Klubowicze .maniek Opublikowano 29 Września 2013 Klubowicze Opublikowano 29 Września 2013 Zajefajne Fotki. Dzięki Krzyżówka i Pilot. Mam nadzieję za rok też się spotkamy w Bieszczadach
smarciu Opublikowano 1 Października 2013 Opublikowano 1 Października 2013 Dopłata wpisowego uzupełniona przelewem. Jeszcze raz wielkie dzięki za wspólna imprezę, w moim rankingu najlepszą w 2013, widzimy się w przyszłym roku Maciek, dzięki za film
Ania Opublikowano 3 Października 2013 Opublikowano 3 Października 2013 przelew poszedł dopiero dzisiaj bo moja skleroza nie zna granic i wyleciało mi to z głowy najmocniej przepraszam
Gość Kristof Opublikowano 3 Października 2013 Opublikowano 3 Października 2013 Jeszcze raz dziękuje za uznanie dla mnie i osób które przygotowały Spotkanie Bieszczadzkie 2013. Czytając wasze posty człowiek nie żałuje trudu który włożył w organizację imprezy. Czy naprawdę wszyscy byli zadowoleni tego to nie wiem bo z niektórymi mało miałem do czynienia na miejscu z powodu obowiązków. Szkoda też że osoby które miały jakieś pmysł lub chciały w jakiś sposób zabawić towarzystwo nie zgłosiły tego przed bieszczadami. Spotkanie Bieszczadzkie było przewidziane na większą ilość osób lecz ostatecznie dojechało 69 co spowodowało że wzrosła kwota wpisowego o 15 pln. Osoby które nie dokonały wpłaty na miejscu mogą dokonać wpłaty na konto podane w pierwszym poście. Co do Bieszczad 2014 chciałbym aby się odbyły a jaka będzie ich forma okaże się w praniu bo osobiście a może wraz z moimi współorganizatorami chcieli byśmy aby Spotkanie Bieszczadzkie odbyło się w dniach od 5.09.2014 do 14.09.2014. Czy uda nam się zorganizować tak długą imprezę zależeć będzie od frekwencji. Co do atrakcji jakie przewidujemy mogą zaskoczyć wszystkich uczestników. Co przygotujemy niech narazie zostanie tajemnicą. A ja mam takie pytanie czy wpisowe było zwracane osobom które nie przyjechały ????
Gość Kristof Opublikowano 10 Października 2013 Opublikowano 10 Października 2013 Ahm czyli jednak tak zero odzewu to znaczy ze tak... Więc drogi pilocie jest to wielki błąd z twojej organizacyjnej strony ,nie powinny byc zwracane zaliczki za przyjazd! nas obciążyłeś dodatkowymi kwotami dla pojedynczej osoby to moze jakoś uszło, ale dla rodzinki 4 os. to jednak 60zl !! a jak juz wiesz ze braknie funduszy to ogranicz wydatki np. beczka piwa mniej albo cuś . Takie moje jest zdanie .
Klubowicze Joasia70 Opublikowano 11 Października 2013 Klubowicze Opublikowano 11 Października 2013 Kristof ... ja nic nie wiem żeby wpisowe było zwracane
papcioch Opublikowano 11 Października 2013 Opublikowano 11 Października 2013 No dobra, muszę uwolnić moje wewnętrzne fuj. Mi też nikt wpisowego nie zwrócił i wręcz tego nawet nie oczekuję. Pilot, jeszcze raz wielkie DZIĘKI za super zabawę. Szczerze podziwiam Twoje zaangażowanie i wkład pracy jaki włożyłeś aby wilk był syty i Biały Miś cały . Zupełnie serio, jestem pod wielkim wrażeniem. Może i było ciut za dużo atrakcji i osobiście nie dałem rady się klonować na wszystkie, ale byłem wszędzie tam gdzie chciałem i niczego nie żałuję. A jedno jest pewne - Spotkania Bieszczadzkie są BEZCENNE, a za resztę można zapłacić kartą bądź kredytem. Byłem pierwszy raz i chcę być kolejny, a potem pewnie będę chciał być jeszcze raz. I zawsze zdumiewają mnie ludzie, którzy chcą chcieć coś zrobić dla innych. Masz u mnie wielkie uznanie za to co robisz i jak to było...- Psy niech szczekają a karawana niech jedzie dalej. Do zobaczenia.
Klubowicze Joasia70 Opublikowano 11 Października 2013 Klubowicze Opublikowano 11 Października 2013 Kristof ... ja nic nie wiem żeby wpisowe było zwracane Mi też nikt wpisowego nie zwrócił i wręcz tego nawet nie oczekuję ( ... ) Psy niech szczekają a karawana niech jedzie dalej. papcioch - zapisałam się na Bieszczady, wysłałam wpisowe, przed samym wyjazdem okazało się, że nie mogę pojechać , powiadomiłam pilota, że nie pojadę i też nie oczekiwałam zwrotu ... jednak wpisem Kristofa poczułam się wywołana do tablicy ... ale nie podoba mi się sugestia, że obecni na zlocie muszą dopłacać, bo nie przyjechałam i dostałam zwrot wpisowego
Sympatycy subaru gtb320 Opublikowano 16 Października 2013 Sympatycy Opublikowano 16 Października 2013 chyba jest Ok https://plus.google.com/photos/103258891384682761199/albums/5935291775407758145?partnerid=ogpy0
Sympatycy Anton Opublikowano 16 Października 2013 Sympatycy Opublikowano 16 Października 2013 Jest wszystko OK. Zdjęcia przeszły! Gratuluję. Co to za post w dziale imprez i śmiecenie na forum. Tym razem tylko wpis, ale za następne takie "coś" będą na początek procenty. dr.big Antonie, proszę nie zmieniaj treści, bo może to wyglądać że się niepotrzebnie czepiam. Dodam, że przed zmianą treśćą tego tworu to było całe " " . I stąd mój wpis. Treść posta składająca się TYLKO z emota lub emotów jest niedopuszczalna. dr.big
Sympatycy subaru gtb320 Opublikowano 16 Października 2013 Sympatycy Opublikowano 16 Października 2013 Jest wszystko OK. Zdjęcia przeszły! Gratuluję. Co to za post w dziale imprez i śmiecenie na forum. Tym razem tylko wpis, ale za następne takie "coś" będą na początek procenty. dr.big chodziło mi tylko o to ''Co za za post...............'' dalej nie wiem czy coś namieszałem
Klubowicze pazdzioch Opublikowano 16 Października 2013 Klubowicze Opublikowano 16 Października 2013 Fajne zdjęcia,lepiej później niż wcale.Trzcionki na czerwono też nie rozumiem.
Sympatycy subaru gtb320 Opublikowano 16 Października 2013 Sympatycy Opublikowano 16 Października 2013 Fajne zdjęcia,lepiej później niż wcale.Trzcionki na czerwono też nie rozumiem. A więc nie jestem sam który nie rozumie ,Myślałem że jak Bieszczady to i fotki z Bieszczad ,Zrozumiałbym jak bym fotki wrzucił w zupełnie inny temat.? Jak coś zasmiecam to przepraszam wszystkich którzy rozumieją tą czerwoną trzcionke bo ja nie bardzo .Ale w konicu od niedawna mamy segregacje (suche do suchego a mokre do mokrego)
Klubowicze arturo-bb Opublikowano 17 Października 2013 Klubowicze Opublikowano 17 Października 2013 Na czerwono było nie do ciebie Subaru tylko do Antona za jego post : tylko ( teraz post jest poprawiony) Sama ikona nie do końca określa "Co Autor Miał Na Myśli"
Dudara Opublikowano 17 Października 2013 Opublikowano 17 Października 2013 Na czerwono było nie do ciebie Subaru tylko do Antona za jego post : tylko ( teraz post jest poprawiony) Sama ikona nie do końca określa "Co Autor Miał Na Myśli" Masz rację, bo widziałam ten post przed edytem. Szkoda ,że autor czerwonego nie uswiadomił nowych maluczkich gdzie był błąd. Miał absolutną rację!. Ten walący pokłony (przed późniejsza edycją) niby muslim, to nie był post, tylko infantylna dzieciniada. pzdr serd ŚLĄSK !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Sympatycy subaru gtb320 Opublikowano 17 Października 2013 Sympatycy Opublikowano 17 Października 2013 Masz rację, bo widziałam ten post przed edytem. Szkoda ,że autor czerwonego nie uswiadomił nowych maluczkich gdzie był błąd. Miał absolutną rację!. Ten walący pokłony (przed późniejsza edycją) niby muslim, to nie był post, tylko infantylna dzieciniada. pzdr serd ŚLĄSK !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Dzieki za oświecenie bo juz myslałem ze cos namieszałem nowy maluczki teraz już odetchnął. Bo troszkę mnie to gryzło.
dr.big Opublikowano 17 Października 2013 Opublikowano 17 Października 2013 Dopisałem tam wyjaśnienie, bo widzę, że Anton nieźle namieszał ...
Dudara Opublikowano 17 Października 2013 Opublikowano 17 Października 2013 Dopisałem tam wyjaśnienie, bo widzę, że Anton nieźle namieszał ... Dobrze żeś ruszył dupsko i wyjasnił o co chodzi, bo transparentność przekazu jest najważniejsza . Nie czuj sie urażony tylko pracuj nad soba , bo Ty tu jestes szeryfem forumowym. Pozdrawiam Cie Serdecznie, Bądź dobry Po pierwsze "ruszyłem dupsko" i po krótkiej naradzie, za nastawienie do życia - 2 miesiące urlopu. A po drugie wpis na profilu podrzucę przy okazji Kiślowi. dr.big Edit: Wysyłanie obraźliwych maili po ustawieniu blokady pisania uważam za godne ubolewania, ani mnie to parzy, ani ziębi, a jedynie utwierdza w podjęciu właściwej decyzji. Urlop widocznie nie był wystarczający. A skoro nie, to ban. Bye. dr.big
Sympatycy subaru gtb320 Opublikowano 17 Października 2013 Sympatycy Opublikowano 17 Października 2013 mały żółty z łapkami a tak namieszał. Dzieki Dudara za pomoc !piwko Koniec tematu.
Sympatycy Anton Opublikowano 17 Października 2013 Sympatycy Opublikowano 17 Października 2013 Przepraszam za zamieszanie. Przez tą cholerną sklerozę zapomniałem o NIETYKIECIE.
Sympatycy Foczka Opublikowano 17 Października 2013 Sympatycy Opublikowano 17 Października 2013 Dobry wieczór. Drogie Koleżanki i Koledzy z pełnym szacunkiem, ale stwierdzam STANOWCZO, że mnie zdjęcia Subaru i komentarze Jacka nie się nie podobają. Przeanalizujcie sobie to wszystko jako osoba zupełnie postronna, nie obecna na spotkaniu, ani nie związana z Klubem Burgmania......... Już na wstępie widzimy 12-letnią dziewczynkę w towarzystwie półnagich facetów w saunie, którzy siedzą przy 'suto' zastawionym stole. wszyscy są roześmiani, nooooo, niby sielanka..., jednak coś tu NIE PASUJE. i wiem, że to właśnie ta mała dziewczynka. ... Pod koniec ta sama dziewczynka (miła Natalka) ma foto jak sobie śpi z antałkiem piwa!!! Sorry, można sobie różnie pomyślećo takiej sytuacji. Ja NIGDY, PRZENIGDY nie zgodziałabym się na takie fotki mojej córki, bo: 1. Co na to inni dorośli, którzy odwiedzają publiczne Forum Burgmanii? 2. Co na to nauczyciele, rodzina, znajomi? (w głupi sposób można zaszkodzić własnemu dziecku i sobie a także kolegom z sauny. (twarze wszystkich są czytelne) 3. Co na to dobre imię Klubu Burgmania i ogólny wizerunek Klubu. Tego typu żartobliwie wykonane fotki można sobie oglądać w archiwum domowym, nie koniecznie publicznie. Ale mało tego, ja nie bardzo zgadzam się na umeszczanie takich fotek na Forum, bo odwiedzają to forum także moi znajomi i znajomi naszych dzieci..... Internet to potęga! a skojarz(ż)enia i wyobraźnia ludzi sięga daleko........ Ponadto, kilka uwag do piszących bzdurne posty, nie pierwszy raz, ale także w innych tematach. I mało tego, są to wciąż TE SAME osoby!!! Jedną z wielu jest Larwa (sorry za przykład). Nauczcie się pisać KO-MU-NI-KA-TO-REM! po to właśnie jest on stworzony. Pozdrawiam . Foczka.
Sympatycy subaru gtb320 Opublikowano 17 Października 2013 Sympatycy Opublikowano 17 Października 2013 Bardzo dobry wieczór Drogie Koleżanki Koledzy I cała partia Z całym szacunkiem powiedzmy STANOWCZO DOŚĆ Co na to nasze związki nasze dobre imie nasz wizerunek NIGDY PRZENIGDY nie dopuśćmy do takiej sytuacji. A do tego wciąż TE SAME OSOBY!!! I nauczmy się pisać (sensownie) albo mówmy prosto w oczy !!! Nie smarujmy za plecami tylko powiedzmy stanowcze NIE!!! Pozdrawiam SUBARU ps. Ci którzy chcą sobie znaleść problem zawsze go znajdą
Klubowicze krzytro Opublikowano 18 Października 2013 Klubowicze Opublikowano 18 Października 2013 Bardzo dobry wieczór Drogie Koleżanki Koledzy I cała partia Z całym szacunkiem powiedzmy STANOWCZO DOŚĆ Co na to nasze związki nasze dobre imie nasz wizerunek NIGDY PRZENIGDY nie dopuśćmy do takiej sytuacji. A do tego wciąż TE SAME OSOBY!!! I nauczmy się pisać (sensownie) albo mówmy prosto w oczy !!! Nie smarujmy za plecami tylko powiedzmy stanowcze NIE!!! Pozdrawiam SUBARU ps. Ci którzy chcą sobie znaleść problem zawsze go znajdą Jeśli Twój wpis miał być dowcipny,to Ci się nie udało.Napisał bym coś więcej ,ale nie chcę dostać Bana.Już kiedyś omawialiśmy temat wrzucania zdjęć na forum.
Sympatycy subaru gtb320 Opublikowano 18 Października 2013 Sympatycy Opublikowano 18 Października 2013 Jeśli Twój wpis miał być dowcipny,to Ci się nie udało.Napisał bym coś więcej ,ale nie chcę dostać Bana.Już kiedyś omawialiśmy temat wrzucania zdjęć na forum. co to takiego Ban. a co do zdjeci to nie wiedziałem jakie można a jakie nie wrzucać na forum. Że mogą gogoś tak zbulwersować ,przecież normalnie po ludzku można napisać aby zdjecia usunąć. Nie widzę żadnego problemu nie będę sie rozpisywac bo za dużo K........ poleci Znam wiele osób które oddały by wszystko aby z swoim Dzieckiem być .Móc przebywać bawić się,być razem ( w granicach zdrowego rozsądku) uważam że mój jest zdrowy. Niestety los jest różny a życie zbyt krótkie nigdy nie wiadomo co nas czeka. Dlatego Ja w przeciwieństwie co do nie których zabieram córę wszędzie gdzie mogę Pokazuje jej góry i morze uczę jezdzić na nartach, i żeglować itd .JESTEM !kiss obok niej widzę co robi a nie że NIE WIEM CO ROBI. Dla mnie to przyjemność a dla nie których problem. No bo poco ruszyć dupe!!! jak można bawić się samemu Wszystkim życzę takich relacji z dzieckiem jakie ja mam z córą. Kto z Nami przebywa ten wie a kto nie ten niech ciśnie od Nas ps. jezeli kogoś bulwersuję jeszcze jakieś zdjęcia dodane prze zemnie proszę na pisać na pw Osoby które bawią się a w szczególności taniczą za rekę z moją córą również proszę o kontakt ,aby w nastepnych postach nie zostały nazwane "Pedofilami" a widzę że wszystkiego można się spodziewać Pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi