pilot Opublikowano 28 Czerwca 2013 Autor Opublikowano 28 Czerwca 2013 Mam pytanie dotyczące wpłaty. Czy podane konto jest kontem ośrodka? Czyli pieniądze wpłacamy bezpośrednio do nich? Jeżeli tak to ok, ale jeżeli nie to przydałyby się dokładne dane do przelewu. W Bieszczady oczywiście jedziemy i chcieliśmy właśnie zrobić wpłatę ale pojawiły się wątpliwości. Konto jest jednego z organizatorów ( Smoczycy ). Prośba o określenie przyczyny wątpliwości a i owszem błędem było że nie podałem czyje to konto. ( moje niedopatrzenie ).
Sympatycy Jaco Opublikowano 29 Czerwca 2013 Sympatycy Opublikowano 29 Czerwca 2013 Konto jest jednego z organizatorów ( Smoczycy ). Prośba o określenie przyczyny wątpliwości a i owszem błędem było że nie podałem czyje to konto. ( moje niedopatrzenie ). Wątpliwości dotyczą danych do przelewu. O ile się orientuje to w przelewie trzeba podać dane odbiorcy wraz z adresem.
SEBA 500 Opublikowano 29 Czerwca 2013 Opublikowano 29 Czerwca 2013 SEBA 500 nr.58 na liście koszulka xl nie jest zaznaczone i spanie domek. Pozdrawiam.
pilot Opublikowano 29 Czerwca 2013 Autor Opublikowano 29 Czerwca 2013 SEBA 500 nr.58 na liście koszulka xl nie jest zaznaczone i spanie domek. Pozdrawiam. wszyscy są w domkach. Wyjątkiem jest pare osób które zgłoszą się najpóźniej i skończą się miejsca w domkach.
Klubowicze karton Opublikowano 30 Czerwca 2013 Klubowicze Opublikowano 30 Czerwca 2013 panie pilocie przelałem wpisowe za 2 sztuki dlamnie koszulka xl a dla żony s pozdrawiam
Ania Opublikowano 30 Czerwca 2013 Opublikowano 30 Czerwca 2013 Panie Pilocie a ja wolę tam gdzie ostatnio...milo wspominam imprezy korytarzowe
kerik Opublikowano 30 Czerwca 2013 Opublikowano 30 Czerwca 2013 Marku proszę o dopisanie do listy. Koszulka XL
pilot Opublikowano 30 Czerwca 2013 Autor Opublikowano 30 Czerwca 2013 Panie Pilocie a ja wolę tam gdzie ostatnio...milo wspominam imprezy korytarzowe Ania nic straconego imprezy na korytarzu możemy organizować ale spanie będzie w domkach. Wiesz że dla ciebie gotów jestem to zrobić za pomoc przy ostatnim spotkaniu Bieszczadzkim.
Sympatycy Radoslav Opublikowano 1 Lipca 2013 Sympatycy Opublikowano 1 Lipca 2013 Przelew wpisowego poszedł za mnie i za Larwę . Reszta zostanie dopłacona na miejscu (czyli za noclegi).
Robertsonnh Opublikowano 3 Lipca 2013 Opublikowano 3 Lipca 2013 Prosze o dopisanie do listy. Koszulka L
Sympatycy Jaco Opublikowano 3 Lipca 2013 Sympatycy Opublikowano 3 Lipca 2013 Przelew wpisowego wysłany ( Jaco i Ania). Resztę dopłacimy na miejscu.
Sympatycy Anton Opublikowano 3 Lipca 2013 Sympatycy Opublikowano 3 Lipca 2013 Proszę o wypisanie mnie z listy Gdy będzie dla mnie los łaskawszy, wtenczas zapytam o ewentualne możliwości. Powód (chyba) wiadomy.
pilot Opublikowano 3 Lipca 2013 Autor Opublikowano 3 Lipca 2013 Proszę o wypisanie mnie z listy Gdy będzie dla mnie los łaskawszy, wtenczas zapytam o ewentualne możliwości. Powód (chyba) wiadomy. Anton życzę zdrówka a wypisywać na razie nie będę chyba że jesteś pewien że nie zawitasz w bieszczady. Wpisowe jest potwierdzeniem przyjazdu więc nie martw się wykreślaniem. Pozdrawiam Ps. ( możesz dojechać 400 jak byś nie zdążył kupić nowe 200 chdź wiem że Bieszczady na moto atrakcyjniejsze )
palulint Opublikowano 4 Lipca 2013 Opublikowano 4 Lipca 2013 Proszę o zapisanie na listę palulint koszulka L + małżonka Dorota koszulka M
mkapilkr Opublikowano 4 Lipca 2013 Opublikowano 4 Lipca 2013 Proszę o dopisanie do listy mkapilkr / domek / koszulka L kasialkr / domek / koszulka S
mimik1975 Opublikowano 4 Lipca 2013 Opublikowano 4 Lipca 2013 Proszę o dopisanie do listy mimik1975 L , żona Mimika Magda M ,kasa jutro pójdzie
lukassx Opublikowano 8 Lipca 2013 Opublikowano 8 Lipca 2013 Proszę o dopisanie mnie + żona + dziecko(6l) na listę (domek), koszulki odpowiednio L, XS (S), dziecięca rozm.116
pilot Opublikowano 17 Lipca 2013 Autor Opublikowano 17 Lipca 2013 Mam zapytania o noclegi więc postanowiłem dla tych co nie uczestniczyli jeszcze w Spotkaniach Bieszczadzkich info. Mamy do dyspozycji 9 domków 5-6 osobowych na ośrodku Sarzyna oraz 50 miejsc w domkach 3-10 osobowych na ośrodku Olimp. Rozlokowanie oraz czy zajmiemy obydwa ośrodki zależne jest od potwierdzonych ilości uczestników. W pierwszej kolejności rozlokujemy tych którzy przyjadą z małymi dziećmi a następnie tych którzy potwierdzą przyjazd. Ooczywiście będę chciał tak rozlokować wszystkich aby byli w domkach w grupach które sami sobie ustalą. ( niechcianych napewno też przygarniemy). Więc może jeszcze przed przyjazdem uda mi się ustalić kto gdzie będzie nocował a wszystko zzależne jest od potwierdzeń jakie zgłaszanie. Między ośrodkami jest 5 min spacer lub 1 min jazda. Posiłki będą wydawane na ośrodku Olimp. Uczestnicy wyprawy na Ukrainę będą również kwaterowani w pierwszej kolejności więc też prośba o potwierdzenie uczestnictwa w wyjeździe.
Klubowicze Joasia70 Opublikowano 17 Lipca 2013 Klubowicze Opublikowano 17 Lipca 2013 to i ja poproszę o dopisanie na listę i proszę mnie przydzielić z grupą śląską gdzieś w domku
Marcino1 Opublikowano 18 Lipca 2013 Opublikowano 18 Lipca 2013 Bardzo proszę o zakwetorowanie mnie w doku z niejakim MarioM, w miarę możliwości.
pilot Opublikowano 18 Lipca 2013 Autor Opublikowano 18 Lipca 2013 Bardzo proszę o zakwetorowanie mnie w doku z niejakim MarioM, w miarę możliwości. Kwaterowanie będzie odbywać się już po przyjeździe na miejscu a przymiarki co do kto z kim w jakim domku po zamknięciu listy uczestników tzn. Około 15 sierpnia bo wtedy chciałbym wiedzieć kto ostatecznie przyjedzie w Bieszczady. (wpisowe lub opłacenie pobytu albo to i to). Więc proszę o cierpliwość ale kto z kim i jak chce spać już można zgłaszać. Niedługo postaram się umiścić listę domków i a póżniej kto gdzie będzie zakwaterowany.
Mario1965 Opublikowano 21 Lipca 2013 Opublikowano 21 Lipca 2013 Witamy witamy Szanowną Burgmanie !! Nie na skuterach, ale też kochamy Bieszczady, w tamtym roku było cud ! miód ! więc w tym roku też się piszemy Proszę o wpisanie na listę mnie i synka Bartka (XXL i M) Do zobaczenia !!
moto1969 Opublikowano 22 Lipca 2013 Opublikowano 22 Lipca 2013 Witam wszystkich Burgmaniaków !! , jako sympatyk Burgmani, jeżeli oczywiście można to poproszę o dopisanie mnie jak w ubiegłym roku, niestety lub stety zamiast żonki , z córką Natalią na prześwietny, wypasiony i super zorganizowany zlot Bieszczadzki . Jeżeli można to jak napisała Ania..."Panie Pilocie a ja wolę tam gdzie ostatnio...milo wspominam imprezy korytarzowe".... Koszulki 2 x XL. I do zobaczenia, już nie mogę się doczekać, a nauki Pilota nie poszły w las...-Krzysztof-moto1969-
Rekomendowane odpowiedzi