wize60 Opublikowano 22 Sierpnia 2013 Opublikowano 22 Sierpnia 2013 Szukam chętnych do wyjazdu z Warszawy w dniu 5.09 szczegóły do omówienia na forum .Zapraszam do wspólnej jazdy
Klubowicze .maniek Opublikowano 24 Sierpnia 2013 Klubowicze Opublikowano 24 Sierpnia 2013 Wszystko zależy o której chcesz wyjechać z Wawy? Pozdrawiam.
wize60 Opublikowano 25 Sierpnia 2013 Autor Opublikowano 25 Sierpnia 2013 Ok.8.00 Myślę że gdzieś na trasie na Lublin
wize60 Opublikowano 29 Sierpnia 2013 Autor Opublikowano 29 Sierpnia 2013 Podobno lepiej na Radom co wy na to?
pabloxl Opublikowano 30 Sierpnia 2013 Opublikowano 30 Sierpnia 2013 Po wczorajszych, spotowych namowach, doszedłem do wniosku, że może i ja bym wziął udział w tej imprezie. Wiem że już późno na zapisy, ale Ktoś z Was mówił, że może odstąpić miejsce. Jeżeli faktycznie tak jest, to proszę o info. Mam jeszcze prośbę i mały problem. Posiadam mocowanie kufra centralnego GIVI monokey, jednak samego kufra brak. Może Ktoś z osób, które nie będą brały udziału w imprezie użyczyłby mi coś takiego. Będę wdzięczny i piwsko postawie
Klubowicze .maniek Opublikowano 30 Sierpnia 2013 Klubowicze Opublikowano 30 Sierpnia 2013 Ja w zeszłym roku jechałem na Radom więc nie wiem jaka jest droga na Lublin. Ja z Jankiem jadę we czwartek tylko jeszcze ustalimy o której godzinie. Są plany żeby ruszyć z Bielan ok 6:30 ewentualnie 7:00. Tylko my lecimy na Radom i dalej jak droga poprowadzi.
wize60 Opublikowano 30 Sierpnia 2013 Autor Opublikowano 30 Sierpnia 2013 Po wczorajszych, spotowych namowach, doszedłem do wniosku, że może i ja bym wziął udział w tej imprezie. Wiem że już późno na zapisy, ale Ktoś z Was mówił, że może odstąpić miejsce. Jeżeli faktycznie tak jest, to proszę o i info Skontaktuj się z Marcyś on miał zarezerwowane miejsce a nie wiadomo czy pojedzie.
pilot Opublikowano 30 Sierpnia 2013 Opublikowano 30 Sierpnia 2013 Po wczorajszych, spotowych namowach, doszedłem do wniosku, że może i ja bym wziął udział w tej imprezie. Wiem że już późno na zapisy, ale Ktoś z Was mówił, że może odstąpić miejsce. Jeżeli faktycznie tak jest, to proszę o info. Mam jeszcze prośbę i mały problem. Posiadam mocowanie kufra centralnego GIVI monokey, jednak samego kufra brak. Może Ktoś z osób, które nie będą brały udziału w imprezie użyczyłby mi coś takiego. Będę wdzięczny i piwsko postawie Przyjedź śmiało na pewno ktoś cię przygarnie do domku.
wize60 Opublikowano 30 Sierpnia 2013 Autor Opublikowano 30 Sierpnia 2013 A czy jechał ktoś drogą na Lublin warto nią jechać? Bo jadąc z Kobyłki łatwiej mi jest nie wjeżdżam w Warszawę a o tej porze dostać się do Janek może być problemem.
Larwa Opublikowano 2 Września 2013 Opublikowano 2 Września 2013 mu z Anią Jaca ustaliłyśmy wyjazd w środę jakoś wcześniej bo chcemy jeszcze po drodzę troszkę pozwiedzać... zamek w iłzy i palac w Baranowie
wize60 Opublikowano 2 Września 2013 Autor Opublikowano 2 Września 2013 Myślę że zarezerwujecie miejsce w domku dla mnie i dla Mućki
Sympatycy Jaco Opublikowano 2 Września 2013 Sympatycy Opublikowano 2 Września 2013 Spoko niuniuś, my i tak będziemy po tobie. Ty łap miejsca, jak coś ja łapię.
wize60 Opublikowano 2 Września 2013 Autor Opublikowano 2 Września 2013 No jak jedziesz w środę to chyba będziesz wcześniej niż my.
Sympatycy Jaco Opublikowano 3 Września 2013 Sympatycy Opublikowano 3 Września 2013 Wszystko zależy od plecaczka, i od zwiedzania. Ale damy rade, i jakoś to będzie.
Klubowicze Jack Opublikowano 3 Września 2013 Klubowicze Opublikowano 3 Września 2013 Ruszam w czwartek ok. 8:15 z McDonalds Janki. Jeśli ktoś chce się przyłączyć, to proszę bardzo.
Klubowicze .maniek Opublikowano 3 Września 2013 Klubowicze Opublikowano 3 Września 2013 Jack co tak póżno? Ja chce jechać ok 6:30 z Bielan z kolegą Jaankiem.
Klubowicze Jack Opublikowano 4 Września 2013 Klubowicze Opublikowano 4 Września 2013 To akurat Was dogonię pod Rzeszowem A poważnie, to nie ma większego znaczenia, czy do Ustrzyk zajadę o dwunastej, czy o czternastej. Natomiast wolę dziś się wyspać, żeby jutro dłużej posiedzieć wieczorem w zacnym towarzystwie.
Klubowicze .maniek Opublikowano 4 Września 2013 Klubowicze Opublikowano 4 Września 2013 Będę czekał na Ciebie Jack. Jak byś się ogarnął i wstał rano to polecimy razem hihihi. Do zobaczenia na miejscu
Klubowicze Jack Opublikowano 5 Września 2013 Klubowicze Opublikowano 5 Września 2013 Qurde, spać nie mogę. Będę w Jankach 6:30.
Klubowicze .maniek Opublikowano 5 Września 2013 Klubowicze Opublikowano 5 Września 2013 My będziemy o 6:30 wyjeżdżać z Bielan.
Rekomendowane odpowiedzi