Skocz do zawartości
Forum Burgmania

propozycja totemu lubliniaków

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie kazał a prosił :blush:

Trochę wyszedłem z wprawy i nie wiedziałem jak to zamieścić :P

Nad totemem lubelskiej grupy jeszcze popracuję, chciałem tylko wam pokazać że do samego pomysłu nie mam zastrzeżeń ale koziołek jest bardziej czytelny kiedy jest większy od skutera.

Myślałem coby go jeszcze powiększyć i tym samym zwiększyć napis LUBELSKA.

Powiedzcie co wy na to?

No oczywiście ale medialnie to lepiej brzmi kiedy jest polecenie... :eek:

Trzeba jakoś odkreskować kozioła od skuta, małą białą grubszą linią - żeby się nie zlewali. Ja początkowo napis "grupa lubelska" zrobiłem po obwodzie okręgu, otaczając cały totem. Ale nie dawało się to zapisać w formacie strawnym dla maila i zrezygnowałem. Wyginanie napisów robiłem w programie do nadruków na CD (podaję jako inspirację). No po prostu potrzebna jest burza mózgów :clap: .

• Odpowiedzi 64
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• toMMasz

16

• MARCVS

11

• PIN

11

• mkapilkr

5

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Ja jeszcze kombinuję

Dalej nie wiem jak to wstawić bo wstaw.org nie chce mi przyjąć więc pewnie znów do Ciebie wyślę :clapping:

Opublikowano

Masz Pikasę i jej Webową wersję - wrzucasz na PWA, potem wybierasz fotkę, a link wstawiasz do postu i gotowe...

• 4 miesiące temu...
  • Klubowicze
Opublikowano

No i co stanęło ;( Szkoda bo już fajnie zaczęło to wyglądać

Opublikowano

Markus wzioł sprawe w swoje ręce i pewnie zapomniał...

Opublikowano

Dla mnie ta wersja jest ok

Opublikowano

Super sprawa panowie

Opublikowano

Zawsze jest tak, że lepsze wrogiem dobrego. Ale może warto już wdrożyć wytworzenie znaku? Np. nalepki albo banderka?

Opublikowano

Osobiście byłbym za nalepką na moto -jeśli koledzy przyjmą do swojego grona.

Opublikowano

Oczywiście że przyjmą można pomyšleć o koszulkach

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Sorki, jakby ktoś dał radę obrobić to nasze logo w wektorze za darmo, to można działać wszystko

Ja nikogo takiego nie znalazłem

Wszyscy chcą kasę :(

Lublin miastem wielkich możliwości dlatego mam nadzieję że podołacie i coś załatwicie.

Ja jestem za każdą inicjatywą i chętnie zamówię wyznacznik Lubelszczyzny ;) taki czy inny :)

• 4 tygodnie później...
  • Klubowicze
Opublikowano

Podeślij plik to może mi się uda to przerobić ;) jak znajdę troszkę czasu :( na PM masz kontaktowego e-maila

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

No i jak?

Udało się?

• Klubowicze
Opublikowano

Choroby w domu :( nie lukałem, już sprawdzam ;)

Opublikowano

Sorki, jakby ktoś dał radę obrobić to nasze logo w wektorze za darmo, to można działać wszystko

Ja nikogo takiego nie znalazłem

Wszyscy chcą kasę :(

Lublin miastem wielkich możliwości dlatego mam nadzieję że podołacie i coś załatwicie.

Ja jestem za każdą inicjatywą i chętnie zamówię wyznacznik Lubelszczyzny ;) taki czy inny :)

Może uda się bez wektorówki - znalazłem w necie takie cudo - warte chyba zastanowienia...

• Klubowicze
Opublikowano

Powolutku kończę strasznie dużo miałem czyszczenia przy koziołku :(

Opublikowano

Wysłałem pliki w jpegu do netowej hafciarki - zobaczymy co powiedzą...

• Klubowicze
Opublikowano

Wyszło mi coś takiego biorąc pod uwagę doświadczenie z logiem mazowieckiego pozwoliłem sobie troszkę poprawek nanieść. Wszystkie są już w wektorach decyzja do was ;) . Jeśli macie jakieś sugestie to śmiało.

https://plus.google....=COO8gfPc3aCkOQ

Jedno tylko pragnę zauważyć iż logo burgmanii ma zaklepany wzór i ingerencja w niego powinna być uzgodniona z Prezesem (mam na myśli eliminacje tego okręgu) ;)

Opublikowano

Ja bym był za pierwszym zdjęciem

• Klubowicze
Opublikowano

Dużo zależy co chcecie z tym logo robić bo jak druk to właściwie nie ma znaczenia ale jeśli haft to lepiej by logo było jednolitej barwy.

Opublikowano

Dobra robota

Ja bym widział to 1-sze, ale z małą modyfikacją.

Otóż gałązka chmielu (z listkami) na której się kozioł opiera mogłaby się ciągnąć w dół wzdłuż obwódki logo.

Nie wiem jak to zrobić ale według mnie byłoby estetyczniej niż jak teraz ma coś obciętego w przednich kopytach.

Tyle mojego grosza.

Opublikowano

Ja bym był za pierwszym zdjęciem

Ja tez. Nadruk ju nie powinien kosztowac majatku. (Pardonsik za literowki ale mam klawiature BT z Chin).

Wyszło mi coś takiego biorąc pod uwagę doświadczenie z logiem mazowieckiego pozwoliłem sobie troszkę poprawek nanieść. Wszystkie są już w wektorach decyzja do was ;) . Jeśli macie jakieś sugestie to śmiało.

https://plus.google....=COO8gfPc3aCkOQ

Jedno tylko pragnę zauważyć iż logo burgmanii ma zaklepany wzór i ingerencja w niego powinna być uzgodniona z Prezesem (mam na myśli eliminacje tego okręgu) ;)

Tylko przedluzyc pniak winorosli w pierwszym obrazie, zeby dochodzil do elipsy, i gotowe!

• Klubowicze
Opublikowano

Ok da się zrobić żaden problem, mam to w wektorach więc można kombinować. W poniedzialek zapodam z poprawieniem nr1 ;)

Opublikowano

A spróbuj może zrobić jeszcze wersję 1-go gdzie zamiast złotych obwódek są białe, tak jak w burgmanie.

• Klubowicze
Opublikowano

Proszę bardzo po poprawkach i sugestiach. Resztę modyfikacji można robić na pliku CDR np. w zakładzie który będzie robił nadruki ;) Pozdrawiam

1+FINITO5.png

tu macie link do avatara:

1+FINITO5+avatar.png1+FINITO5+avatar.png

ps. Pozostaje jeszcze tylko akceptacja Prezesa !!!!!!