virus Opublikowano 12 Sierpnia 2013 Opublikowano 12 Sierpnia 2013 Cześć, Jeżeli komuś zalega, to chętnie pożyczę deflektor na weekend, bo: - chciałbym przetestować na ile mi pomoże, - będę miał do zrobienia ok 300 km w jedną stronę i powyżej 110 km/h mi "łeb urywa".
Administrator xmarcinx Opublikowano 12 Sierpnia 2013 Administrator Opublikowano 12 Sierpnia 2013 Bardzo proszę. Mam i mogę pożyczyć.
ravw Opublikowano 12 Sierpnia 2013 Opublikowano 12 Sierpnia 2013 Ja nie mam i mi nie wieje i nie wiem czego to zaleta nawet przy 160 jedzie się wspaniale
virus Opublikowano 12 Sierpnia 2013 Autor Opublikowano 12 Sierpnia 2013 Marcin> No nie wpadłem na to żeby zapytać. Ravw> Te 160 to wzrost? Wtedy to mnie nie zdziwi
ravw Opublikowano 12 Sierpnia 2013 Opublikowano 12 Sierpnia 2013 wzrost mój to 194cm prędkość 160 km/h Nie wieje mi bo te wiry tworzą mi się na wysokości klatki piersiowej
virus Opublikowano 12 Sierpnia 2013 Autor Opublikowano 12 Sierpnia 2013 To mamy dokładnie tyle samo. Po przejechaniu wczoraj 150 km z prędkościami do 140 km/h pomyślałem o kupnie zatyczek do uszu... Na razie potestuję deflektor. Zauważyłem, że jak się trochę pochylę, to nastaje cudowna cisza i prędkość wzrasta, ale skuter to nie ścigacz i ma być dostojnie, nie areodynamicznie.
ravw Opublikowano 12 Sierpnia 2013 Opublikowano 12 Sierpnia 2013 Mnie to bardziej dobija kręgosłup - nie mam już jednego krążka w nim i jak są dziury w asfalcie to zwalniam do prędkości ślimaka no cóż starość nie radość. A i tak ten skuter jest wygodniejszy od vn900
virus Opublikowano 12 Sierpnia 2013 Autor Opublikowano 12 Sierpnia 2013 Nie wiem jak jest w Xcitingu, ale Downtowna dobierałem właśnie pod kątem możliwości maksymalnego cofnięcia nóg na wertepach. Też mam problem z kręgosłupem. W ekstremalnych przypadkach opieram palce na końcówce podnóżków, obcas wyżej jest na podnóżku dla pasażera i w ten sposób siedzę jak na motocyklu, amortyzując nogami. Mogę nawet wstać. Z tego powodu z kręgu poszukiwań od razu odpadło większość maxi.
ravw Opublikowano 12 Sierpnia 2013 Opublikowano 12 Sierpnia 2013 na xcitingu jest wyżej niż na każdym innym, i stad dość wygodnie - musimy się zobaczyć pozwolę ci dosiąść moja małą białą bestie
virus Opublikowano 12 Sierpnia 2013 Autor Opublikowano 12 Sierpnia 2013 Z chęcią, jak Cię przywiezie do Stolicy...
Rekomendowane odpowiedzi