Klubowicze Ravenka Opublikowano 9 Października 2013 Klubowicze Opublikowano 9 Października 2013 Potwierdzamy rezerwację drabinkowego pokoju z kajdankami:) Przelew poszedł, będziemy w sobotę.
Daro Opublikowano 9 Października 2013 Opublikowano 9 Października 2013 Grzesiu wszystko tak się ułożyło że jednak pojawię się na Mierzei, do zobaczenia w piątek, kasa oczywiście na miejscu,
upiór Opublikowano 9 Października 2013 Opublikowano 9 Października 2013 No cóż. Decyzja zapadła. Niestety, wyjątkowo i absolutnie niezrozumiałą decyzję podjęła Flymanowa i puszcza Flymana samego. Niestety i wyjątkowo nie może dołączyć do tak zacnego grona. Kasa przyjedzie wraz ze mną (odliczona). Proszę o rezerwację wyżywienia wraz z legowiskiem. Przylot planowany jest na piątek po południu, podejście z prostej, z kursem i na ścieżce. Pozdrawiam i do zobaczenia. Flyman pułap chmur będzie na wysokości 150 m w razie czego wal na drugi krą . Powodzenia wyłącz auto pilota i wal śmiało .
krzysurban Opublikowano 9 Października 2013 Opublikowano 9 Października 2013 Po wielkich negocjacjach i burzy mózgów przelew poszedł za dwie osoby. Grześ jak możesz dopisz do znaku -?- Jolę. Do zobaczyska
Administrator MariuszBurgi Opublikowano 10 Października 2013 Administrator Opublikowano 10 Października 2013 Widzę, że zapowiada się chyba najliczniejsza Burgmanio - Mierzeja Z dziećmi będzie nas gdzieś ~ 100 ludzia Do zobaczenia już jutro ----------------------------------------------------------------------- Ps. Przy okazji małe ogłoszenie parafialne W związku z pytaniami chciałbym zakomunikować, że w Kątach będą do pozyskania Klubowe podkładki pod tablice rejestracyjne (wersja PL) . Postaram się też nie zapomnieć wrzucić naklejek o które mnie pytaliście.
Samba Opublikowano 10 Października 2013 Opublikowano 10 Października 2013 Przelew poszedł w czwatek godz. 13.30. Do zobaczenia
Jarek_PL Opublikowano 10 Października 2013 Opublikowano 10 Października 2013 OK. Wyszedłem z domu, kierunek Kąty rybackie. Do zobaczenia :-)
Klubowicze sonor Opublikowano 10 Października 2013 Klubowicze Opublikowano 10 Października 2013 Widzę, że zapowiada się chyba najliczniejsza Burgmanio - Mierzeja Z dziećmi będzie nas gdzieś ~ 100 ludzia Do zobaczenia już jutro ----------------------------------------------------------------------- Ps. Przy okazji małe ogłoszenie parafialne W związku z pytaniami chciałbym zakomunikować, że w Kątach będą do pozyskania Klubowe podkładki pod tablice rejestracyjne (wersja PL). Postaram się też nie zapomnieć wrzucić naklejek o które mnie pytaliście. Burgi,w zeszlym roku bylo nas ~120 z dzieciakami...
Administrator MariuszBurgi Opublikowano 10 Października 2013 Administrator Opublikowano 10 Października 2013 Burgi,w zeszlym roku bylo nas ~120 z dzieciakami... Czekaj Solar, ja bazuję tylko na samej liście... pamiętaj, że "bokiem" też lubią przyjechać biesiadnicy a o takich też mi wiadomo Tak czy siak będzie nas...
Klubowicze sonor Opublikowano 10 Października 2013 Klubowicze Opublikowano 10 Października 2013 I tak wlasnie ma byc...!!! im wiecej nas,tym smieszniej... i wiecej zabawy ale czy im starczy w tym roku miejsca kontenerze na zapleczu???
dr.big Opublikowano 10 Października 2013 Opublikowano 10 Października 2013 Hardkorowcy mogą zabrać ze sobą śpiwory i spać romantycznie na plaży ...
Sympatycy orzeł Opublikowano 10 Października 2013 Sympatycy Opublikowano 10 Października 2013 My juz na posterunku. A tak co do spania to dostawiona zostala dodatkowa hala tak wiec wszyscy sie zmieszcza
Sympatycy Cormoran Opublikowano 10 Października 2013 Sympatycy Opublikowano 10 Października 2013 My już spakowani i się właśnie zastanawiamy nad spontanem .........hmmmmm jechać jutro z grupą czy ruszyć dziś wieczorem po pracy ............hmmmm w końcu Strażaki z Orłami, którzy już tam są to niebezpieczna mieszanka więc hmmm.... może zwiększyć dziś objętość tej mieszanki ? Napisze wieczorem czy ruszyliśmy
dr.big Opublikowano 10 Października 2013 Opublikowano 10 Października 2013 Kurcze, jakąś fotkę byście stamtąd dla pracujących wrzucili ...
Gość Opublikowano 10 Października 2013 Opublikowano 10 Października 2013 Za późno, już nie dadzą rady. Po piętnastej się zameldowali!
Lucjan73 Opublikowano 10 Października 2013 Opublikowano 10 Października 2013 Zaczynają się zajęcia w podgrupach może jakieś fotki później....
Sympatycy subaru gtb320 Opublikowano 10 Października 2013 Sympatycy Opublikowano 10 Października 2013 Wszystko udało mi się ogarnac. Wyruszam dziś w nocy bede jutro do południa . Moje pytanie czy kase przelać jeszcze dziś na konto, czy jutro osobiście przekazac . Myśle że i tak bede szybszy niż przelew. Pozdrawiam subaru gtb Siemka Informuję że według mojego rozmieszczenia wszystkie rodziny będą miały osobne pokoje. No chyba że jakieś będą chciały się łączyć, ale to już na specjalne życzenie na miejscy. Dyskrecja zapewniona. Pozdrawiam Siemik ps. osoby będące pierwszy raz niech się nie stresują, na pewno się spodoba towarzystwo a reszta to nieznaczny dodatek.
Sympatycy Cormoran Opublikowano 10 Października 2013 Sympatycy Opublikowano 10 Października 2013 Ruszamy
Lucjan73 Opublikowano 10 Października 2013 Opublikowano 10 Października 2013 Cormoran zapinaj bo tu trwają ciężkie walki, nie wiem czy dotrwamy.....
Klubowicze robson Opublikowano 10 Października 2013 Klubowicze Opublikowano 10 Października 2013 Ale ciśnienie mają co niektórzy
Klubowicze Domel Opublikowano 10 Października 2013 Klubowicze Opublikowano 10 Października 2013 Ruszamy Robson, wiedziałem że żadna siła Was nie powstrzyma. trenuj chłopie, trenuj..., co byś jutro był w formie
Gość Opublikowano 10 Października 2013 Opublikowano 10 Października 2013 Trzy dni z łychą, to zawsze lepiej niż dwa. Ja to rozumiem.
Klubowicze Jack Opublikowano 10 Października 2013 Klubowicze Opublikowano 10 Października 2013 Ej, Cormorany! To Wy jedziecie żeby w środku nocy zajechać? Toż tam nie będzie z kim gadać o tej porze. Chociaż... może i będzie z kim gadać, tylko będziecie szybko musieli dorównać, żeby się dostosować do poziomu konwersacji Oczywiście dorównać w górę! PS. Agnieszka, sorry, nie potańczymy, kontuzja nie pozwala Eee..., kto to jest Kontuzja?
Klubowicze Roni Opublikowano 11 Października 2013 Klubowicze Opublikowano 11 Października 2013 Właśnie ruszamy, nie kładźcie się jeszcze spać
kiero Opublikowano 11 Października 2013 Opublikowano 11 Października 2013 Do ostatniej chwili nie wiedziałem czy dam radę dlatego piszę dziś ,wiem że jest po terminie ale mam nadzieję że miejsce się znajdzie .Zapłacę na miejscu.Pozddrawiam. A bylbym zapomniał -jedna osoba kiero.
Rekomendowane odpowiedzi