Skocz do zawartości
Forum Burgmania

Wrzesień. Zima nadciąga nieuchronnie :)

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak zmokniemy to znaczy że Upiorny specjalnie z szamanen namieszał ...hi hi

• Odpowiedzi 88
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Bobas

15

• upiór

11

• michu

10

• szamot

10

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Jak zmokniemy to znaczy że Upiorny specjalnie z szamanen namieszał ...hi hi

Czytam i widzę co się to święci :) .

A pogoda to się jeszcze zobaczy :Jumpy: .

• Klubowicze
Opublikowano

No niech mieszają tylko na słoneczna stronę mocy :clapping:

Opublikowano

No niech mieszają tylko na słoneczna stronę mocy :msn-wink:

Pinuś ty się lecz chłopaku bo jak czytam to widzę że dopadła cię jakaś choroba :( .

Co prawda jeszcze parę dni zostało :) ..

• Klubowicze
Opublikowano

No co zrobić ale spoko amol jest grany i na 100% dojdę do siebie a jak nie to przyjadę

straz-pozarna-zabawka-dickie.jpg

Opublikowano

I tak trzymac tez mam pewną dolegliwość ale postaram się zewrzeć pośladki torba leków i jakoś dotrzeć.,

A co będzie to się zobaczy na miejscu.

Opublikowano

Cholercia, ja chyba będę musiał w piątek jechać na spotkanie do firmy ( Strzelno ).

Pojadę najwyżej na moto i jakoś po wszystkim dojadę na miejsce.

Może zebranie będzie z rańca i wtedy bez problema dojadę do Bydzi.

Opublikowano

Oki będziemy na telefonach

Opublikowano

Kurdę łamię się nad tym wyjazdem z Wami, dlatego się nie odzywam bo myślę.... Kurcze mam troszkę problem z kasą...

Opublikowano

Niech się nie łamie- niech jedzie !!!

Też nie mam kasiory.

Tak naprawdę to muszę pożyczyć na ten wyjazd.

Opublikowano

Ty się nie zastanawiaj tylko się dopisz i pakuje się z nami i gitara

• Klubowicze
Opublikowano

.... Kurcze mam troszkę problem z kasą...

..... Też nie mam kasiory.

Tak naprawdę to muszę pożyczyć na ten wyjazd.

He he witajcie w klubie, ja mam nadzieję że kaska mi spłynie (czekam już o tydzień za długo), bo jak nie to będę musiał do Igusi się bardzo ładnie uśmiechnąć

Opublikowano

U mnie sprawa się rozjaśniła.

Zebranie w firmie przesunięte :) .

Teraz tylko pozostają modły o pogodę.

• Klubowicze
Opublikowano

No tak obserwuje i muszę wam powiedzieć że chyba faktycznie braszken gdzieś dzwonił bo z dnia na dzień coraz to lepiej wygląda :)

http://pogoda.interia.pl/pogoda-polska-mazowieckie-prognoza-pojutrze#weather-menu

http://pogoda.interia.pl/prognoza-polska-mazowieckie/prognoza,nDate,2013-9-21#weather-menu

Opublikowano

Dokładnie jak piszesz teraz Toruń jest + 15 :clapping: .

Opublikowano

A jutro od rana deszcz...

Mialem jutro GS-a odbierać ale w taki deszcz....

Opublikowano

Odbieraj go w deszcz i się nie zastanawiaj.

Przecie to enduro turystyczne :) .

Opublikowano

Ja wytrzymam ale plecaczek?.Już dogadałem-jadę w piatek z przyczepą,zabieram dwa 2oo :)

Opublikowano

No to lecę jeszcze szybko do kościoła pomodlić się o naszą jutrzejszą pogodę....... :helpsmilie: :kwasny:

Opublikowano

Ja byłem na przejażdżce , było super tylko troche mokro bo po deszczu ale najważniejsze że był banan :helpsmilie: , a jutro co ma być to będzie.

• Klubowicze
Opublikowano

Jutro tak m-dzy 15 a 18 załatwiłem Wam przelot po suchym asfalcie na odcinku Toruń - Włocławek :wink32::( , na dalszym odcinku nie mam niestety wpływu ani znajomości :pile: .

Opublikowano

No oby bo jak zboczymy z trasy i cie odwiedzimy to do pracy nie przez poligon tylko Wisła będziesz zasuwał :wink32::pile:

E tam ,przygoda się liczy.

• Sympatycy
Opublikowano

Puk, puk.....Można ????

Panie Prezesie słyszałem, że znowu jakiś pech dopadł Twoją "zacną". Współczuję bardzo, bardzo. Mam nadzieję, że to nic poważnego i szybko wróci do pełnej sprawności.

Chciałbym coś doradzić, ale proszę nie dopatrywać się w tym uszczypliwości. :( Myślę, że nadszedł czas, żeby pomyśleć nad zmianą ale taką gruntowną zmianą. Trzeba iść na całość i zmienić markę. Chętnie bym Ciebie widział w moim T-maxowym klubie. Z różnych względów stanowiska Prezesa nie będę mógł zaproponować, ale obiecuję, że coś w Zarządzie się znajdzie. :) Mało tego to wskażę gdzie można nabyć żółtą igiełkę :( która bezawaryjnie dowiezie Ciebie tam gdzie chcesz. Proszę przemyśl rady starszego kolegi.

Pozdrawiam serdecznie cały region z Prezesem Zacnej na czele.

• Klubowicze
Opublikowano

Oj Grześ czy zdajesz sobie sprawę, że właśnie włożyłeś kij w mrowisko ;) - z takimi propozycjami do Witolda :) .

Ale cóż może kiedyś zmieni zdanie. Ja chciałem zmienić skuter na T-maxa właśnie, ale nie ma chętnych na moją Zacną, więc pozostanie ze mną już chyba do emerytury :lol: .

Pozdrowionka :D .

Opublikowano

Puk, puk.....Można ????

Panie Prezesie słyszałem, że znowu jakiś pech dopadł Twoją "zacną". Współczuję bardzo, bardzo. Mam nadzieję, że to nic poważnego i szybko wróci do pełnej sprawności.

Chciałbym coś doradzić, ale proszę nie dopatrywać się w tym uszczypliwości. :) Myślę, że nadszedł czas, żeby pomyśleć nad zmianą ale taką gruntowną zmianą. Trzeba iść na całość i zmienić markę. Chętnie bym Ciebie widział w moim T-maxowym klubie. Z różnych względów stanowiska Prezesa nie będę mógł zaproponować, ale obiecuję, że coś w Zarządzie się znajdzie. ;) Mało tego to wskażę gdzie można nabyć żółtą igiełkę :) która bezawaryjnie dowiezie Ciebie tam gdzie chcesz. Proszę przemyśl rady starszego kolegi.

Pozdrawiam serdecznie cały region z Prezesem Zacnej na czele.

Dzięki Grzesiu za zaproszenie do tak Szanownego grona jakim jest T-maksowe bractwo Klubu Burgmanii ale jak na razie nie dane mi jest opuścić ZACNĄ . Wspomnę iż zaszczytem było by wstąpić w szeregi bractwa T-maksowego .

ZACNA marka jak każda księżniczka ma swoje fochy i tym razem też miała fochy .

P.S.

Ech te kobiety ;) kto je zrozumie :D .

Robson Ty wiesz !OK .