Skocz do zawartości
Forum Burgmania

Bugman 650 - jazda testowa

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam Was,

Czy może wiecie, gdzie w Wawie lub okolicach można odbyć jazdę testową nowym burkiem 650? Okazuje się, że wcale nie jest to takie łatwe - Suzuki P-czno nie ma żadnego egzemplarza - nawet niezarejestrowanego, żeby można się nawet na sucho przymierzyć, bo podobno Suzuki PL mało zamówiło...

Będę wdzięczny za info.

• Administrator
Opublikowano

Witam Was,

Czy może wiecie, gdzie w Wawie lub okolicach można odbyć jazdę testową nowym burkiem 650? Okazuje się, że wcale nie jest to takie łatwe

Z tego co mi wiadomo to żaden dealer nie posiada testówki L3. Jedyną znaną mi sztukę dopiero co odstawiłem do SMP po naszych testach drogowych... ale z tego co wiem, ten egzemplarz nie jest udostępniany do jazd osobom prywatnym. Mimo wszystko możesz spróbować, może się uda.

Opublikowano

Dziwna polityka, chcą sprzedawać skutery za ponad 40 tyś. bez możliwości wcześniejszych testów, jakaś randka w ciemno czy co ? Niech biorą przykład z BMW tam nie ma większych problemów z testowaniem sprzętów.

Pytałem we Wrocławiu w salonie Suzuki kiedy będzie u nich możliwość zobaczenia nowego Burgmana, odpowiedzieli że nie ma zainteresowanie to nie sprowadzają do salonu.

Opublikowano

Ja słyszałem też o tekstach:

"Nowego nie mamy, ale możemy pokazać starego..." :clapping:

Groteska...

Opublikowano

a moze by tak u sasiadow z za Odry sprobowac .... wkoncu przy inwestycji takich pieniedzy troche czasu mozna poswiecic :-)

tu maja nowy Modell z przebiegiem 6000km wiec nie bedzie chyba problemu z jazda probna

http://www.suzuki-haage.de/

Opublikowano

Panowie i, oczywiście, drogie Panie,

A wiecie może, gdzie jeszcze mają Burka 650 L2 do testów? Powiem szczerze, że po przeczytaniu dzisiejszego testu na głownej sam nie wiem, który wybrać... Może warto zainteresować się starą wersją i wytargować jeszcze co nieco rabaciuku...

Będę wdzięczny za info.