Skocz do zawartości
Forum Burgmania

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jaco zdjęcia lux wiedziałem że jesteś dobrym foto....Dzięki.

• Odpowiedzi 363
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• pilot

36

• Ania

15

• subaru gtb320

15

• Anton

11

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Dziękuje za zdjęcia, które całkiem wyraźnie zdradzają zachowania i atmosferę tegorocznego spotkania w Bieszczadach.

Prawdę mówiąc nic co na nich zobaczyłem mnie nie zdziwiło.niewiem.gif

Jak zwykle w tego typu spotkaniach burgmaniaków, organizacja i klimaty, wysokich lotów. O czym mogą świadczyć choćby uśmiechnięte mordy.

gora.gif

• Sympatycy
Opublikowano

.. był nawet Lucky Luck...

DSC_9976.JPG?gl=PL

Opublikowano

Dzisiaj o 13 wróciłem wraz z częścią ekipy wspierającej mnie do Krakowa więc Spotkanie Bieszczadzkie 2013 skończyło się dzisiaj. Podsumowując impreza udana bo dopisała nam pogoda która nie pozwoliła nam w pełni zrealizować naszych planów no bo jak tu nie korzystać z tak pięknej pogody i podziwiać piękna Bieszczad. Udało na się jednak rozegrać parę konkursów które pomimo późnej pory dały nam wiele zabawy.

I tak mistrzami w dojeniu krowy zastali :

Kobiety : 1) Edyta. 0,9 l

2) Foczka i Ania. 0,4 l

3) Mućka. 0,3 l

Męszczyźni : 1) Krzyś. 1,9 l

2) rypak. 1,5 l

3) Saper. 1,25 l

W sumo mistrzem został

1) Zdun

2) Mario

3) Papcioch

Niestety w trakcie walki finałowej Mario uległ kontuzji i musiał podkać walkę i chodź był godnym przeciwnikiem.

Trzecią konkurencją miała być " Jaka to melodia " ale z powodu braku czasu nie udało się rozegrać ale i tak wręczono dyplom Papciochowi za zamęczenie " Białego Misia " ( dobrze że tego nie musieliście słuchać) bo wtedy zamęczyli byś cię Papciocha.

W dojeniu krowy samego siebie przeszedł Saper który swoim śmiechęm tak rozbawił krowę że sama się wydoiła.

Na koniec tego posta dziękuję za uznanie dla mnie i ekipy ale ja osobiście chciałbym podziękować szczególnie Tonemu, Ściemniaczowi, Smoczycy , Ilonie , Hani i Jackowi to oni przyczynili się że to Spotkanie było tak udanie. Jesteście wielcy i wspaniali każdemu życzę takich pomocników.

Cdn .

• Użytkownicy
Opublikowano

Jako skromny pomocnik kierownika zamieszania- Pilota, chciałem podziękować wszystkim za miło spędzony czas, fajnie było się z Wami spotkać i troszkę uprzyjemnić Wam czas w Bieszczadach

Cieszę się że sporo opinii pozytywnych a to że komuś coś nie "grało" to no cóż - jeszcze się taki nie narodził żeby każdemu dogodził, może będzie okazja prawić to i owo

Kilka fotek z mojego telefonu https://plus.google....CNSMhNzYy8zh5gE

oraz że było wesoło filmiki zwłaszcza pierwszy https://plus.google....CJPgnpiE9_OygQE

Opublikowano

Zazdroszcze wam ,niestety nie mogłem

Opublikowano

Mówię szczerze ten kto nie był niech ŻAŁUJE!!!!!!!!!!

• Sympatycy
Opublikowano

Co spotkanie to jedno lepsze od drugiego ,ale Bieszczadzkiego to chyba nic nie pobije.

MEGA,MEGA,MEGA, zabawa dla dorosłych i dla dzieci !OKK(choć wiele ich nie było)

Totalne odbicie się od codzienności ;) czas wypełniony zwiedzaniem, zabawą,śmiechem do każdej minuty.

Opublikowano

Jeszcze raz dziękuje za uznanie dla mnie i osób które przygotowały Spotkanie Bieszczadzkie 2013. Czytając wasze posty człowiek nie żałuje trudu który włożył w organizację imprezy. Czy naprawdę wszyscy byli zadowoleni tego to nie wiem bo z niektórymi mało miałem do czynienia na miejscu z powodu obowiązków. Szkoda też że osoby które miały jakieś pmysł lub chciały w jakiś sposób zabawić towarzystwo nie zgłosiły tego przed bieszczadami.

Spotkanie Bieszczadzkie było przewidziane na większą ilość osób lecz ostatecznie dojechało 69 co spowodowało że wzrosła kwota wpisowego o 15 pln. Osoby które nie dokonały wpłaty na miejscu mogą dokonać wpłaty na konto podane w pierwszym poście.

Co do Bieszczad 2014 chciałbym aby się odbyły a jaka będzie ich forma okaże się w praniu bo osobiście a może wraz z moimi współorganizatorami chcieli byśmy aby Spotkanie Bieszczadzkie odbyło się w dniach od 5.09.2014 do 14.09.2014. Czy uda nam się zorganizować tak długą imprezę zależeć będzie od frekwencji. Co do atrakcji jakie przewidujemy mogą zaskoczyć wszystkich uczestników. Co przygotujemy niech narazie zostanie tajemnicą.

Opublikowano

Jak Organizator pozwoli to mogę ponownie dać recital. Ale tym razem już na rzecz ochrony Białego Misia. Wezmę kilka lekcji śpiewu i przy wsparciu Rypaka dam radę bawić Was przez całą noc aż do rana. Będzie radośnie...

Opublikowano

Zglaszam sie do przeprowadzenia turnieju cymbergaja grzebieniowego. Bedzie potrzebny na miejscu stół o wymiarach zblizonych do 8-osobowego stolu kuchennego o gladkiej powierzchni, reszte gadżetow przywioze ze soba. Alternatywnie do grzebienia (najlepszy jest grzebien Adas z kiosku na rogu) mozna uzywac dowodu osobistego lub karty kredytowej. O co chodzi w tej grze? Zobacz na stronie: www.pyk-pyk.pl Jest to wciagajaca, emocjonujaca gra dzentelmenska o wysokim stopniu samozajebist@sci :)

Opublikowano

Drogi Mareczku

przelew(15pln) wysyłam w poniedziałek.

Poem od siebie, że będzię ciężko uzyskać wynik tegoroczny(69 osób)z uwagi na urlopy wakacyjne.

Mam nadzieję że i w przyszłym roku uda mi się spotkać w tak zacnym gronie(choć na kilka dni)czego życzę wszystkim(którzy byli lub będą)w Bieszczadach.

Odnośnie konkurencji zlotowych i innych takich,proponuje otworzyć nowy wątek w ''OGÓLNE'' aby każdy potencjany uczestnik takiego spotkania,zlotu mógł przedstawić swoje propozycje odnośnie konkursów,gier itp.

Możemy głosować i wybierać najciekawsze.

Białego Misia i Papciocha postaram się przygotować do kolejnego spotkania w Bieszczadach:)profesjonajnie,przynajmniej mam taką nadzieję

Opublikowano

No to Krzyżówka też coś napisze, żeby nie było :) Dzięki za super wyjazd, atmosferę. Dawno nie byłam na spotkaniu w Bieszczadach, więc była to dla mnie odskocznia od codziennej monotonii. Oluś tak tęskni za Bieszczadami, że tylko przy drzwiach siedzi i by tylko na świeżym powietrzu siedział( o ile krakowskie powietrze można nazwać świeżym :notworthy:) mam nadzieję ,że za rok się spotkamy. Mojemu tatusiowi- Pilotowi bardzo dziękuje za organizację i całej ekipie niebieskich koszulek. No i za opiekę niektórym osobą nad Olkiem -Kicia zawłaszcza ( dla jasności to mój brat :tongue_ss:) Pozdrowionka dla wszystkich oczywiście od Olusia :tongue_ss::laughing: !OKK !OKK

Opublikowano

Pilot.30 zł za mnie i za Mućkę dzisiaj przelałem .Pozdrawiam i czekam na następne spotkanie w 2014r.

Opublikowano

Dopłata wysłana.

Opublikowano

Ma ktoś może zdjęcie grupowe z Bezmiechowej?

Opublikowano

wielkie dzięki za możliwość spędzenia całego dnia z ludźiskami którzy mają mniejszego lub większego hopla na punkcie motorów .przejażczka z wami to dla mnie był odlot.wielkie uznanie dla organizatorów że tak urozmaicili spędzanie czasu i organizacje choć tylko widziałem część.może uda mi się wyskoczyć za rok na całą impreze a nie tak dopiąć. jak znajdę sposób to może wezmę ze sobą wiosło i moją połowę.

Opublikowano

Pilocie, Jak to jest z tymi dopłatami??? Dopłacałem na miejscu kasę za atrakcje, bo wpisowe poszło wcześniej przelewem. Jak pobraliście kasę to już wyższą kwotę czy mniejszą?

Jednym słowem mam Ci kasę przesłać czy jesteśmy na czysto?

Opublikowano

Ja też dzisiaj posłałem 15 zeta.

Pozdro

Opublikowano

a jak tak zapytam czy są jakieś filmy z parady

Miał ktoś kamerkę na kasku ?

Opublikowano

Z tego co widzę fajnie spędziliście czas w Bieszczadach. Szkoda, że to tak daleko od Słupska, a pogoda we wrześniu zmienną jest :)

• Sympatycy
Opublikowano

Dopłata wpisowego poszła, przepraszam, że tak późno.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...