Skocz do zawartości
Forum Burgmania

Rekomendowane odpowiedzi

• Sympatycy
Opublikowano

My też z Natalią szcześliwie po 8 godz dotarliśmy do domu. ;) w sumie 1036 km

Choć Natalia po podróży zmęczona jak koń po westernie to ku mojemu zdziwieniu, :) rano mówie że jutro jedziemy na następne spotkanie ,a ona czemu jutro jedzimy teraz nie trzeba sie wypakowywać ;) . Impreza organizacja nie do opisania kto nie był niech żałuje .

Kaski z głów dla Pilota i reszty ,To była MEGA,MEGA ZABAWA

• Odpowiedzi 363
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• pilot

36

• Ania

15

• subaru gtb320

15

• Anton

11

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Ja rowniez dziekuje za wspolna zabawe i Pilotowi za swietna organizacje.

Pozdrawiam

Janek

Opublikowano
  W dniu 8.09.2013 o 19:00, Anton napisał(a):

(...)Różne są koleje ludzkie. Jedni chcieli - a nie mogli. Inni mogli - a nie chcieli - przyjechać na spot w Bieszczadach.

(...)

Przede wszystkim gratki dla Pilota i Organizatorów za (jak czytam i oglądam) następne udane Spotkanie Bieszczadzkie :) .

PS. Antonie, nie wiem co tam było gadane (a ludzie zawsze gadają* ;) ) , ale jechać w piątek ponad 970 km i wracać w niedzielę znowu 970 km po prostu nie dałem rady... Czasami to, co "sugerują" inni, jest powiązane z całkiem przyziemnymi powodami i nie ma co doszukiwać się tam drugiego dna...

*czytaj: obgadują ;)

Opublikowano

Ja również dziękuje za pierwsza jakże udane spotkanie. Miło mi było ponać nowych znajomych:)

• Klubowicze
Opublikowano

Co tu dużo pisać,niech żałują Ci co nie byli.Imprezka fajna ,wszystko dopięte na ostatni guzik.Dla wtajemniczonych-kto powiedział że nie można Vanem uprawiać jazdy terenowej :detective:

• Sympatycy
Opublikowano

Nie można- TO w Biedronce kartą płacić.

A w Bieszczadach wszystko jest możliwe. Szkoda tylko że ten Galaxy nie mógł popłynąć, to by Jackowi łatwiej było go wyciągnąć. Bo tylko wystarczyło popchnąć. A tak, ech aż mnie ciarki przechodzą jak pomyślę ile zgrzytu było przy wyciąganiu.

• Sympatycy
Opublikowano

Ufff - już wszystko zapisane w historii. Fajne chwile minęły i pozostała tyko nostalgia.

W czasie przejazdów i nie tylko, widziałem, że były nakręcane filmiki.

Nawet sobie przypominam, że miałem w tym monencie "lewą w górze" i posyłałem całuski do kamery (mej kochanej małżonki) !

Chętnie bym to zobaczył na mym monitorze. A moja małżonka aż się "ślini"!

Gdzie są te arcydzieła?

• Sympatycy
Opublikowano

Długo się zastanawialiśmy co mądrego napisać na temat spotkania w Bieszczadach i niestety nic ponad to co już zostało napisane, nie wymyśliliśmy.

Było suuuuuuuuuper. :):detective: !piwko :):beer: !starwars :) PILOT wielki SZACUN za to co zrobiłeś,( dla całej twojej ekipy pomocników i obstawy też), kawał dobrej roboty. :msn-wink::msn-wink::msn-cry: Tak dobrze się bawiliśmy, że wyjechaliśmy w drogę powrotną dopiero o 12.30, a do domu dotarliśmy o 21.30. Wielkie dzięki dla ekipy domku nr 9 za dobrą zabawę,( i tym co odwiedzali nasz domek też) !piwko a Larwie i Sławkowi za drogę powrotną. !scooter !scooter !scooter

Kilka zdjęć postaramy się wstawić jutro.

Wize, dzięki za info, ze dotarłeś :bash: Pozdro dla wszystkich

Opublikowano

Dzisiaj dotarłem wreszcie do domu. Podczas 5 dniowej tułaczki przejechałem ponad 2100 km.

Na Spotkaniu Bieszczadzkim byłem pierwszy raz i jeżeli wcześniejsze spotkania były takie jak w tym roku, to żałuję że wcześniej tam nie zawitałem.

Serdeczne podziękowania Pilotowi i jego załodze, za organizację, masę atrakcji i za ciąganie nas po Bieszczadach.

Dziękuję także wszystkim Burgmaniakom z którymi miło spędziłem czas.

Do zobaczenia na kolejnym Spotkaniu Bieszczadzkim ( jeżeli będzie ?)

• Sympatycy
Opublikowano

@Burgerman

>Do zobaczenia na kolejnym Spotkaniu Bieszczadzkim ( jeżeli będzie ?) <

Jaja sobie robisz, czy co?! :clapping:

Aśśśśśśśśśśśśśśśś mnie wnerwił! :)

Tak atrakcyjny spot, może się tylko porównać do rocznego zlotu burgmanii.

Po napisaniu, ulżyło mi :) :) :)

Opublikowano

Anton luzik. To była tylko podpucha dla Pilota :clapping:

• Sympatycy
Opublikowano

Wielkie dzięki za Spotkanie Bieszczadzkie, głównie dla organizatorów za ich wysiłek :clapping:

Do zobaczenia w Bieszczadach za rok (tak Pilocie?)

• Klubowicze
Opublikowano

Baaardzo skromny mój dorobek fotograficzny ze spotkania.

Jedno ładne zdjęcie

IMAG0003.jpg

Kilka zdjęć nieładnych

IMAG0005.jpg

IMAG0012.jpg

IMAG0009.jpg

IMAG0006.jpg

IMAG0013.jpg

Zdjęcie pod tytułem "Zgadnij kto". :clapping:

IMAG0007.jpg

Paździoch, Pawkor, ciule jedne, odezwijcie się, jak dojechaliście!

Opublikowano

A może w końcu ktoś by pomyślał o nieobecnych i wkleił tu zdjęcia z tej "mega imprezy" ranting.gif

Dziękować sobie będziecie, a inni nawet popatrzeć nie mogą. Co za czasy!

ps.

Antonku o tobie tu nie wspominam, bo ty serce masz mięciutkie i o innych myślisz. ok.gif

23_134_3.gifJack wyprzedziłeś mnie o parę sekund.

Ale dzięki za wzrokowe ukojenie zszarganych nerwów. mixedsmiley042.gif

• Użytkownicy+
Opublikowano
  W dniu 9.09.2013 o 18:39, Jack napisał(a):

.....

Zdjęcie pod tytułem "Zgadnij kto". :clapping:

IMAG0007.jpg

A ja wiem "KTO",

nie muszę zgadywać, ale nie powiem - "trza było widzieć" na żywo.

Opublikowano

no i ja przegapiłam taką akcję :clapping:

• Sympatycy
Opublikowano

Ej Paździoch Paździoch Natalia w domu dalej śpiewa MARTWE MORZE :(

Opublikowano

Ja nuce moja Yugoslavio....pozdrawiam

Ps: co poczynia krówka taka wydajna była ;-)

W dniu 9.09.2013 o 18:39, Jack napisał(a):

Paździoch, Pawkor, ciule jedne, odezwijcie się, jak dojechaliście!

Może zawrucili do Biedronki.... chlopaki dajcie znak sygnał

• Klubowicze
Opublikowano

No to dajemy Znak.Dojechaliśmy szczęśliwie po 21 bo Pawłowi się silnik lekko oderwał od ramy.Wielkie dzięki całej kompanii za super zabawę.

Pilotowi i jego drużynie za organizację.Szczególne pozdrowienia dla młodej damy Natalii. Do następnego razu.

• Klubowicze
Opublikowano

Wreszcie mam dostęp do komputera i mogę zameldować powrót z Bieszczad które trochę zjeździliśmy w wielu kierunkach . Szkoda tylko że tak szybko trzeba było wracać do szarej rzeczywistości :( Dziękuję wszystkim za mile spędzony czas , a dla Pilota , Smoczycy i Ich Rodziny oraz Wszystkich pozostałych pełen szacun za organizację i ogarnięcie tematu spotkania . Wybierałem się od kilku lat i o mały włos znowu bym nie dojechał , ale to już inna historia która dzięki sprawdzonemu Przyjacielowi skończyła się na tym że jednak dotarłem do Ustrzyk . Mam nadzieję że na następne spotkanie za rok Pilot zarezerwuje tak wspaniałą pogodę jak była tego roku .

• Klubowicze
Opublikowano

Wielkie Podziękowania dla Pilota i jego Ekipy która pomagała w przygotowaniu takiej Imprezy. Dzięki Jack i Jaanek za wspólną drogę w Bieszczady, oraz Zdunowi za kilometry w drodze powrotnej.

Opublikowano
  W dniu 9.09.2013 o 14:27, zdun13m napisał(a):

Szkoda tylko że ten Galaxy nie mógł popłynąć, to by Jackowi łatwiej było go wyciągnąć. Bo tylko wystarczyło popchnąć. A tak, ech aż mnie ciarki przechodzą jak pomyślę ile zgrzytu było przy wyciąganiu.

wcale nie było tak źle->z rozmowy z Jackiem wynikło, że ma już w tym wprawę bo często w gorszych sytuacjach musiał dawać sobie radę, a poza tym miał 2 pomocników

Samochód wyszedł z tego bez ryski

Wtajemniczeni wiedzą jak to się robi.. ;)

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...