Skocz do zawartości
Forum Burgmania

Rekomendowane odpowiedzi

• Klubowicze
Opublikowano

Subaru,nie przesadzaj.ja też jeżdziłem ze swoim Synem na spotkania Bieszczadzkie a z Córką na wszystkie zagraniczne Zloty,ale mi wyrosły i chodzą swoimi drogami.

• Odpowiedzi 363
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• pilot

36

• Ania

15

• subaru gtb320

15

• Anton

11

Top użytkownicy w tym temacie

• Klubowicze
Opublikowano

Subaru, spokojnie ;) nikt absolutnie nie chciał Cie urazić a już z całą pewnością krytykować twojego podejścia do Córy. Tylko wiesz jakie są czasy, dziwne i jeszcze dziwniejsi potrafią być ludzie :( .

W całej tej kwestii rozchodzi się o wyczucie, bo Ci co byli i znają się (mam namyśli uczestników zabaw) nie maja pokrętnych myśli,bo jak się jest i widzi całość to trudno takie myśli mieć :clapping: (spotkanie zacne było), ale tak jak napisała Foczka różni ludzie zaglądają w rożne miejsca i wyciągają dziwne wnioski. Co by chorym ludziom nie dawać karmy trzeba uważać na tz. ekshibicjonizm internetowy ot co.

ps. Ban (ang. ban – zakaz, to ban – zakazywać lub pol. banicja) – termin stosowany w informatyce do określenia czynności zablokowania dostępu danego użytkownika do wysokopoziomowej usługi internetowej, na przykład komunikatora czy forum dyskusyjnego.

• Sympatycy
Opublikowano

Subaru,nie przesadzaj.ja też jeżdziłem ze swoim Synem na spotkania Bieszczadzkie a z Córką na wszystkie zagraniczne Zloty,ale mi wyrosły i chodzą swoimi drogami.

przeciwieństwie co do nie których

Subaru, spokojnie ;) nikt absolutnie nie chciał Cie urazić a już z całą pewnością krytykować twojego podejścia do Córy. Tylko wiesz jakie są czasy, dziwne i jeszcze dziwniejsi potrafią być ludzie :( .

W całej tej kwestii rozchodzi się o wyczucie, bo Ci co byli i znają się (mam namyśli uczestników zabaw) nie maja pokrętnych myśli,bo jak się jest i widzi całość to trudno takie myśli mieć :clapping: (spotkanie zacne było), ale tak jak napisała Foczka różni ludzie zaglądają w rożne miejsca i wyciągają dziwne wnioski. Co by chorym ludziom nie dawać karmy trzeba uważać na tz. ekshibicjonizm internetowy ot co.

ps. Ban (ang. ban – zakaz, to ban – zakazywać lub pol. banicja) – termin stosowany w informatyce do określenia czynności zablokowania dostępu danego użytkownika do wysokopoziomowej usługi internetowej, na przykład komunikatora czy forum dyskusyjnego.

ZGADZAM SIE W 100% Z TOBĄ

tylko można tak od początku zacząć

Opublikowano

Witam

Rzadko się odzywam ale to co napisała foczka jest chyba grubo nie na miejscu, szukanie problemu tam gdzie go nie ma.

Obok dziewczynki był jej tata.

Foczka zastanów się dla przykładu jak idziesz na basen ,plażę to nie ma tam rozebranych ludzi właśnie są i nikt nie robi problemu a czy nie chodzisz na plaże, basen ty nie urządzasz imienin i nie pijesz alkoholu?

wszystko jest dla ludzi z rozsądkiem i umiarem .

Subaru pozdrawiam i życzę jak najlepszych kontaktów z córka tak jak napisałeś są tacy co tych kontaktów nie maja. (Właśnie do nich należę)

Foczka przyjmij zasadę że nic mnie nie interesuje co mnie nie dotyczy

ps. Jak się ma18 lat to mało się wie o życiu.

• Klubowicze
Opublikowano

Kolego Klimek czytaj ze zrozumieniem,pozdrawiam.A tak na marginesie Foczka ma 47 lat i wierz mi o życiu wie wiele

Opublikowano

NO w profilu ma 18 Lat po za tym każdy rozumie inaczej . Ja też do młodzieniaszków nie należę. Pozdrawiam

Opublikowano

Subaru jak wiesz ja też jeżdżę wszędzie ze swoją córką. W tej sprawie chodzi tylko i wyłącznie oto żeby nie narobić sobie kłopotów. Otwórz jakąś gazetę lub portal wszędzie jest nagonka i szukanie sensacji właśnie w takich sprawach. My wiemy że wszystko na imprezie było o.k. ale ktoś kto szuka sensacji napisze to co będzie chciał. A jak coś to potem na przedostatniej stronie drobnym maczkiem napisze Ci sprostowanie. Moja rada - a zrobisz jak zechcesz - wysyłaj znajomym link do zdjęć na email lub PM a na forum wstawiaj fotki które nie wzbudzają kontrowersji.

• Klubowicze
Opublikowano

Moja rada - a zrobisz jak zechcesz - wysyłaj znajomym link do zdjęć na email lub PM a na forum wstawiaj fotki które nie wzbudzają kontrowersji.

I to powinno być podsumowanie całej sprawy.

subaru ( i inni ) już wie o co chodzi więc proponuję przestać drążyć temat bo tylko niepotrzebne kwasy z tego będą.

• Sympatycy
Opublikowano

I to powinno być podsumowanie całej sprawy.

subaru ( i inni ) już wie o co chodzi więc proponuję przestać drążyć temat bo tylko niepotrzebne kwasy z tego będą.

Dokładnie Arturze z opisywania na forum miłych wrażeń z Spotkania w Bieszczadach takie wielkie :shit: się zrobiło

w 100% powinno być podsumowanie i zakończenie całej sprawy. :(

ps

człowiek całe życie się uczy :clapping: Myslę że jak i Ja tak i inni coś z tej sytuacji wyniosą ;)

• Klubowicze
Opublikowano

Subaru Ty ze swoją rodziną jesteście naprawdę fajnymi ludkami i nikt Ci nie chce krzywdy zrobić.

To co napisali np. Foczka czy Lucjan to tylko i wyłącznie forma porady a nie szykan i warto na przyszłość wrzucając coś w sieć zrobić sobie rachunek sumienia.

pzdr Roni

to co .... zamykać?

• Klubowicze
Opublikowano

Zamykać

• Sympatycy
Opublikowano

Kłódka!

Opublikowano

I tym optymistycznym akcentem kończymy/zamykamy ten wątek...

Na przyszłość apelujemy o dokładniejsze cenzurowanie galerii zamieszczanych na naszym forum.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...