dr.big Opublikowano 22 Września 2013 Opublikowano 22 Września 2013 Oj, widzę, że "piąta kolumna" działa ...
upiór Opublikowano 22 Września 2013 Opublikowano 22 Września 2013 Oj, widzę, że "piąta kolumna" działa ... Oj tam zaraz działa , takie tam rozmowy na zapleczu .
Baśka13 Opublikowano 22 Września 2013 Opublikowano 22 Września 2013 Witam witam i o zdrowie pytam Upiorku pytałeś co tam u mnie się działo, ano tak jakoś pomalutku, zastój wakacyjny był. Teraz troszkę się ruszyło wróciłam do pracy i coś się dzieje. Do mojej hondzi musiałam kupić drugi akumulator gdyż tamten po pięknym umyciu moto zrobił zwarcie i zdechł, gdzieś się woda dostała nie mam pojęcie gdzie, teraz muszę uważać z czyszczeniem. Pozdrawiam ciepełka życzę
upiór Opublikowano 22 Września 2013 Opublikowano 22 Września 2013 Witam witam i o zdrowie pytam Upiorku pytałeś co tam u mnie się działo, ano tak jakoś pomalutku, zastój wakacyjny był. Teraz troszkę się ruszyło wróciłam do pracy i coś się dzieje. Do mojej hondzi musiałam kupić drugi akumulator gdyż tamten po pięknym umyciu moto zrobił zwarcie i zdechł, gdzieś się woda dostała nie mam pojęcie gdzie, teraz muszę uważać z czyszczeniem. Pozdrawiam ciepełka życzę To normalnie jakaś klątwa się wkrada . Trzymaj się Basiu i nie daj się tej jesieni . Pozdrawiam serdecznie .
Sympatycy Worlan Opublikowano 22 Września 2013 Sympatycy Opublikowano 22 Września 2013 (...) jak na razie nie dane mi jest opuścić ZACNĄ . (...) ZACNA marka jak każda księżniczka ma swoje fochy i tym razem też miała fochy . (...) Jak Upiorku Ty jej nie opuścisz, to ona opuści Ciebie w najmniej oczekiwanym momencie. Mój Tmax po takich fochach już by się wycierał na aledrogo. Tak jak pisze Robson widać, że ciężko sprzedaje się "księżniczka" ale zawsze można próbować. Te w gorszym stanie schodzą szybciej.
Burgerman Opublikowano 22 Września 2013 Opublikowano 22 Września 2013 Coś przyszedł kryzys na Zacne, u Basi zwarcie u Prezesa też lipa. Wreszcie wyszło szydło z worka. Nie ma jednak jak Król
szamot Opublikowano 22 Września 2013 Opublikowano 22 Września 2013 Przecież to nic nowego.To tylko kwestia czasu i nadejdzie nowe Król jest tylko 1.
Klubowicze Doktorek Opublikowano 22 Września 2013 Klubowicze Opublikowano 22 Września 2013 Już nie stety nadeszła jesień, dla czego tak szybko, mogło być jeszcze dłuzej lato i pogoda, do wypadku lubiłem też jesień ale nadeszła pora deszczów i śliskosci na jezdniach z powodu opadajacych liści z drzew (:
krzys-68 Opublikowano 23 Września 2013 Opublikowano 23 Września 2013 Nie jest źle.Od wczoraj jeżdzę znowu. Uwaga chwalę się...
szamot Opublikowano 23 Września 2013 Opublikowano 23 Września 2013 Super sprzet gratuluję nowego nabytku niech bezpiecznie wozi,
maciejsr50 Opublikowano 23 Września 2013 Opublikowano 23 Września 2013 Gratuluję fajnego zakupu szerokości na drodze .
Bobas Opublikowano 23 Września 2013 Opublikowano 23 Września 2013 GS 1200 to moje marzenie. Piękna maszyna. Gratuluję zakupu.
LWfilip Opublikowano 23 Września 2013 Autor Opublikowano 23 Września 2013 No nie kolejna BMka. GS to klasa sama dla siebie. Gratulacje, ładny sprzęt. I widzę, że wypasiony. Co do "pewnych" przypadłości Zacnej Marki to myślę, że to chwilowe i gwiazda zaświeci pełnym blaskiem. A Król jak to Król, jest nagi i pewnie dymi. Pozostał mi jeszcze jeden zlot do pierwszego zakończenia sezonu. Co przyniesie wiatr się zobaczy. Wczoraj wróciłem z Helu i było czadowo.Czego i Wam życzę.
upiór Opublikowano 24 Września 2013 Opublikowano 24 Września 2013 Coś przyszedł kryzys na Zacne, u Basi zwarcie u Prezesa też lipa. Wreszcie wyszło szydło z worka. Nie ma jednak jak Król Oj oj ja Ci dam lipa . Księżniczka miała fochy , co prawda z mojej winy , ale po kilku godzinach i ogromnym wspólnym stresie powróciła do pełni sił . Co prawda jeszcze do zimy trochę czasu zostało tak więc myślę że razem jeszcze gdzieś śmigniemy a co tam , mamy piękną złotą jesień . P.S. Tatuś dzięki za odwiedziny i małe co nie co .
Rekomendowane odpowiedzi