Skocz do zawartości
Forum Burgmania

Rekomendowane odpowiedzi

• Klubowicze
Opublikowano

Toś mnie bracie w kanał wprowadzi :clapping: ale ciesze się z tego niezmiernie ;) Dzieki Marcin za uspakajająca fotke. Musiało być śmiechu coniemiara już to sobie wyobrarzam :clapping:

• Odpowiedzi 363
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• pilot

36

• Ania

15

• subaru gtb320

15

• Anton

11

Top użytkownicy w tym temacie

• Administrator
Opublikowano

PrzemoST, Miętus i ja w przepięknych okolicznościach przyrody, dotarliśmy do stolicy. Jechaliśmy przez Dynów, Łańcut, Sandomierz, Kozienice. Pogoda, widoki, kolory przyrody tak piękne, że słów mi brak.

Podziękowania dla wszystkich a zwłaszcza Organizatorów oraz moich kompanów z domku.

• Użytkownicy+
Opublikowano

Dotarłem do domu.

Wielkie podziękowania dla Organizatorów, za pracę włożoną w przygotowanie i przeprowadzenie takiej imprezy.

Dzięki i do zobaczenia.

Opublikowano

Dziękuję wszystkim uczestnikom za kolejną bieszczadzką super przygodę. Pilocie wielkie dzięki dla Ciebie i całej Twojej ekipy za trud włożony w organizację. Jak zawsze było super!!!. Domkowa ekipo dziękuję za wspólną zabawę:)

Opublikowano

Dotarłem szczęśliwie do domu.Chciałbym podziękować organizatorom za zaangażowanie i wkład pracy którą włożyli PILOT jesteś wielki .Dziękujemy za wszystko było SUPER.....Wize60 i Mućka....

Opublikowano

Ekipa lubelska melduje powrót do miejsca zamieszkania! Dziękujemy za wspólnie spędzony czas i dostarczone wrażenia. Specjalne podziękowania dla Organizatorów imprezy :surrender: Tak 3mać :)

Opublikowano

I Rypak dojechał do domu.

Przejechane łącznie 1670km(wyjazd w środę, trasa przez Czechy, Słowację i Bieszczady).

Wielkie podziękowania dla Pilota,Jacka i wszystkich, którzy pomagali w organizacji kolejnego spotkania w Bieszczadach(moje pierwsze).

Impreza przygotowana profesjonalnie,przyjęcie uczestników, konkursy(walki sumo, dojenie krowy(ostatnio robiłem to ponad dwadzieścia lat temu-na żywej krowie), jaka to melodia-która samoistnie przerodziła się w recital Papciocha- Biały Miś, utwór, który Pilot i inni zapamiętają na długo(pomagałem Papciochowi w tym wyciu, ale bałem się przyznać do tej zbrodni)wycieczki na 2oo po Bieszczadach i loty szybowcem,samolotem(widoki przepiękne).

Słynna sauna, o której nie napiszę(trzeba tam po prostu być)

Dziękuje również mieszkańcom domku nr.10(Smarciu ,Papciochy, Macieklew i Robert)

Już nie mogę się doczekać kolejnego spotkania w Bieszczadach.

• Klubowicze
Opublikowano

dzieki pilot i organizatorom za super zlot grupie śląsk za kulanie w bieszczady wspólną integracje żona była ze mną pierwszy raz bardzo zadowolona z wyjazdu

Opublikowano

Maciek melduje powrót do domu, wielkie dzięki dla wszystkich, którzy przyczynili się do przeprowadzenia tej imprezy. Absolutnie udany wyjazd, przejechane ponad 1600 kw ( przez Czechy, Słowację ) z ekipą wrocławską. Organizacja wzorowa, jedzenie pyszne, zabawa i towarzystwo przednie. Jeśli zdrowie i okoliczności przyrody pozwolą nie omieszkam przyjechać za rok - pozdrawiam ( dla zainteresowanych - ładowanie aku. odzyskane, powrót bez przygód - dzięki za wsparcie na miejscu Zlotu ) pozdrawiam serdecznie

Opublikowano

Dziękujemy Panie Pilocie za zorganizowanie imprezy.

BIeszczady super - zaraziłem się . Kurcze długie parady są super

minusów żadnych.

Zamieszczam zdjęcia aby kto na nich jest i komu zrobiłem mógł sobie pobrać zdjęcie.

https://plus.google......<br /><br />Dziękuję wszystkim

I do następnego spotkania .

Kase dopłaciłem dzisiaj. DZIĘKUJE

Opublikowano

Papciochy w domu i chylą głowy przed Pilotem i resztą ekipy. Nie da się tego opisać w kilku słowach. Jeszcze raz dziękujemy serdecznie za te dni i noce.

Bieszczady już nigdy nie będą takie same... :)

Dzięki.

Opublikowano

Dzięki za wspólnie spędzony czas wszystkim, Pilotowi i reszcie organizatorów za wspaniała zabawę i przejażdżki. Jedyne czego brakło to Migu nie przywitał mnie cytrynówką. Do następnego razu.

• Sympatycy
Opublikowano

Hej!

No i ja w domu bez "przygód". Suka merdała ogonkiem, a moja stara (UPS małżonka!) nawet się cieszyła że wróciłem! :)

Serdeczne dzięki dla organizatorów na czele z pilotem i jego "sekretarką", oraz grupą towarzyszącą. :surrender:

Wszystko było udane i najwięksi malkontenci nie mieli na co narzekać :mad2:

Zrobiłem w sumie 1026,5 km. na mym "dwuśladzie", około 4758 i pół! metra z domku do stołówki/ogniska/piwka/grilla i spowrotem!.

Spałem oczywiście w OLIMP DREWUTNI! Tak po prostu wylosowałem :(

Posyłam Wam parę zdjęć, jednak bez obróbki i gdyby któreś z nich było Ci nie tak! - proszę NATYCHMIAST meldować na PW. Zmienię, z retuszuję, wygumkuję itd itp. Wiem, że jest w albumie dużo "złomu", jednak dzisiaj nie jestem w stanie fizyczno-mentalnym tego skorygować :mad2: Sorry :evil:

Miałby ktoś mieć ciekawe podpisy do zdjęć - jestem za. Numer zdjęcia i podpis na PW proszę. Edytuję.

https://picasaweb.google.com/104418470744037580996/BIESZCZADY2013

Różne są koleje ludzkie. Jedni chcieli - a nie mogli. Inni mogli - a nie chcieli - przyjechać na spot w Bieszczadach.

Czy jest z tego jakieś rozwiązanie? Czy ja potrafię w czymś pomóc?

Eeee tam. Było - minęło. I to jest fajnie! :)

Pa.

Opublikowano

Witam

Do domu dotarłem w samo południe. Wyjazd o 2 w nocy nie do końca był dobrym pomysłem. Były 2 stopnie. Ale ciągło mnie już do mojej drugiej połowy. Dziękuję PILOTOWI za tak odjechane spotkanie (jeżeli BÓG da a PARTIA pozwoli to za rok znowu się zamelduję). Wielki podziękowania dla współlokatorów domku nr 10. Ta grupa z Wrocławia jest super. A tak na marginesie to wcale ja tak nie chrapałem. Jak wstałem w niedzielą rano to charczenie dobiegało z pokoju Papciochów. A jeszcze jedno Panowie(i Pani) jak mnie rano w niedzielę korciło żeby was pastą wysmarować :) . Pozdrawiam

Opublikowano

smarciu w domu, zdjęcia zgrane, co by potomności pokazywać i jak najwięcej zapamiętać z tych kilku dni spędzonych w pięknych okolicznościach Bieszczadzkiej przyrody i w doborowym towarzystwie :)

Dziękuję Pilotowi, który to wszystko zorganizował i wraz z ekipą zrealizował, czym zaskarbił sobie uznanie w oczach wszystkich. Byłem pierwszy raz, zapisuję się na przyszły rok :surrender:

Dziękuję wszystkim za wspólne śmiechy, dowcipy, humor i dobrą zabawę!

Do zobaczenia następnym razem!

Opublikowano

W bieszczadach to był mój pierwszy raz z Burgmaniakami. Dziękuję Pilotowi i organizatorom za świetną imprezę :)

• Sympatycy
Opublikowano

Marku razem z Edit jeszcze raz dziękujemy ci za zorganizowanie tego spotkania. Tak jak w poprzednich latach dałeś chłopie radę. Wielkie dzięki dla osób, które mocno były zaangażowane w realizację zlotu.

Ps. Dotarliśmy do domku po sześciu godzinach jazdy. Maniek dzięki za km przejechane razem.

Opublikowano

My tez grzecznie meldujemy się w domu. dzięki wszystkim za super zabawę ogromne gratulacje pilot świetna organizacja. Mam nadzieję, ze za rok pojawimy się w Bieszczadach

Opublikowano

Ania i Kristof meldują szczęśliwy powrót do domciu

Pilotowi i reszcie ekipy organizatorskiej serdecznie dziękujemy za bardzo mile spędzony czas i wiele wiele atrakcji które zechcieli dla nas wszystkich zorganizować

Ci co nie byli->wasz pech...macie czego żałować

Ps. Podziękowania również dla ekipy powrotnej

Pozdrawiamy serdecznie

• Klubowicze
Opublikowano

Dotarłem do domku dopiero ok. 20stej. Dziękuję za dobrą zabawę. Pozdrawiam wszystkich ciule ;)

Opublikowano

Do szczęśliwie powracających dołączają Bartek, Mario, Ola, Olo oraz Krzysiek :) Cruiserowo-Chopperowo-Kredensowe Towarzystwo ;) Impreza w Bieszczadach wyborna i w imieniu vice mistrza Sumo i innych gorące pozdrowienia i oklaski dla Pilota i jego ekipy :) Nie będę się rozpisywał ... kto nie był niech żałuje !!!!!!!!!!!! :) Do zo za rok .. a może i wcześniej ! :)

Również gorące pozdrowienia dla Ani i Kristofa ! Miód droga powrotna ;)

• Sympatycy
Opublikowano

My również w domku ;)) podziękowania i serdeczności dla PILOTA i jego ekipy dużo pracy ale trud się opłacił, było super

Dziekujemy za miłe towarzystwo i pozdrowienia dla naszych górali adoptowanych do grupy śląskiej ;)

pozdrawiamy Ania i Krzysiek :))

Opublikowano

Ja też w domu pozdrawiam i dziękuję !!!

Opublikowano

podziękowania dla Pilota i całą brać, która nas pilnowała ;) kolejne miło spędzone Bieszczady w doborowym towarzystwie.

Pozdrowienia dla WSZYSTKICH

Jack dzięki za km, do domu dojechałem o 19:37

Opublikowano

podziekowania dla pilota a grupie slaskiej za adopcje a teraz balans cialem

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...