Skocz do zawartości
Forum Burgmania

Jesień na Mierzeji Wiślanej 11 - 13 października 2013r.

Rekomendowane odpowiedzi

• Sympatycy
Opublikowano

Ej, Siemik, co jest? W pierwszym poście pisałeś,że zgłoszenia i wpłaty do 10go paźdz. Ja miałem zamiar jeszcze zgłosić kogoś (bo dziś nie mogę potwierdzić na 100%) i zaplacić w poniedziałek. To co, już mam nie robić przelewu?

Spokojnie.

Każdy chętny się zmieści. Miejsc na ośrodku jest ponad 500. Pokoi ponad 200 więc bez stresu bo stres źle wpływa na ciśnienie krwi a to wiąże się z krótkim życiem serduszka co wiąże się z krótkim ż.......... resztę sam sobie dopisz.

Zgłaszać się można jeszcze do piątku ale dla mnie po niedzieli będzie problem z sprawdzaniem w internecie i w banku przelewów. Problem mam z grafikiem w pracy a nie chciałbym siedzieć przed kompem do 1-2giej gdy mam na 6tą.

Zapisać wiec można wpłacić już na miejscu odliczonymi banknotami z zaokrągleniem na korzyść odbierającego.

Pozdrawiam Siemik

• Odpowiedzi 251
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• siemik

22

• ALFI

12

• subaru gtb320

10

• Jack

9

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Grześ,

żeby nie komplikować sprawy zapłacę na miejscu odliczonymi banknotami stawiając jednocześnie na stole flaszkę dobrej wódeczki :D .

• Klubowicze
Opublikowano

Siemik, jaki stres? Ja się o Ciebie martwiłem, bo

Dla mnie będzie już za późno...

;) Teraz wszystko jasne. Już ja Ci "odliczę" na miejscu... :D

Opublikowano

Prosze o dopisanie do listy - wandalistka + avanturnik.

Przyjazd w piatek 17 - 18

Pozdrawiamy

• Klubowicze
Opublikowano

Planuje dojechac w sobote, ale to pod duzym?? Bardzo chcialbym spotkac sie w szerszym gronie Burgmaniakow. Czy organizator przewidzial cos dla takich spontanow jak ja? Nocleg, jedzonko, jakie koszty?

Opublikowano

Proszę o dopisanie do listy uczestników.

stalone+ Bożenka

Zjawimy się razem z avanturnikiem i wandalistką

Żeby już nie kombinować to kasa będzie do ręki w piątek.

Pozdrawiam !

• Sympatycy
Opublikowano

Planuje dojechac w sobote, ale to pod duzym?? Bardzo chcialbym spotkac sie w szerszym gronie Burgmaniakow. Czy organizator przewidzial cos dla takich spontanow jak ja? Nocleg, jedzonko, jakie koszty?

Nocleg będzie, jedzonko też a koszty dogadasz z właścicielem.

Pozdrawiam Siemik

• Sympatycy
Opublikowano

Kasa poleciała ( jaco i ania )

Opublikowano

Udało się, więc poproszę o dopisanie Aga+Klaud (i Diana, 19m, więc pokój w śliczne kolorki, a na ścianach zwierzaczki poproszę :))

Kaska już leci.

• Klubowicze
Opublikowano

Nocleg będzie, jedzonko też a koszty dogadasz z właścicielem.

Pozdrawiam Siemik

Siemik, Serdeczne dzięki za info. Przynajmniej będę miał mniej stresową podróż, a może ktoś jeszcze skorzysta z tej informacji i zasili szeroki kolektyw. Pozdrowienia :)

Opublikowano

Grześ,

czy mogę zaklepać dla Ani i dla mnie pokoik 2- osobowy ?

Na takim wyjeździe jesteśmy jak psy spuszczone ze smyczy :) .

• Sympatycy
Opublikowano

Grześ,

czy mogę zaklepać dla Ani i dla mnie pokoik 2- osobowy ?

Na takim wyjeździe jesteśmy jak psy spuszczone ze smyczy :) .

Jeśli pewna para nie potwierdzi do czwartku pobytu na spotkanku to dostaniecie pokoik z lustrem a na dwie noce kajdanki w prezencie. Jednak pokoik został zarezerwowany już rok temu, więc czekam na znak potwierdzenia od rezerwujących. W każdym bądź razie dwujeczkę Pan Stasiu - konserwator - Wam wygospodaruje.

Opublikowano

Grzesiu a we czwartek to już koś będzie ?

Opublikowano

Jeśli pewna para nie potwierdzi do czwartku pobytu na spotkanku to dostaniecie pokoik z lustrem a na dwie noce kajdanki w prezencie. Jednak pokoik został zarezerwowany już rok temu, więc czekam na znak potwierdzenia od rezerwujących. W każdym bądź razie dwujeczkę Pan Stasiu - konserwator - Wam wygospodaruje.

Dziękujemy :)

• Sympatycy
Opublikowano

Grzesiu a we czwartek to już koś będzie ?

Ja i córcia Ania.

Kilkanaście osób różnych.

Nie pytaj, proszę kto.

• Klubowicze
Opublikowano

Siemiku wedle ustaleń kaska przyjedzie razem z nami.

Opublikowano
:) W przeciwieństwie do kilku Burgmaniaków ja zrobiłem przelew.
  • Sympatycy
Opublikowano

Informuję wszystkich że na ośrodku nie ma pokoi o niższym i wyższym standardzie a przybyłych będę umieszczał według mojego własnego widzimisie bo ja to organizuję i ja będę o tym decydował. Jeśli komuś się nie podoba że Bobas chce zarezerwować pokój a Rawenka od pięciu lat ma ten sam pokój z zajebistym lustrem w którym rodzina pięcioosobowa miała by luz, to ma pecha. Nikomu nie rezerwowałem i nie będę rezerwował żadnych pokoi.

ps - nie dotyczy Lamusa - Rawenki i Bobasa z żoną. i tych co zarezerwowali pokoje wcześniej.

Pozdrawiam. Siemik

Przelewy posprawdzam jutro rano. Teraz muszę się napić.

Opublikowano

Siemik ja przyjadę w czwartek z Marią + Asia, kasę płacę na miejscu. A co do zakwaterowania to damy sobie rade już chyba czwarty raz jestem na mierzei i nigdy nie było z tym kłopotu ;)

Jeszcze tylko zapytam czy nie potrzebujesz jakieś pomocy przy organizacji spotkania ?

• Klubowicze
Opublikowano

Siemik, proszę o dopisanie do pozycji 3 na liście: + Agata Jackowa.

Jak chcesz, to jeszcze mogę zrobić przelew za 2 osoby, a jak nie to zgodnie z umową "odliczę" Ci na miejscu ;)

• Sympatycy
Opublikowano

Siemik ja przyjadę w czwartek z Marią + Asia, kasę płacę na miejscu. A co do zakwaterowania to damy sobie rade już chyba czwarty raz jestem na mierzei i nigdy nie było z tym kłopotu ;)

Jeszcze tylko zapytam czy nie potrzebujesz jakieś pomocy przy organizacji spotkania ?

Świetnie. Lucek wiesz że pomoc zawsze się przyda do ogarnięcia całości, szczególnie w czwartek gdy będę mógł sobie pofolgować tak troszkę inaczej, fajniej.

Pozdrawiam Siemik

Siemik, proszę o dopisanie do pozycji 3 na liście: + Agata Jackowa.

Jak chcesz, to jeszcze mogę zrobić przelew za 2 osoby, a jak nie to zgodnie z umową "odliczę" Ci na miejscu :)

Kasiorkę na miejscu, oczywiście odliczoną.

Pozdrawiam Siemik

Opublikowano

No cóż. Decyzja zapadła. Niestety, wyjątkowo i absolutnie niezrozumiałą decyzję podjęła Flymanowa i puszcza Flymana samego. Niestety i wyjątkowo nie może dołączyć do tak zacnego grona. Kasa przyjedzie wraz ze mną (odliczona). Proszę o rezerwację wyżywienia wraz z legowiskiem. Przylot planowany jest na piątek po południu, podejście z prostej, z kursem i na ścieżce. Pozdrawiam i do zobaczenia.

Opublikowano

Siemik prośba o dopisanie do listy: Resenok+Kamila+Pio (5lat). Płatność na miejscu. Piotrek i Jacek prośba o fajną trójeczkę w okolicy Waszych pokoi. Do zobaczenia na miejscu w piątek wieczorem. :)

• Sympatycy
Opublikowano

Siemka

Informuję że według mojego rozmieszczenia wszystkie rodziny będą miały osobne pokoje. No chyba że jakieś będą chciały się łączyć, ale to już na specjalne życzenie na miejscy. Dyskrecja zapewniona.

Pozdrawiam Siemik

ps. osoby będące pierwszy raz niech się nie stresują, na pewno się spodoba towarzystwo a reszta to nieznaczny dodatek.