michu Opublikowano 16 Września 2013 Opublikowano 16 Września 2013 Jak zmokniemy to znaczy że Upiorny specjalnie z szamanen namieszał ...hi hi
upiór Opublikowano 16 Września 2013 Opublikowano 16 Września 2013 Jak zmokniemy to znaczy że Upiorny specjalnie z szamanen namieszał ...hi hi Czytam i widzę co się to święci . A pogoda to się jeszcze zobaczy .
Klubowicze PIN Opublikowano 17 Września 2013 Klubowicze Opublikowano 17 Września 2013 No niech mieszają tylko na słoneczna stronę mocy
upiór Opublikowano 17 Września 2013 Opublikowano 17 Września 2013 No niech mieszają tylko na słoneczna stronę mocy Pinuś ty się lecz chłopaku bo jak czytam to widzę że dopadła cię jakaś choroba . Co prawda jeszcze parę dni zostało ..
Klubowicze PIN Opublikowano 17 Września 2013 Klubowicze Opublikowano 17 Września 2013 No co zrobić ale spoko amol jest grany i na 100% dojdę do siebie a jak nie to przyjadę
szamot Opublikowano 17 Września 2013 Opublikowano 17 Września 2013 I tak trzymac tez mam pewną dolegliwość ale postaram się zewrzeć pośladki torba leków i jakoś dotrzeć., A co będzie to się zobaczy na miejscu.
Bobas Opublikowano 17 Września 2013 Opublikowano 17 Września 2013 Cholercia, ja chyba będę musiał w piątek jechać na spotkanie do firmy ( Strzelno ). Pojadę najwyżej na moto i jakoś po wszystkim dojadę na miejsce. Może zebranie będzie z rańca i wtedy bez problema dojadę do Bydzi.
krzysurban Opublikowano 17 Września 2013 Opublikowano 17 Września 2013 Kurdę łamię się nad tym wyjazdem z Wami, dlatego się nie odzywam bo myślę.... Kurcze mam troszkę problem z kasą...
Bobas Opublikowano 18 Września 2013 Opublikowano 18 Września 2013 Niech się nie łamie- niech jedzie !!! Też nie mam kasiory. Tak naprawdę to muszę pożyczyć na ten wyjazd.
michu Opublikowano 18 Września 2013 Opublikowano 18 Września 2013 Ty się nie zastanawiaj tylko się dopisz i pakuje się z nami i gitara
Klubowicze PIN Opublikowano 18 Września 2013 Klubowicze Opublikowano 18 Września 2013 .... Kurcze mam troszkę problem z kasą... ..... Też nie mam kasiory. Tak naprawdę to muszę pożyczyć na ten wyjazd. He he witajcie w klubie, ja mam nadzieję że kaska mi spłynie (czekam już o tydzień za długo), bo jak nie to będę musiał do Igusi się bardzo ładnie uśmiechnąć
Bobas Opublikowano 18 Września 2013 Opublikowano 18 Września 2013 U mnie sprawa się rozjaśniła. Zebranie w firmie przesunięte . Teraz tylko pozostają modły o pogodę.
Klubowicze PIN Opublikowano 18 Września 2013 Klubowicze Opublikowano 18 Września 2013 No tak obserwuje i muszę wam powiedzieć że chyba faktycznie braszken gdzieś dzwonił bo z dnia na dzień coraz to lepiej wygląda http://pogoda.interia.pl/pogoda-polska-mazowieckie-prognoza-pojutrze#weather-menu http://pogoda.interia.pl/prognoza-polska-mazowieckie/prognoza,nDate,2013-9-21#weather-menu
upiór Opublikowano 18 Września 2013 Opublikowano 18 Września 2013 Dokładnie jak piszesz teraz Toruń jest + 15 .
krzys-68 Opublikowano 18 Września 2013 Opublikowano 18 Września 2013 A jutro od rana deszcz... Mialem jutro GS-a odbierać ale w taki deszcz....
Bobas Opublikowano 18 Września 2013 Opublikowano 18 Września 2013 Odbieraj go w deszcz i się nie zastanawiaj. Przecie to enduro turystyczne .
krzys-68 Opublikowano 18 Września 2013 Opublikowano 18 Września 2013 Ja wytrzymam ale plecaczek?.Już dogadałem-jadę w piatek z przyczepą,zabieram dwa 2oo
Bobas Opublikowano 19 Września 2013 Opublikowano 19 Września 2013 No to lecę jeszcze szybko do kościoła pomodlić się o naszą jutrzejszą pogodę.......
szamot Opublikowano 19 Września 2013 Opublikowano 19 Września 2013 Ja byłem na przejażdżce , było super tylko troche mokro bo po deszczu ale najważniejsze że był banan , a jutro co ma być to będzie.
Klubowicze robson Opublikowano 19 Września 2013 Klubowicze Opublikowano 19 Września 2013 Jutro tak m-dzy 15 a 18 załatwiłem Wam przelot po suchym asfalcie na odcinku Toruń - Włocławek , na dalszym odcinku nie mam niestety wpływu ani znajomości .
szamot Opublikowano 19 Września 2013 Opublikowano 19 Września 2013 No oby bo jak zboczymy z trasy i cie odwiedzimy to do pracy nie przez poligon tylko Wisła będziesz zasuwał E tam ,przygoda się liczy.
Sympatycy Worlan Opublikowano 21 Września 2013 Sympatycy Opublikowano 21 Września 2013 Puk, puk.....Można ???? Panie Prezesie słyszałem, że znowu jakiś pech dopadł Twoją "zacną". Współczuję bardzo, bardzo. Mam nadzieję, że to nic poważnego i szybko wróci do pełnej sprawności. Chciałbym coś doradzić, ale proszę nie dopatrywać się w tym uszczypliwości. Myślę, że nadszedł czas, żeby pomyśleć nad zmianą ale taką gruntowną zmianą. Trzeba iść na całość i zmienić markę. Chętnie bym Ciebie widział w moim T-maxowym klubie. Z różnych względów stanowiska Prezesa nie będę mógł zaproponować, ale obiecuję, że coś w Zarządzie się znajdzie. Mało tego to wskażę gdzie można nabyć żółtą igiełkę która bezawaryjnie dowiezie Ciebie tam gdzie chcesz. Proszę przemyśl rady starszego kolegi. Pozdrawiam serdecznie cały region z Prezesem Zacnej na czele.
Klubowicze robson Opublikowano 21 Września 2013 Klubowicze Opublikowano 21 Września 2013 Oj Grześ czy zdajesz sobie sprawę, że właśnie włożyłeś kij w mrowisko - z takimi propozycjami do Witolda . Ale cóż może kiedyś zmieni zdanie. Ja chciałem zmienić skuter na T-maxa właśnie, ale nie ma chętnych na moją Zacną, więc pozostanie ze mną już chyba do emerytury . Pozdrowionka .
upiór Opublikowano 22 Września 2013 Opublikowano 22 Września 2013 Puk, puk.....Można ???? Panie Prezesie słyszałem, że znowu jakiś pech dopadł Twoją "zacną". Współczuję bardzo, bardzo. Mam nadzieję, że to nic poważnego i szybko wróci do pełnej sprawności. Chciałbym coś doradzić, ale proszę nie dopatrywać się w tym uszczypliwości. Myślę, że nadszedł czas, żeby pomyśleć nad zmianą ale taką gruntowną zmianą. Trzeba iść na całość i zmienić markę. Chętnie bym Ciebie widział w moim T-maxowym klubie. Z różnych względów stanowiska Prezesa nie będę mógł zaproponować, ale obiecuję, że coś w Zarządzie się znajdzie. Mało tego to wskażę gdzie można nabyć żółtą igiełkę która bezawaryjnie dowiezie Ciebie tam gdzie chcesz. Proszę przemyśl rady starszego kolegi. Pozdrawiam serdecznie cały region z Prezesem Zacnej na czele. Dzięki Grzesiu za zaproszenie do tak Szanownego grona jakim jest T-maksowe bractwo Klubu Burgmanii ale jak na razie nie dane mi jest opuścić ZACNĄ . Wspomnę iż zaszczytem było by wstąpić w szeregi bractwa T-maksowego . ZACNA marka jak każda księżniczka ma swoje fochy i tym razem też miała fochy . P.S. Ech te kobiety kto je zrozumie . Robson Ty wiesz !OK .
Rekomendowane odpowiedzi