syndaren Opublikowano 22 Lipca 2013 Opublikowano 22 Lipca 2013 Proszę o dopisanie mnie do listy (domek). Koszulka XXL.
Olo13 Opublikowano 23 Lipca 2013 Opublikowano 23 Lipca 2013 WItam! Proszę o dopisanie mnie na Spotkania Bieszczadzkie 2013 Moja Ola i ja Olo13. Koszulki: L i XL
Larwa Opublikowano 23 Lipca 2013 Opublikowano 23 Lipca 2013 mam prośbę, żeby nas rozlokować grupą w niedalekiej odległości od siebie 38) Jaco M. Wpisowe 39) Ania M. Wpisowe 40) wize60 L 41) Mućka M 42) Larwa M. Wpisowe 43) Radoslav42 M. Wpisowe 56) Żaba XL 57) gruby 59 XL 53) marcyś 54) Ola 55) Meggy + Tosia a oczywiście wszyscy chcemy w domkach mieszkać a i dopisuje jeszcze do nas 64) Jaanek
Klubowicze oakowsky Opublikowano 24 Lipca 2013 Klubowicze Opublikowano 24 Lipca 2013 Witam, Poprosze o wpisanie mnie na liste bieszczadzka. Oakowsky/ domek/ koszulka XL
Klubowicze Migu Opublikowano 24 Lipca 2013 Klubowicze Opublikowano 24 Lipca 2013 Marku domek koszulka XL.
pilot Opublikowano 29 Lipca 2013 Autor Opublikowano 29 Lipca 2013 Już praktycznie miesiąc został do spotkania w Bieszczadach więc postanowiłem że upożądkuję listę uczestników. Informuję też że w poście rozpoczynającym temat umieszczę jak będą rozlokowani uczestnicy spotkania czyli kto gdzie śpi i z kim. Oczywiście w miarę możliwości wszyscy będą rozmieszczani zgodnie ze swoimi sugestiami.
Administrator xmarcinx Opublikowano 29 Lipca 2013 Administrator Opublikowano 29 Lipca 2013 Uprzejmie proszę o wpis na listę. XL PS. Zgodnie z utrwaloną tradycją xmarcinx, Miętus, Saper i GrzechoCnik mieszkali w jednym domku, jeśli można to niech tak będzie i tym razem. Do zobaczenia!
Przemo_ST Opublikowano 29 Lipca 2013 Opublikowano 29 Lipca 2013 To tradycji ciąg dalszy: do jednego domku niech trafią: Przemo_ST; Jack; Piootr; Oakowsky Chyba, że pojawi się votum separatum od tych co nie chrapią .
Klubowicze Joasia70 Opublikowano 29 Lipca 2013 Klubowicze Opublikowano 29 Lipca 2013 koszulkę L poproszę
GrzechoCnik Opublikowano 29 Lipca 2013 Opublikowano 29 Lipca 2013 Uprzejmie proszę o wpis na listę. XL PS. Zgodnie z utrwaloną tradycją xmarcinx, Miętus i Saper mieszkali w jednym domku, jeśli można to niech tak będzie i tym razem. Do zobaczenia! No, no a o GrzechoCniku zapomniałeś! A przecież jestem na liście! Poproszę o przypisanie do tej samej kwatery w tym domku na wschód od ogniska.
Klubowicze Piootr Opublikowano 29 Lipca 2013 Klubowicze Opublikowano 29 Lipca 2013 To tradycji ciąg dalszy: do jednego domku niech trafią: Przemo_ST; Jack; Piootr; OakowskyChyba, że pojawi się votum separatum od tych co nie chrapią . Tak, poprosimy o ten sam domek co w ubiegłym roku. Zatyczki do uszu dla niechrapaczy będą zakupione, spoko. I żadnych mi tu "vot" nie zgłaszać proszę.
papcioch Opublikowano 29 Lipca 2013 Opublikowano 29 Lipca 2013 Papcioch z Papcioszką proszą o dopisanie do listy i umieszczenie z Rypakiem pod jednym dachem. Koszulka męska L i niemęska M.
Sympatycy Miętus Opublikowano 29 Lipca 2013 Sympatycy Opublikowano 29 Lipca 2013 Potwierdzam zakwaterowanie w grupie : xmarcinx; GrzechoCnik; Saper pod jednym dachem, na wschód od ogniska Jednocześnie informuję, że przelew pt. "wpisowe" - poleciał na konto organizatora Do zobaczenia,
Klubowicze Jack Opublikowano 29 Lipca 2013 Klubowicze Opublikowano 29 Lipca 2013 To tradycji ciąg dalszy: do jednego domku niech trafią: Przemo_ST; Jack; Piootr; Oakowsky Fajnie byłoby to tego samego domku, co przed rokiem, tylko nie pamiętam numeru, chyba 1 albo 2 (w Sarzynie). Pierwszy najniżej na wschód od ogniska. Przelew za wpisowe ode mnie pójdzie pod koniec sierpnia. Edit: Doczytałem, że wpisowe płatne do 15go sierpnia, więc niebawem będzie wpłacone.
Klubowicze sonor Opublikowano 1 Sierpnia 2013 Klubowicze Opublikowano 1 Sierpnia 2013 Prosze o wykreslenie z listy wypadu... Nie dam rady byc. ech... Pozdrowienia dla wszystkich i dla Ciebie Pilot. W przyszlym roku moze dam rade.
Użytkownicy+ Saper Opublikowano 1 Sierpnia 2013 Użytkownicy+ Opublikowano 1 Sierpnia 2013 PS. Zgodnie z utrwaloną tradycją xmarcinx, Miętus, Saper i GrzechoCnik mieszkali w jednym domku, jeśli można to niech tak będzie i tym razem. Do zobaczenia! Wpisowe poszło na konto. Potwierdzam skład "współspaczy". Domek - jeżeli można - "idąc pod górę, mijamy pierwszy domek po lewej stronie i następny domek po prawej - TO TEN WŁAŚCIWY" - koło ogniska. Dziękuję .
gustav Opublikowano 1 Sierpnia 2013 Opublikowano 1 Sierpnia 2013 Wpisowe wpłaciłem za Wize60 i za Mućkę reszta na miejscu. Rezygnuję z wyprawy na Ukrainę będący jeszcze jako Wize60z Mućką (zmieniłem nick} Prosiłbym o bliskie umieszczenie moich znajomych napisanych we wcześniejszym poście przez Larwę.Z góry dziękuję...
Jaki 40 Opublikowano 2 Sierpnia 2013 Opublikowano 2 Sierpnia 2013 Wpisowe poszło i proszę umieścić mnie w domku z grupą śląską.
smarciu Opublikowano 2 Sierpnia 2013 Opublikowano 2 Sierpnia 2013 Proszę o dopisanie do listy pod jeden dach z Papciochami i Rypakiem. koszulka rozm. M Wpisowe przed chwila wrzuciłem Do zobaczenia, smarciu
Sympatycy krys70 Opublikowano 2 Sierpnia 2013 Sympatycy Opublikowano 2 Sierpnia 2013 Wpisowe wplacone 44) krys70 45) ania Prosze o wykreslenie nas z wyjazdu na Ukraine (przepraszam nie damy rady) pozdrawiam
Klubowicze Piootr Opublikowano 3 Sierpnia 2013 Klubowicze Opublikowano 3 Sierpnia 2013 Domek - jesli mozna - "idac pod gore mijamy pierwszy domek po lewej stronie i nastepy domek po prawej - TO TEN WACIWY" - koo ogniska. Dziꫵjclapping: . Pilot, a nasz domek to ten ktory @Saper wymienil jako " pierwszy z lewej idac w gore w strone ogniska". Dziekujemy
Olo13 Opublikowano 3 Sierpnia 2013 Opublikowano 3 Sierpnia 2013 Cześć Proszę o dopisanie do listy w Bieszczady Mnie oraz Moja Ola Koszulki to L oraz XL
Sympatycy Jaco Opublikowano 4 Sierpnia 2013 Sympatycy Opublikowano 4 Sierpnia 2013 Jaco i Ania, prosimy o wykreślenie z listy wyjazdu na Ukrainę, dzięki.
Grześ Opublikowano 4 Sierpnia 2013 Opublikowano 4 Sierpnia 2013 Jeśli można to proszę o zmianę z osoby na żona Grzesia bo moja już pyta czy mam kogoś w planie
pilot Opublikowano 4 Sierpnia 2013 Autor Opublikowano 4 Sierpnia 2013 Jeśli można to proszę o zmianę z osoby na żona Grzesia bo moja już pyta czy mam kogoś w planie Sam sobie jesteś winien. A propo to żona pewnie i imienia nie ma. Ale nie martw się wiele jest osób które tą drugą podają bezosobowo. Że im się za to nie dostaje po uszach.
Rekomendowane odpowiedzi