Bobas Opublikowano 9 Września 2013 Opublikowano 9 Września 2013 Koza zajebista !!! Chyba się zakochałem ....... Jestem już zgłoszony na wyjazd .
michu Opublikowano 9 Września 2013 Opublikowano 9 Września 2013 I tak trzymać , wszystkich nas przekonała , bo ,,stworzona je koza co by gruski trząsła ........" My też zapisani
Arkadiusz Opublikowano 9 Września 2013 Opublikowano 9 Września 2013 Mnie ta koza przypomina z wyglądu Bobasa ? Pogadam w robocie, może dam radę, no jak kujawioki przyjadą to, nie może być inaczej. W tygodniu dam znać co i jak !!! Czy dam radę czy nie !!!
szamot Opublikowano 9 Września 2013 Opublikowano 9 Września 2013 W końcu zaczynasz mądrze pisać. Dasz rade jak nie ty to kto:)
Bobas Opublikowano 10 Września 2013 Opublikowano 10 Września 2013 Arek, niech nie gada- niech przyjeżdza !!! A za tę kozę to wisisz mi piwo .
Baśka13 Opublikowano 10 Września 2013 Opublikowano 10 Września 2013 Witajcie robaczki po długiej przerwie, nikt za mną nie tęsknił Widzę zmian dużo, gratuluję panowie zakupu innych sprzętów, szerokości życzę. Pozdrawiam cieplutko
krzys-68 Opublikowano 10 Września 2013 Opublikowano 10 Września 2013 Wszyscy się znajdują...Ważne że cali,zdrowi,uśmiechnięci.
michu Opublikowano 10 Września 2013 Opublikowano 10 Września 2013 Hejka Baśka. Gdzieś Ty się dziewcze nasze podziewałaś ?
upiór Opublikowano 10 Września 2013 Opublikowano 10 Września 2013 O mamo Basiu gdzie ty bywałaś . Nie pisałaś nie dzwoniłaś co tam u ciebie słychać .
Klubowicze Doktorek Opublikowano 10 Września 2013 Klubowicze Opublikowano 10 Września 2013 Toć to dopiero wrzesień, powoli nadchodzi jesień i jeszcze bedzie ciepło na dworzu ale nie takie jak latem,... i jeszcze będziemy mogli trochę pojeździć bezpiecznie naszymi 2oo zabawkami oczywiście uważajac na spadnięte na drogi liście
kiero Opublikowano 13 Września 2013 Opublikowano 13 Września 2013 Szkoda że mnie nie będzie...uważajcie na siebie w trasie .Bardzo gorąco pozdrawiam, a Ty Basiu jak się tu narysowałaś wszelki Duch Pana Boga chwali.
michu Opublikowano 14 Września 2013 Opublikowano 14 Września 2013 Stefan zawolaj Juliana i nie wymiękaj .hi hi
Jolka Opublikowano 14 Września 2013 Opublikowano 14 Września 2013 Zawolaj ,zawolaj bo Julian fajny jest :-D
Klubowicze PIN Opublikowano 14 Września 2013 Klubowicze Opublikowano 14 Września 2013 Nogami przebieram na samą myśl że was za tydzień zobaczę i uściskam (no nie wszystkich, ale zawsze trzeba się cieszyć z tego co się ma ) ps. nie mam zielonego pojęcia o co chodzi z Julianem
Klubowicze robson Opublikowano 14 Września 2013 Klubowicze Opublikowano 14 Września 2013 Pinuś - Juliana może kiedyś poznasz, to jest nasz "nowy" kolega , zresztą bardzo fajny gość . A z Tobą to się najprędzej zobaczę dopiero w Kątach !YES .
szamot Opublikowano 14 Września 2013 Opublikowano 14 Września 2013 A Julian własnie dzwonił i moze tez pojedzie w przyszłym tygodniu, bo terminy pomylił i myślał że teraz jesteśmy w Płocku :) . Pinek dowiesz sie wszystkiego jak się zobaczymy na miejscu A ty zza autostrady za daleko nie masz żeby nas odwiedzić,lepiej się zastanów bo rodzina ci się zwali na głowe
Bobas Opublikowano 14 Września 2013 Opublikowano 14 Września 2013 Ja też już nie mogę się doczekać wyjazdu. Mam ochotę pyknąć jakąś dłuższą traskę. Fajosko, że się zobaczymy !!!
Klubowicze robson Opublikowano 14 Września 2013 Klubowicze Opublikowano 14 Września 2013 Tomcio - 20 i 21 muszę być w fabryce, wymyślili weekend z ADC .
michu Opublikowano 15 Września 2013 Opublikowano 15 Września 2013 Pinu jest szansa że poznasz Juliana .... Fajnie że chociaż kilku z nas się razem pokula , może to ostatnia szansa w tym sezonie. ....
Bobas Opublikowano 15 Września 2013 Opublikowano 15 Września 2013 Ja własnie wróciłem z niedzielnego kulanka. Tradycyjnie jestem kur....... mokry od stóp do głów. Jak wyjechałem była fajna pogoda. Skończyło się niestety na oberwaniu chmury
michu Opublikowano 15 Września 2013 Opublikowano 15 Września 2013 Ja własnie wróciłem z niedzielnego kulanka. Tradycyjnie jestem kur....... mokry od stóp do głów. Jak wyjechałem była fajna pogoda. Skończyło się niestety na oberwaniu chmury Bobas czyli wszystko w normie , bo przygoda się liczy :-)
Bobas Opublikowano 16 Września 2013 Opublikowano 16 Września 2013 Modlę się tylko, żeby w czasie wyjazdu do Płocka pogoda dopisała.
szamot Opublikowano 16 Września 2013 Opublikowano 16 Września 2013 To pojedziesz inną drogą co byśmy my nie mokli
Rekomendowane odpowiedzi