Sympatycy Cormoran Opublikowano 13 Października 2013 Sympatycy Opublikowano 13 Października 2013 Cormorany wylądowały. Dziękujemy za wspaniałą zabawę i towarzystwo. Teraz trzeba odpocząć i jutro do roboty. Siemikowi za przygotowanie imprezy. Bardzo dużo zdrówka dla Ani Jacowej.
Klubowicze arturas Opublikowano 13 Października 2013 Klubowicze Opublikowano 13 Października 2013 Ja tez juz w doma, caly i zdrowy. Dzieki wszystkim za mila atmosfere. Za wiele wspolnych tematow nie tylko skuterowych. Avanturnikowi i Vandalistce za wspolne kulanko do Olsztyna, a Burgiemu za detale do Id. Szkoda ze tak krotko dla mnie bylo.
Klubowicze bilety Opublikowano 13 Października 2013 Klubowicze Opublikowano 13 Października 2013 Szczecin w domu. Siemik jesteś WIELKI - już odliczamy czas na następną Mierzeję
Klubowicze krzytro Opublikowano 13 Października 2013 Klubowicze Opublikowano 13 Października 2013 My też szczęśliwie i bez pośpiechu dotarliśmy do domu.Ojciec Dyrektor bezpiecznie odstawiony.Siemik dzięki za fajną imprezę.
Gość Opublikowano 13 Października 2013 Opublikowano 13 Października 2013 Pozostawiony w szczerym polu przez Sonora i resztę, cudem uratowany przed niechybnym zamarznięciem przez Domelów, odstawiony prosto w objęcia moich kobiet. Już wyspany, wykąpany i wytrzeźwiały. Bardzo dziękuję za przywóz Klaudom, za organizację Siemikowi i innym, oraz wszystkim za wspólnie spędzony czas. Do następnego!
Samba Opublikowano 13 Października 2013 Opublikowano 13 Października 2013 Szczecin melduje sie ze dojechal szczesliwie. Zosia , Bilety i ja oszczywiscie dziekujemy wszystkim za mile spotkanie. Siemiku Tobie tez bardzo dziekuje.
szamot Opublikowano 13 Października 2013 Opublikowano 13 Października 2013 Wielkie podziękowania dla Sylwii i Grzesia no i oczywiście całej ekipie która tam była. Pozdrawiam
upiór Opublikowano 13 Października 2013 Opublikowano 13 Października 2013 Upiorek Robsonek i junior też dotarli do domeczku bez przygód , nawet Robsonek po drodze nie spał . Czas szybko mija i kolejna już Mierzeja za nami , Podziękowania dla całej rodzinki Siemikowej . Podziękowania dla wszystkich przybyłych , Migu ty wiesz . Ekstra podziękowania da kolegi Jarka Jarku po prostu szacun . P.S. Gieńka dzięki za tańce . Aga jak będziesz czytała, te mocne BMW nie ważne czyje , ma zajefajne radio , a ta regulowana kanapa to jest super sprawa dla takich dużych ludzików jak my . Raz jeszcze podziękowania i do miłego .
Sympatycy Jaco Opublikowano 13 Października 2013 Sympatycy Opublikowano 13 Października 2013 DZIĘKI SIEMIKOWI za tak wspaniałą imprezę, dzięki Sławciowi i Kasi za wszystko .Wylądowaliśmy w NDM- ie ok 14, potem zwiedzanie szpitali, obejdzie się bez śrubek. Ale kobietę przez 4 - 8 tygodni będziemy musieli obsługiwać, ( damy rade ). !sciana Romuś ciocia Ania weźmie cię na rączki jak będzie zdrowa. Lucjan dzięki za fachowy transport do Malborka, Siemik dzięki za telefon w odpowiednie miejsce, Iga, Dominika, Agata, Kasia, Agnieszka, Dorota dzięki za pomoc i słowa otuchy (co ja bym bez was zrobił ) IGA, IGA, IGA dziękuję. Dziękuje wszystkim. Gratulacje dla nowych KLUBOWICZÓW Sorka foty jutro.
hexdec Opublikowano 13 Października 2013 Opublikowano 13 Października 2013 Debiut za nami, Malbork zaliczony.Siemik dzięki za fajna imprezę.
wize60 Opublikowano 13 Października 2013 Opublikowano 13 Października 2013 Trochę ta podróż była męcząca(wiadomo z jakiego powodu) ale jakoś się udało szczęśliwie dojechać.Było naprawdę fajnie.Pozdrawiamy wszystkich wize60 i Mućka .......
Klubowicze Ewik Opublikowano 13 Października 2013 Klubowicze Opublikowano 13 Października 2013 Z Wrzoniem na pokładzie dotarliśmy do domu około 16 cali zdrowi i uśmiechnięci od ucha do ucha. To już moja piąta Mierzeja i na pewno nie ostatnia. Dziękuje Sylwii i Grzesiowi za całokształt, wszystkim uczestnikom za pogaduchy, zabawę i przemiłą atmosferę. Rydze usmażone na masełku z solą smakowały wyśmienicie. Foty Wrzonio wstawi jutro. Do zobaczenia
Sympatycy Foczka Opublikowano 13 Października 2013 Sympatycy Opublikowano 13 Października 2013 Dziękuję Państwu Siemik za organizacje kolejnego spotakania na Mierzeji. Dziękuję wszystkim z wspólną zabawę przez 24h. Ps. Grzsiu!!! Zmień avatar!
Administrator MariuszBurgi Opublikowano 13 Października 2013 Administrator Opublikowano 13 Października 2013 Jako jedni z ostatnich wyruszyliśmy z Kątów w stronę domu. Zaliczyliśmy jeszcze na koniec plażę i zbieranie bursztynów Fotki jutro bo dziś mamy cd. i Whisky nie pozwala mi zapodać ciekawych ujęć z Mierzei Grzesiu- dzięki raz jeszcze... Krzytro, Foczka... THXi za transport Wszystkim przybyłym za pogaduchy, zabawę, życzliwości, miłe gesty, dowcipy... i w ogóle Ps. Roni, jak to było na Cygana, bo zapomniałem ?
Klubowicze Aga Opublikowano 13 Października 2013 Klubowicze Opublikowano 13 Października 2013 Domele dotarły przed 16 Jak zwykle wszystko na najwyższym poziomie, dziękujemy za wspaniały weekend, już czekamy na kolejny
Sympatycy subaru gtb320 Opublikowano 13 Października 2013 Sympatycy Opublikowano 13 Października 2013 Subaru z rodzinką też melduje sią już w domku .Własnie dotarliśmy W sumie przejechane 1330 km. Każdy km wart takiej zajeb..... imprezy dzieki wszystkim za wspólną zabawe.
Klubowicze Doktorek Opublikowano 13 Października 2013 Klubowicze Opublikowano 13 Października 2013 Do domu dotarliśmy dopiero ok. 19 , a po drode zajechalismy do Gietrzwałdu gdzie spotkaliśmy znajomych, którzy są gospodarzami tego Sanktuarium, po mszy jadącdalej podziwialiśmy piękną Warmię w jesiennej szacie, przed Biskupcem zaczął padać deszcz, dziękujemy Siemikom za wszystko - za obfitość stołu i za uśmiech a szczególnie za zamówioną pogodę . Dziękujemy Wam wszystkim obecnym za miłe powitanie i rozmowy połączone z Waszymi uśmiechniętymi twarzami P.S. Jeszcze raz dziękuję wszystkim za miłe spotkanie i miłe przyjęcie mojej Mamy (staruszki) przez Was, poznając Was stwierdziła, że to co o Was jej mówiłem: o Waszej życzliwosci jest prawdą , w obecnych czasach trudno spotkać ludzi życzliwych dla innych , też dzięki Waszemu wspieraniu i mobilizowaniu mnie w powrocie do zdrowia i sprawności należy się Was kochani z mojej strony wielki szacun Rekonwalestent Doktorek
Klaud Opublikowano 13 Października 2013 Opublikowano 13 Października 2013 Klaudy się zaplątały jeszcze trochę na Północy, ale właśnie w komplecie (a nawet nadkomplecie ) dotarły do domu. Dziękujemy Organizatorom przez wielkie "O", a także Flymanowi i Sonorowi za 'one way ticket' i set nowych kawałów, Idze (dzięki , już Ty wiesz za co ) i wszystkim obecnym.
Klubowicze Roni Opublikowano 14 Października 2013 Klubowicze Opublikowano 14 Października 2013 Kolejna mierzeja zaliczona! Wszystko było super i na najwyższym poziomie. Dziękujemy!!!! Roni i Ania Ps. Mariusz mówisz i masz 3-4 szarpnięcia normalne (mogą być na odwyrtkę), następnie szybkim ruchem wyrzucamy nadgarstek nad głowę imitując wkręcanie i wykręcanie żarówki. Czynność wykonujemy aż do odpwiedniego momentu.
Sympatycy zdun13m Opublikowano 14 Października 2013 Sympatycy Opublikowano 14 Października 2013 Grzesiu, Sylwio, Aniu. Cała moja rodzina dziękuję wam za poświęcony czas w organizację spotkania. Innym uczestnikom dzięki za pogaduchy i dobrą zabawę. Jak zwykle było SUPER.
Klubowicze robson Opublikowano 14 Października 2013 Klubowicze Opublikowano 14 Października 2013 Jakoś mi utkwiło i nie mogę przestać słuchać :http://www.youtube.com/watch?v=Pqaxe5o2Apo
Klubowicze Aga Opublikowano 14 Października 2013 Klubowicze Opublikowano 14 Października 2013 Niestety, teraz już pozostało zmienić trochę tekst Była, Była zabawa! Oj działo się, działo! I znowu nocy było mało. Było głośno, było radośnie Znów przetańczyliśmy razem całą noc !!!
Klubowicze Wrzonio Opublikowano 14 Października 2013 Klubowicze Opublikowano 14 Października 2013 Dziękujemy wszystkim za wspólne spotkanie. Jak zwykle było zaje....fajnie. Szacun dla Siemików. Tutaj fotki
Klubowicze Domel Opublikowano 14 Października 2013 Klubowicze Opublikowano 14 Października 2013 Siemik, co tu cukrować jak zwykle spisałeś sie na medal, wielkie dzięki dla Ciebie i rodzinki. Pozdrowienia dla Wszystkich. ...yyyyy to kiedy następna Mierzeja? Dziękujemy wszystkim za wspólne spotkanie. Jak zwykle było zaje....fajnie. Szacun dla Siemików. Tutaj fotki Wiesiek, nie idzie ten link.
Daro Opublikowano 14 Października 2013 Opublikowano 14 Października 2013 Fajnie było znowu się z wami spotkać, wielki szacun Grzesiu za extra imprezkę dzięki również za wesołe towarzystwo współbiesiadników , i do zobaczyska. !V
Rekomendowane odpowiedzi