Skocz do zawartości
Forum Burgmania

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak Jaco to i my" Poprosimy o wpisanie na listę Wize-L+ żona Mućka- M opcja domek 2- osobowy. Ukraina również :) Dzięki....

• Odpowiedzi 363
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• pilot

36

• Ania

15

• subaru gtb320

15

• Anton

11

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

no jak Jaco i Wizi to i my :-) Prosimy o domek, koszulki Radoslav42 M i ja też M poproszę

• Sympatycy
Opublikowano

ja tęż śmignę nie wiem z kim z tyłu ale na pewne nie będe sam

• Sympatycy
Opublikowano

Prosze o dopisanie do listy

Krys70 koszulka meska XL

Ania damska M

Na Ukraine Chetnie tez sie wybierzemy :)

kurcze tam jest potrzebny paszport??

Opublikowano

Pilocie, podaję rozmiary koszulek:

Czaro69 - męska XXL;

Ada - męska XXL;

Natalia wiek 9 m-cy rozmiar 86

Dzięki i do zobaczenia

Opublikowano

Info dla osób które mają ochotę na wyprawę na Ukrainę. Na stronie www.wertepy.com macie fotorelacje z ostatnich wypraw. Jest też pytanie co do ostatecznego terminu wyjazdu aby swoje propoyzycje wysyłali na moje PW swoje propozycje a zadecyduje większość. Czy wyjazd będzie przed czy po Spotkaniu Bieszczadzkim.

Ps. Na Ukrainę obowiązują paszporty więc jest czas na ich załatwienie. Prywatnie powiem że wyprawa jest super i żałuje że nie mogę jeździć tam częściej. Co do kosztów tej wyprawy poinformuję w najbliższym czasie. Jest to uzależnione od liczby uczestników.

• Sympatycy
Opublikowano

A ten wypad na Ukrainę to na ile dni oraz w jakie rejony?

Jeśli Bieszczady Ukraińskie i nie dłużej niż 2 dni to proszę o dopisanie do listy na tą wyprawę.

Larwa

Radoslav42

• Sympatycy
Opublikowano

Dzięki Marku za wpisanie mnie na listę.

Bieszczady chcę odwiedzić co najmniej dwa razy w tym roku.

Może jeszcze w czerwcu się uda...

Opublikowano

To i my prosimy o dopisanie na listę i domek Marcyś z Olą + dwie osoby (Meggy z Tosią 6mc)

koszulki M. L, D.L i 2 dziecięce 11-12 lat i jeśli są to mikro na 0,5 roku 80-88cm

Opublikowano

Proszę o dopisanie kaktus83 koszulka XL, aldzia koszulka damska M. Opcja w domku jak jest możliwość :)

Opublikowano

Się człowiek po Burgmanii tak rozochocił, że ja też poproszę o dopisanie do listy, domek/koszulka w rozmiarze L. Dzięki

Opublikowano

Witam! Spotkania z wami to choroba zakaźna wiec nie odmówię sobie spotkania po raz kolejny w tym zacnym gronie. Dlatego proszę o dopisanie szt. 2 (nowicjuszy z Kalisza) do listy uczestników w wyprawie bieszczadzkiej. Jest nas dwoje, jeśli chodzi o koszulki to damska w rozmiarze L, męska w rozmiarze XXL. Pozdrawiamy Hubert i Monika :-)

Opublikowano

Dla przypomnienia pisałem rozmiar koszulki XXL Grześ na liście nr 22

Opublikowano

Gruby59 ze Ślubną Żabą dołaczają do ekipy w Bieszczady + Ukraina. Koszulki: M-XL. D-XL. A czapeczki będą?

Opublikowano

Poproszę o dopisanie do listy. Koszulka męska "M", nocleg w domku.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Poprosze o dopisanie Mnie do listy. Koszulka xxl

Opublikowano

Proszę i mnie dopisać do listy. Koszulka xl. Spanie domek

Opublikowano

Decyzja zapadła jadę ! Proszę o dopisanie mnie do listy opcja domek koszulka L.

• Klubowicze
Opublikowano

Zastanawiam się jeszcze nad wyjazdem na Bieszczszkie spotkanie ale do Ustronia jest tak daleko, gdyby ktoś z WM lub Podlakiego się wybierał i mnie zabrał samochodem to był bym tym bardzo zainteresowany bardzo dawno w Bieszczadach nie byłem, koszulka XL, czekam na wiaomść Prżemek Doktorek

Opublikowano

Witam,

Tez poprosze o dopisanie + ukraina, koszulka xxl

Pozdrawiam

Janek

Opublikowano

Dziękuje wszystkim którzy zgłosili się z chęcią pomocy a jednocześnie przepraszam że nie odpowiadam na ich wiadomości lecz czekam na orientacyjną liczbę uczestników która zgłosi na forum na udział w Spotkaniu Bieszczadzkim 2013.

Podane zostało konto na które proszę dokonywać wpłat celem potwierdzenia swojego uczestnictwa.

• Użytkownicy+
Opublikowano

Pilot.

Na podane konto wpłacać wpisowe w kwocie 90 PLN?,

czy wpisowe 90 + po 65 za przewidywaną ilość dni?

Opublikowano

Pilot.

Na podane konto wpłacać wpisowe w kwocie 90 PLN?,

czy wpisowe 90 + po 65 za przewidywaną ilość dni?

Wpłacać można to i to .

Wpisowe jest potwierdzeniem przyjazdu a reszta jest opcją miłe widzianą ze względów organizacyjnych.

Opublikowano

Mimo szczerych chęci, z powodów rodzinnych nie damy rady przyjechać. Prosimy o wykreślenie z listy uczestników Spotkania czaro69 i Ada.

Mam nadzieję, że w następnym roku lepiej się wszystko poukłada i będziemy w Bieszczadach. Życzymy wszystkim super zabawy i oczywiście dobrej pogody, pozdrawiamy

• Sympatycy
Opublikowano

Mam pytanie dotyczące wpłaty. Czy podane konto jest kontem ośrodka? Czyli pieniądze wpłacamy bezpośrednio do nich? Jeżeli tak to ok, ale jeżeli nie to przydałyby się dokładne dane do przelewu.

Jeszcze jedno, mimo szczerych chęci nie uda nam się wybrać na Ukrainę, dlatego poproszę o wykreślenie z listy Jaco i Ania. W Bieszczady oczywiście jedziemy i chcieliśmy właśnie zrobić wpłatę ale pojawiły się wątpliwości. :)

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...