pilot Opublikowano 4 Września 2013 Autor Opublikowano 4 Września 2013 OKI my ruszamy i Migiem gonimy Miga prosimy o przygotowanie domku pozdrowka i do zobaczenia na miejscu Jak tu przygotować domek jak dopiero jutro wycieczka z Ukrainy go opuszcza też mają zachcianki. No nic jakoś ich puchamy z ukrainkami a anie przytulimy do siebie. Co to będzie jak żona Miga się o wszystkim dowie tylko nie mówcie jej o tym . Ps. Godzina 17:45 a jeszcze ich nie mam pewnie gdzieś zabalowali. Czekamy dalej.
Klubowicze arturo-bb Opublikowano 4 Września 2013 Klubowicze Opublikowano 4 Września 2013 Jak wyjechali o 14 to dojadą 19-20 Tak że jeszcze masz chwilkę czasu na piwko
Sympatycy orzech Opublikowano 4 Września 2013 Sympatycy Opublikowano 4 Września 2013 No ja niestety znów nie dam rady dojechać Bawcie się dobrze.
Sympatycy zdun13m Opublikowano 4 Września 2013 Sympatycy Opublikowano 4 Września 2013 osz ty. Orzechu jeden.
Klubowicze Joasia70 Opublikowano 4 Września 2013 Klubowicze Opublikowano 4 Września 2013 udanej zabawy dla wszystkich ... ja też nie dojadę tym razem
Miro71 Opublikowano 4 Września 2013 Opublikowano 4 Września 2013 ja tez zycze dobrej udanej zabawy.... no i slonecznej pogody wypijcie jakie piwko za moje zdrowie pozdrawiam
pilot Opublikowano 4 Września 2013 Autor Opublikowano 4 Września 2013 Migu dojechał czekamy na Anie i Krzyśka. Migu swój pobyt rozpoczoł od cytrynówki chyba chce kogoś przekupić bo ukrainki nie chcą go przyjąć więc szuka przyjaciół wśród Burgmaniaków.
Burgerman Opublikowano 4 Września 2013 Opublikowano 4 Września 2013 Dzisiaj dojechalem do Buska Zdroju. Z rana pozwiedzam okolice i po poludniu powinienem zawitac.
upiór Opublikowano 4 Września 2013 Opublikowano 4 Września 2013 Dzisiaj dojechalem do Buska Zdroju. Z rana pozwiedzam okolice i po poludniu powinienem zawitac. Panie panowie miłego pobytu w Bieszczadach i szerokości . P.S. Pogodę macie murowaną .
Zbychu Opublikowano 4 Września 2013 Opublikowano 4 Września 2013 Jutro rano wyjezdzamy pewnie sie troche powloczymy bedziemy po poludniu. Do zobaczenia. W ostatniej chwili zdecydowani. Czy w tym roku Migu bedzie wital przyjezdzajacych?
Sympatycy Foczka Opublikowano 5 Września 2013 Sympatycy Opublikowano 5 Września 2013 Migu zaczal witac wszystkich juz wczoraj. A my (jako pierwsi przybyli) witalismy jego:). Wszystko skonczylo sie w...saunie!!! i trwalo do 2-giej nad ranem. Aaaale, w srode przyjechal Pilot z falily-service a za nimi cala ciezarowka sprzetu na zlotowe atrakcje! Wszystkim galy wyszly na wierzch!!!! Takich "Bieszczad" jeszcze nie bylo. Powiem krotko...Kto nie przyjedzie-ten kiep...
Klubowicze Ewik Opublikowano 5 Września 2013 Klubowicze Opublikowano 5 Września 2013 Foczka - Ty mnie nie denerwuj i tak bez takich wpisów żałuję że nie mogę być w Bieszczadach
Jarek_PL Opublikowano 5 Września 2013 Opublikowano 5 Września 2013 Foczka - Ty mnie nie denerwuj i tak bez takich wpisów żałuję że nie mogę być w Bieszczadach I ja też podpisuje się pod tym żalem dwoma rękoma
Sympatycy Cormoran Opublikowano 5 Września 2013 Sympatycy Opublikowano 5 Września 2013 Ja tylko krzyknę Bawcie się dobrze i wiedzcie że Wam zazdroszczę
Klubowicze Doktorek Opublikowano 5 Września 2013 Klubowicze Opublikowano 5 Września 2013 Zazdroszczę Wam pobytu w Bieszczadach ale "co się odwlecze to nie uciecze" w przyszłym roku jak nic nie pokrzyżuje mi planów pojadę w Bieszczady i z Wami się spotkam, a słowo "kiep" nie przystaje do naszej bajki Maxi skuterowej i nie ma w naszym słowniku ....
Klubowicze Piootr Opublikowano 5 Września 2013 Klubowicze Opublikowano 5 Września 2013 ... a słowo "kiep" nie przystaje do naszej bajki Maxi skuterowej i nie ma w naszym słowniku .... Wikipedia podaje na hasło "Kiep": W dzisiejszej polszczyźnie kiep funkcjonuje w znaczeniu archaicznego określenia na osobę głupią, a w szczególności łatwą do oszukania, oraz w zupełnie nowym znaczeniu, jako niedopałek papierosa. W tym ostatnim znaczeniu inaczej się odmienia, tj. kiep, kiepa, kiepy. W znaczeniu głupiec natomiast mamy kiep, kpa, kpy. No cóż ja też "kiep" - "Doktorku" nie ma co się denerwować !!!
gruby59 Opublikowano 5 Września 2013 Opublikowano 5 Września 2013 Przykro nam, ale nie udało nam się tym razem ( i nie dojedziemy na zlot. Pozdrawiamy wszystkich Burgmaniaków i ich plecaki. Do zobaczenia!
pilot Opublikowano 6 Września 2013 Autor Opublikowano 6 Września 2013 Wczoraj dojechali prawie wszyscy. Prawie bo niestety nie obyło się bez awari ale pomimo tego kierownik skuta i tak dołączyć ma do nas. Ognisko integracyjne mam nadzieje zintegrowało przyjezdnych zlotowiczów ale jak to bywa przy ogniskach paru najbardziej krewkich się pobilo. Musiałem interwaniować wraz z ekipą wspierającą aby czasami ich rozdzielić . Obyło się bez przelewu krwi a po walkach walczący padli sobie wramiona. Walkę wieczoru stoczyli Krzytro i Ściemniacz. Krzytro z opuszczoną głową zszedł z pola walki bo został pokonany po dogrywce. I wten sposób zakończył się ich spór.
Klubowicze PIN Opublikowano 6 Września 2013 Klubowicze Opublikowano 6 Września 2013 czytam i jakoś nie wierze, czy to jakaś metafora czy 1 kwietnia . Jedna taka prośba, no wsadzili byście chociaż jakieś maluteńkie foto, co by nam (odmieńcom co być nie mogli) nie było tak smutnawo Dobrej zabawy no i z tego co czytam grzecznej
Administrator xmarcinx Opublikowano 6 Września 2013 Administrator Opublikowano 6 Września 2013 Proszę uprz...
Bosy Opublikowano 6 Września 2013 Opublikowano 6 Września 2013 Jak po dogrywce, to czemu z opuszczoną głową? Brawa dla obu zawodników
Sympatycy Cormoran Opublikowano 7 Września 2013 Sympatycy Opublikowano 7 Września 2013 Ale Wam zazdroszczę. Musze powiedzieć że jak przeczytałem tekst Pilota to mi szczena opadła ale jak niżej zobaczyłem zdjęcia to mało się nie zlałem ze śmiechu. Super kawał.
Rekomendowane odpowiedzi