opublikowano

Proszę o wpisanie na listę Gumisiek +1

Opublikowano

Praelew poszedł we wtorek. Do zobaczenia w Bieszczadach.

Opublikowano

Wpisowe wpłacone.

Koszulkę w rozmiarze L poproszę

Do zobaczenia :D

Opublikowano

Siemanko. Wpisowe dzisiaj poleciało.

Poprosze koszulkę XL i kwaterunek z grupą śląską :-)

• Klubowicze
Opublikowano

Witam

Kasa poszła

Koszulka M

Proszę o miejsce w domku ze Ślązakami

Opublikowano

Doczytałem, że wcześniejsza wpłata za całość ułatwi logistykę, więc dziś puściłem przelew ;)

Koszulka M, zakwaterowanie z rypakiem i papciochami,

do zobaczenia w czwartek na kolacji :)

PS. Trasa z Wrocławia przez Słowację (z noclegiem śr/czw) w zakładce dolnośląskiej, zapraszam.

Opublikowano

Informacje dodatkowe:

Liczba miejsc w domkach 90

Można też skorzystać z obcji pod namiotem i w przyczepie bo jest gdzie rozstawić oczywiście koszty są mniejsze ale i może mniej konfortowe jak by pogoda była brzydka no i trzeba by korzystać z wpólnych sanitariatów znajdujących w saunie.

mam nadzieję, że w domkach są osobne sanitaria- a wspólne są tylko dla tych co pod namiotami lub w przyczepach

• Klubowicze
Opublikowano

Proszę o usunięcie mnie z listy Deklarujących pobytu na Spotkaniu Bieszczadzkim poz. na liście 63 Przemek "Doktorek", nie stety jeszcze nie dam rady w dojeździe do Ustronia Dolnego w tym roku ale mam nadzieję, że mój stan fizyczny i zdrowia pozwo;o na pobyt w Bieszczadach, życzę dla Was pobytu miłego oraz miłych spotkań "do białego rana"

Opublikowano

Witam. Proszę o dopisanie do lisy uczestników : wAw i Rycho . Jeśli to możliwe to zakwaterowanie w okolicach grupy Śląsk. Koszulki: xl, xxl Zlecenie przelewu wysłane(waw + rycho)

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...