toMMasz Opublikowano 25 Października 2013 Autor Opublikowano 25 Października 2013 Nie kazał a prosił Trochę wyszedłem z wprawy i nie wiedziałem jak to zamieścić Nad totemem lubelskiej grupy jeszcze popracuję, chciałem tylko wam pokazać że do samego pomysłu nie mam zastrzeżeń ale koziołek jest bardziej czytelny kiedy jest większy od skutera. Myślałem coby go jeszcze powiększyć i tym samym zwiększyć napis LUBELSKA. Powiedzcie co wy na to? No oczywiście ale medialnie to lepiej brzmi kiedy jest polecenie... Trzeba jakoś odkreskować kozioła od skuta, małą białą grubszą linią - żeby się nie zlewali. Ja początkowo napis "grupa lubelska" zrobiłem po obwodzie okręgu, otaczając cały totem. Ale nie dawało się to zapisać w formacie strawnym dla maila i zrezygnowałem. Wyginanie napisów robiłem w programie do nadruków na CD (podaję jako inspirację). No po prostu potrzebna jest burza mózgów .
MARCVS Opublikowano 25 Października 2013 Opublikowano 25 Października 2013 Ja jeszcze kombinuję Dalej nie wiem jak to wstawić bo wstaw.org nie chce mi przyjąć więc pewnie znów do Ciebie wyślę
toMMasz Opublikowano 28 Października 2013 Autor Opublikowano 28 Października 2013 Masz Pikasę i jej Webową wersję - wrzucasz na PWA, potem wybierasz fotkę, a link wstawiasz do postu i gotowe...
Klubowicze PIN Opublikowano 26 Marca 2014 Klubowicze Opublikowano 26 Marca 2014 No i co stanęło ;( Szkoda bo już fajnie zaczęło to wyglądać
toMMasz Opublikowano 26 Marca 2014 Autor Opublikowano 26 Marca 2014 Markus wzioł sprawe w swoje ręce i pewnie zapomniał...
toMMasz Opublikowano 30 Marca 2014 Autor Opublikowano 30 Marca 2014 Zawsze jest tak, że lepsze wrogiem dobrego. Ale może warto już wdrożyć wytworzenie znaku? Np. nalepki albo banderka?
janr Opublikowano 30 Marca 2014 Opublikowano 30 Marca 2014 Osobiście byłbym za nalepką na moto -jeśli koledzy przyjmą do swojego grona.
mimik1975 Opublikowano 30 Marca 2014 Opublikowano 30 Marca 2014 Oczywiście że przyjmą można pomyšleć o koszulkach
MARCVS Opublikowano 10 Kwietnia 2014 Opublikowano 10 Kwietnia 2014 Sorki, jakby ktoś dał radę obrobić to nasze logo w wektorze za darmo, to można działać wszystko Ja nikogo takiego nie znalazłem Wszyscy chcą kasę Lublin miastem wielkich możliwości dlatego mam nadzieję że podołacie i coś załatwicie. Ja jestem za każdą inicjatywą i chętnie zamówię wyznacznik Lubelszczyzny taki czy inny
Klubowicze PIN Opublikowano 6 Maja 2014 Klubowicze Opublikowano 6 Maja 2014 Podeślij plik to może mi się uda to przerobić jak znajdę troszkę czasu na PM masz kontaktowego e-maila
Klubowicze PIN Opublikowano 20 Maja 2014 Klubowicze Opublikowano 20 Maja 2014 Choroby w domu nie lukałem, już sprawdzam
toMMasz Opublikowano 22 Maja 2014 Autor Opublikowano 22 Maja 2014 Sorki, jakby ktoś dał radę obrobić to nasze logo w wektorze za darmo, to można działać wszystko Ja nikogo takiego nie znalazłem Wszyscy chcą kasę Lublin miastem wielkich możliwości dlatego mam nadzieję że podołacie i coś załatwicie. Ja jestem za każdą inicjatywą i chętnie zamówię wyznacznik Lubelszczyzny taki czy inny Może uda się bez wektorówki - znalazłem w necie takie cudo - warte chyba zastanowienia...
Klubowicze PIN Opublikowano 22 Maja 2014 Klubowicze Opublikowano 22 Maja 2014 Powolutku kończę strasznie dużo miałem czyszczenia przy koziołku
toMMasz Opublikowano 22 Maja 2014 Autor Opublikowano 22 Maja 2014 Wysłałem pliki w jpegu do netowej hafciarki - zobaczymy co powiedzą...
Klubowicze PIN Opublikowano 22 Maja 2014 Klubowicze Opublikowano 22 Maja 2014 Wyszło mi coś takiego biorąc pod uwagę doświadczenie z logiem mazowieckiego pozwoliłem sobie troszkę poprawek nanieść. Wszystkie są już w wektorach decyzja do was . Jeśli macie jakieś sugestie to śmiało. https://plus.google....=COO8gfPc3aCkOQ Jedno tylko pragnę zauważyć iż logo burgmanii ma zaklepany wzór i ingerencja w niego powinna być uzgodniona z Prezesem (mam na myśli eliminacje tego okręgu)
Klubowicze PIN Opublikowano 23 Maja 2014 Klubowicze Opublikowano 23 Maja 2014 Dużo zależy co chcecie z tym logo robić bo jak druk to właściwie nie ma znaczenia ale jeśli haft to lepiej by logo było jednolitej barwy.
GrzechoCnik Opublikowano 23 Maja 2014 Opublikowano 23 Maja 2014 Dobra robota Ja bym widział to 1-sze, ale z małą modyfikacją. Otóż gałązka chmielu (z listkami) na której się kozioł opiera mogłaby się ciągnąć w dół wzdłuż obwódki logo. Nie wiem jak to zrobić ale według mnie byłoby estetyczniej niż jak teraz ma coś obciętego w przednich kopytach. Tyle mojego grosza.
toMMasz Opublikowano 23 Maja 2014 Autor Opublikowano 23 Maja 2014 Ja bym był za pierwszym zdjęciem Ja tez. Nadruk ju nie powinien kosztowac majatku. (Pardonsik za literowki ale mam klawiature BT z Chin). Wyszło mi coś takiego biorąc pod uwagę doświadczenie z logiem mazowieckiego pozwoliłem sobie troszkę poprawek nanieść. Wszystkie są już w wektorach decyzja do was . Jeśli macie jakieś sugestie to śmiało. https://plus.google....=COO8gfPc3aCkOQ Jedno tylko pragnę zauważyć iż logo burgmanii ma zaklepany wzór i ingerencja w niego powinna być uzgodniona z Prezesem (mam na myśli eliminacje tego okręgu) Tylko przedluzyc pniak winorosli w pierwszym obrazie, zeby dochodzil do elipsy, i gotowe!
Klubowicze PIN Opublikowano 24 Maja 2014 Klubowicze Opublikowano 24 Maja 2014 Ok da się zrobić żaden problem, mam to w wektorach więc można kombinować. W poniedzialek zapodam z poprawieniem nr1
GrzechoCnik Opublikowano 26 Maja 2014 Opublikowano 26 Maja 2014 A spróbuj może zrobić jeszcze wersję 1-go gdzie zamiast złotych obwódek są białe, tak jak w burgmanie.
Klubowicze PIN Opublikowano 26 Maja 2014 Klubowicze Opublikowano 26 Maja 2014 Proszę bardzo po poprawkach i sugestiach. Resztę modyfikacji można robić na pliku CDR np. w zakładzie który będzie robił nadruki Pozdrawiam tu macie link do avatara: ps. Pozostaje jeszcze tylko akceptacja Prezesa !!!!!!
Rekomendowane odpowiedzi