papcioch Opublikowano 4 Sierpnia 2013 Opublikowano 4 Sierpnia 2013 To ja jeszcze poproszę o dopisanie Kajusa do paczki Rypaka, Papciochów i Smarcia. Kajus chętnie naciągnąłby koszulkę żeńską rozmiaru L. i errata do koszulki Papcioszki, bo schudło biedactwo. Reasumując: papcioch L Papcioszka S Kajus L
Ania Opublikowano 4 Sierpnia 2013 Opublikowano 4 Sierpnia 2013 hejka mam pytanie w tym roku do dyspozycji są tylko domki? czy hotel tez? pozdrawiam koszulki M I L dla mężusia
mordek Opublikowano 7 Sierpnia 2013 Opublikowano 7 Sierpnia 2013 prosze o dopisanie do listy w bieszczady, Mordek koszulka xxl
piotrek pp Opublikowano 8 Sierpnia 2013 Opublikowano 8 Sierpnia 2013 prosze o dopisanie do listy ,piotrekpp koszulka xxl
Klubowicze Jack Opublikowano 8 Sierpnia 2013 Klubowicze Opublikowano 8 Sierpnia 2013 Wpisowe poszło. W tytule przelewu "Jack Warcraft" bo tak "po staremu" mam wpisane na liście uczestników Pozdrowionka.
pilot Opublikowano 8 Sierpnia 2013 Autor Opublikowano 8 Sierpnia 2013 Dzisiaj rano jadę do Ustrzyk w celu ustalenia spraw organizacyjnych i po powrocie będę ostatecznie wiedział jakie domki zajmujemy oraz jaki będzie ostateczny program spotkania. Wiem juź że będzie kilka zmian które mam nadzieję wpłyną na jeszcze lepszą zabawę ale o nich poimformuję już was na miejscu. Pozdrawiam wszystkich.
Krzyżówka Opublikowano 9 Sierpnia 2013 Opublikowano 9 Sierpnia 2013 Znajdzie się jeszcze miejsce dla mnie i Małego Ola ?? i czy da się załatwić koszulkę XXXS ??
Burgerman Opublikowano 11 Sierpnia 2013 Opublikowano 11 Sierpnia 2013 Witam Proszę o wpisanie na listę Burgerman, koszulka męska M Kasę wysyłam jutro.
piotrek pp Opublikowano 12 Sierpnia 2013 Opublikowano 12 Sierpnia 2013 mamy pytanie ja i mordek przyjedziemy w piatek rano zapłacimy za dwa dni i czy jest taka mozliwosc i kiedy mamy wyjechac
PAW_KOR Opublikowano 12 Sierpnia 2013 Opublikowano 12 Sierpnia 2013 Prosze mnie dopisac jesli to możliwe. Jedna osoba. Koszulka XXL. Kaske wplacam dzis przelew em.
Klubowicze Doktorek Opublikowano 12 Sierpnia 2013 Klubowicze Opublikowano 12 Sierpnia 2013 Widzę po forum, ze nie stety w tym roku spotkanie z Wami w Ustrzykach będę musiał odłożyć na następny rok, nikt z Regionów WM i Podlaskiego nie zaproponował mi miejsca w samochodzie żebym tam dotarł i wrócił po spotkaniu do domu, trudno, mam nadzieję, że będę na tyle sprawny, ze taką daleką podróż zrealizuję juz Zacną, pozdrawiam i proszę o skreślenie mnie z listy uczestników tego spotkania, przepraszam za zamieszanie i proszę o wyrozumiłość Przemek "Doktorek" z Mrągowa
czaro69 Opublikowano 12 Sierpnia 2013 Opublikowano 12 Sierpnia 2013 Sorry za OT, ale nie mogłem się powstrzymać... Przemek, przecież nikt z regionu W-M nie jedzie, to co piszesz głupoty, że nikt nie zaproponował Ci miejsca. A koledzy z Dolnego Śląska nie przyjadą po Ciebie do Mrągowa....bo trochę im nie po drodze. My mieliśmy zamiar jechać autem całą rodziną, ale niestety nie damy rady. A poza tym nawet bym Cię nie zabrał, bo nie mam tyle miejsca (łóżeczko, wózek, materac, walizy młodej itd)...Taka podróż z młodą wiąże się też z przynajmniej jednym noclegiem po drodze...Zatem pomyśl zanim coś napiszesz, bo inni mogą to zupełnie inaczej interpretować a sugerujesz, że ktoś jest zły i nie chce Cię zabrać...pozdrawiam Ps, możesz jechać swoim autem i zrobić po drodze np. 2 noclegi. Wtedy chyba dasz radę, a nie ciągle liczysz na kogoś
krzysiu Opublikowano 13 Sierpnia 2013 Opublikowano 13 Sierpnia 2013 przelew poleciał potwierdzam przybycie w piątek pozdrawiam do zobaczenia
Sympatycy subaru gtb320 Opublikowano 13 Sierpnia 2013 Sympatycy Opublikowano 13 Sierpnia 2013 przelew poszedł wpisowe + cały pobyt potwierdzam przybycie w czwartek subaru+Natalia
moto1969 Opublikowano 13 Sierpnia 2013 Opublikowano 13 Sierpnia 2013 Witam przelewik poszedł, niestety jadę bez Natalii , ma egzamin z prawka
mordek Opublikowano 13 Sierpnia 2013 Opublikowano 13 Sierpnia 2013 przelew poszedł ,prosze o zakwaterowanie w domku z piotrkiempp HEJ.
Klubowicze Gumisiek Opublikowano 13 Sierpnia 2013 Klubowicze Opublikowano 13 Sierpnia 2013 Proszę o wpisanie na listę Gumisiek +1
mysz75 Opublikowano 14 Sierpnia 2013 Opublikowano 14 Sierpnia 2013 Praelew poszedł we wtorek. Do zobaczenia w Bieszczadach.
Przemo_ST Opublikowano 14 Sierpnia 2013 Opublikowano 14 Sierpnia 2013 Wpisowe wpłacone. Koszulkę w rozmiarze L poproszę Do zobaczenia
Lion Opublikowano 14 Sierpnia 2013 Opublikowano 14 Sierpnia 2013 Siemanko. Wpisowe dzisiaj poleciało. Poprosze koszulkę XL i kwaterunek z grupą śląską :-)
Klubowicze arturo-bb Opublikowano 14 Sierpnia 2013 Klubowicze Opublikowano 14 Sierpnia 2013 Witam Kasa poszła Koszulka M Proszę o miejsce w domku ze Ślązakami
smarciu Opublikowano 14 Sierpnia 2013 Opublikowano 14 Sierpnia 2013 Doczytałem, że wcześniejsza wpłata za całość ułatwi logistykę, więc dziś puściłem przelew Koszulka M, zakwaterowanie z rypakiem i papciochami, do zobaczenia w czwartek na kolacji PS. Trasa z Wrocławia przez Słowację (z noclegiem śr/czw) w zakładce dolnośląskiej, zapraszam.
Ania Opublikowano 14 Sierpnia 2013 Opublikowano 14 Sierpnia 2013 Informacje dodatkowe: Liczba miejsc w domkach 90 Można też skorzystać z obcji pod namiotem i w przyczepie bo jest gdzie rozstawić oczywiście koszty są mniejsze ale i może mniej konfortowe jak by pogoda była brzydka no i trzeba by korzystać z wpólnych sanitariatów znajdujących w saunie. mam nadzieję, że w domkach są osobne sanitaria- a wspólne są tylko dla tych co pod namiotami lub w przyczepach
Klubowicze Doktorek Opublikowano 14 Sierpnia 2013 Klubowicze Opublikowano 14 Sierpnia 2013 Proszę o usunięcie mnie z listy Deklarujących pobytu na Spotkaniu Bieszczadzkim poz. na liście 63 Przemek "Doktorek", nie stety jeszcze nie dam rady w dojeździe do Ustronia Dolnego w tym roku ale mam nadzieję, że mój stan fizyczny i zdrowia pozwo;o na pobyt w Bieszczadach, życzę dla Was pobytu miłego oraz miłych spotkań "do białego rana"
waw Opublikowano 14 Sierpnia 2013 Opublikowano 14 Sierpnia 2013 Witam. Proszę o dopisanie do lisy uczestników : wAw i Rycho . Jeśli to możliwe to zakwaterowanie w okolicach grupy Śląsk. Koszulki: xl, xxl Zlecenie przelewu wysłane(waw + rycho)
Rekomendowane odpowiedzi