Darek1 Opublikowano 6 Września 2013 Opublikowano 6 Września 2013 Witam. Jutro startuje. Francja, Szwajcaria(Furka Pass), Wlochy(Stelvio Pass), Austria(Grossglockner). Spedze kilka dni w okolicach Wroclawia (Ziebice dokladnie) Czy ktos z Wrocka I okolic mialby ochote na spotkanie? Nigdy nikogo, z burgmaniakow nie mialem okazji poznac Pozdrawiam Darek.
Jarek_PL Opublikowano 6 Września 2013 Opublikowano 6 Września 2013 Nie wiem którędy planujesz jechać z lub do Londynu, ale jeśli będziesz przejeżdżał przez Antwerpię, to z chęcią się z Tobą spotkam. 0032499101161 dzwoń jak będziesz w pobliżu.
Darek1 Opublikowano 6 Września 2013 Autor Opublikowano 6 Września 2013 Dzieki. Bylem w Antwerpi miesiac temu. Wyskoczylem na jeden dzien do Bruges, Knokke i szybka Antwerpia. Do Polski jade w dol, ale powrotna droga prawdopodobnie przez Antwerpie, wiec dam znac.
Darek1 Opublikowano 7 Września 2013 Autor Opublikowano 7 Września 2013 Szaary. Od czwartku bede w Ziebicach, do niedzieli. W poniedzialek, powrot. Z Ziebic mam tylko 55km, wiec 0 problemu
smarciu Opublikowano 16 Września 2013 Opublikowano 16 Września 2013 Hej zapraszamy na dolnoslaska zakladke, tam jest wiecej info o biezacych wydarzeniach, moze sie zalapiesz na cos
Darek1 Opublikowano 17 Września 2013 Autor Opublikowano 17 Września 2013 Juz sie nie zalapie wlasnie czekam na lody w Koloni i probuje sie skontaktowac z Jarkiem z Antwerpi
Darek1 Opublikowano 18 Września 2013 Autor Opublikowano 18 Września 2013 Dziekuje Smarciu Chcialem podziekowac Jarkowi z Anywerpi za wspaniala goscine wczoraj wieczorem. Meczyl sie ze mna 5h hehe. Pozdrowionka dla Gosi i Kuby, Jarku. Do zobaczenia w Londynie
Jarek_PL Opublikowano 18 Września 2013 Opublikowano 18 Września 2013 Chcialem podziekowac Jarkowi z Anywerpi za wspaniala goscine wczoraj wieczorem. Zawsze jest miło gościć pod swoim dachem Burgmaniaka. Jak odjeżdżałeś z pod mojego domu, mimo późnej pory i nie ciekawej pogody, to bardzo ci zazdrościłem. To jest piękne uczucie. Siadasz na kozę, odpalasz silnik i w drogę.
Darek1 Opublikowano 18 Września 2013 Autor Opublikowano 18 Września 2013 Jakas chmura i tak sie przyplatala i padalo do samego promu, ale- Burgmaniacy nie placza, hehe.
Rekomendowane odpowiedzi