Bulba Opublikowano 16 Sierpnia 2013 Opublikowano 16 Sierpnia 2013 Jako, że mamy środek lata i temperatury rodem z Egiptu to czas na małą rekreację. Zapraszamy motocyklistów z rodzinami / plecaczkami na wspólne aktywne spędzanie czasu na pikniku. Czas, miejsce i lista atrakcji na plakacie powyżej. Dodam, że dla leniwych dochodzi sączenie nisko lub wysokoprocentowych napojów wyskokowych i plażowanie w słońcu lub cieniu. Cały asortyment plażowicza czyli: olejki, koce, ręczniki, leżaki i parasole prosimy zabrać ze sobą. Uwaga! Jeśli ktoś zamierza jeździć konno powinien pamiętać o długich spodniach i obuwiu sportowym! miejsce pikniku Mysle ze to fajna okazja aby sie spotkac. My bedziemy cala rodzina
orzo Opublikowano 16 Sierpnia 2013 Opublikowano 16 Sierpnia 2013 Świetna sprawa, ale praca wzywa i będę się w tym czasie przebijał przez Warszawę.. :/ Wysyłane z mojego GT-i9100 za pomocą Tapatalk 2
Bulba Opublikowano 16 Sierpnia 2013 Autor Opublikowano 16 Sierpnia 2013 Wciagne karczek za Twoje zdrowie
Sympatycy Volvo Opublikowano 17 Sierpnia 2013 Sympatycy Opublikowano 17 Sierpnia 2013 No ok namówiłeś mnie jedziemy.
ciesu Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Volvo i Bulba - będziecie tam od 14.00??
Bulba Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Autor Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Ja będę na 14, Volviak stawia większy opor aerodynamiczny wiec może się nieco spoznic
PAW_KOR Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Szkoda ze jestem w Wiśle, bo tez bym pojechał. Pozdro All
Sympatycy Volvo Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Sympatycy Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Dzięki wszystkim za wczorajszy dzionek,miłą i rodzinną atmosferę.
ciesu Opublikowano 20 Sierpnia 2013 Opublikowano 20 Sierpnia 2013 Nie byłem długo, ale było SUPER - dzięki Wam za spotkanko...
Rekomendowane odpowiedzi