criss74 Opublikowano 20 Sierpnia 2013 Opublikowano 20 Sierpnia 2013 Witam wszystkich! kupiłem niedawno skutera suzuki burgman 650 z 2003 roku i coś tak śmiesznie pracuje na wolnych obrotach coś tak jak by strzelało w środku,ale wystarczy minimalnie dodać gazu i to cichnie ale tylko jeżeli popuści się z gazu to od nowa to samo.Może ktoś się orientuje co to może być lub ktoś wie jak usunąć tą usterkę.dziękuję z góry za pomoc!!!
Bulba Opublikowano 20 Sierpnia 2013 Opublikowano 20 Sierpnia 2013 My również Cie bardzo serdecznie witamy i wogole Szukaj na forum efektu dizla
Klubowicze Campto Opublikowano 20 Sierpnia 2013 Klubowicze Opublikowano 20 Sierpnia 2013 Może ktoś się orientuje co to może być lub ktoś wie jak usunąć tą usterkę.dziękuję z góry za pomoc!!! Witamy i pozdrawiamy. A co to jest i jak to usunąć najlepiej wie Mirek z Hajnówki. Poszukaj na forum.
Sympatycy Volvo Opublikowano 20 Sierpnia 2013 Sympatycy Opublikowano 20 Sierpnia 2013 Witam Poszukaj na allegro SUZUKI BURGMAN AN650 CVT STOP DISEL TRYB ŁĄCZNIK R
Użytkownicy+ Saper Opublikowano 20 Sierpnia 2013 Użytkownicy+ Opublikowano 20 Sierpnia 2013 Masz link do filmiku Mirka Powinno Ci pomóc.
criss74 Opublikowano 21 Sierpnia 2013 Autor Opublikowano 21 Sierpnia 2013 dziękuję wszystkim za pomoc.mam nadzieję,że to pomoże postaram się skontaktować z panem Mirkiem i może uda mi się pokonać maszynę! jak na razie jeszcze raz wszystkim dziękuje za pomoc jeżeli bym nie naprawił problemu to będę prosił jeszcze o pomoc! POZDRAWIAM WSZYSTKICH!!!
Rekomendowane odpowiedzi