Skocz do zawartości
Forum Burgmania

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Szukam chętnych do wyjazdu z Warszawy w dniu 5.09 szczegóły do omówienia na forum .Zapraszam do wspólnej jazdy :D

• Klubowicze
Opublikowano

Wszystko zależy o której chcesz wyjechać z Wawy? Pozdrawiam.

Opublikowano

Ok.8.00 Myślę że gdzieś na trasie na Lublin

Opublikowano

Podobno lepiej na Radom co wy na to?

Opublikowano

Po wczorajszych, spotowych namowach, doszedłem do wniosku, że może i ja bym wziął udział w tej imprezie. Wiem że już późno na zapisy, ale Ktoś z Was mówił, że może odstąpić miejsce. Jeżeli faktycznie tak jest, to proszę o info.

Mam jeszcze prośbę i mały problem. Posiadam mocowanie kufra centralnego GIVI monokey, jednak samego kufra brak. Może Ktoś z osób, które nie będą brały udziału w imprezie użyczyłby mi coś takiego. Będę wdzięczny i piwsko postawie :)

• Klubowicze
Opublikowano

Ja w zeszłym roku jechałem na Radom więc nie wiem jaka jest droga na Lublin. Ja z Jankiem jadę we czwartek tylko jeszcze ustalimy o której godzinie. Są plany żeby ruszyć z Bielan ok 6:30 ewentualnie 7:00. Tylko my lecimy na Radom i dalej jak droga poprowadzi.

Opublikowano

Po wczorajszych, spotowych namowach, doszedłem do wniosku, że może i ja bym wziął udział w tej imprezie. Wiem że już późno na zapisy, ale Ktoś z Was mówił, że może odstąpić miejsce. Jeżeli faktycznie tak jest, to proszę o i info ;)

Skontaktuj się z Marcyś on miał zarezerwowane miejsce a nie wiadomo czy pojedzie.

Opublikowano

Po wczorajszych, spotowych namowach, doszedłem do wniosku, że może i ja bym wziął udział w tej imprezie. Wiem że już późno na zapisy, ale Ktoś z Was mówił, że może odstąpić miejsce. Jeżeli faktycznie tak jest, to proszę o info.

Mam jeszcze prośbę i mały problem. Posiadam mocowanie kufra centralnego GIVI monokey, jednak samego kufra brak. Może Ktoś z osób, które nie będą brały udziału w imprezie użyczyłby mi coś takiego. Będę wdzięczny i piwsko postawie ;)

Przyjedź śmiało na pewno ktoś cię przygarnie do domku.

Opublikowano

A czy jechał ktoś drogą na Lublin warto nią jechać? Bo jadąc z Kobyłki łatwiej mi jest nie wjeżdżam w Warszawę a o tej porze dostać się do Janek może być problemem.

Opublikowano

mu z Anią Jaca ustaliłyśmy wyjazd w środę jakoś wcześniej bo chcemy jeszcze po drodzę troszkę pozwiedzać... zamek w iłzy i palac w Baranowie

Opublikowano

Myślę że zarezerwujecie miejsce w domku dla mnie i dla Mućki

• Sympatycy
Opublikowano

Spoko niuniuś, my i tak będziemy po tobie. Ty łap miejsca, jak coś ja łapię.

Opublikowano

No jak jedziesz w środę to chyba będziesz wcześniej niż my.

• Sympatycy
Opublikowano

Wszystko zależy od plecaczka, i od zwiedzania. Ale damy rade, i jakoś to będzie.

• Klubowicze
Opublikowano

Ruszam w czwartek ok. 8:15 z McDonalds Janki. Jeśli ktoś chce się przyłączyć, to proszę bardzo.

• Klubowicze
Opublikowano

Jack co tak póżno? Ja chce jechać ok 6:30 z Bielan z kolegą Jaankiem.

• Klubowicze
Opublikowano

To akurat Was dogonię pod Rzeszowem ;)

A poważnie, to nie ma większego znaczenia, czy do Ustrzyk zajadę o dwunastej, czy o czternastej. Natomiast wolę dziś się wyspać, żeby jutro dłużej posiedzieć wieczorem w zacnym towarzystwie.

• Klubowicze
Opublikowano

Będę czekał na Ciebie Jack. Jak byś się ogarnął i wstał rano to polecimy razem hihihi. Do zobaczenia na miejscu :fireman2:

• Klubowicze
Opublikowano

Qurde, spać nie mogę. Będę w Jankach 6:30.

• Klubowicze
Opublikowano

My będziemy o 6:30 wyjeżdżać z Bielan.