Sympatycy siemik Opublikowano 29 Września 2013 Autor Sympatycy Opublikowano 29 Września 2013 Już niebawem się widzimy . Jeszcze ciut ciut . Czy szanowny Pan organizator nie będzie miał nic przeciwko jeśli należność czyli kasiorkę dam do rączki , na tak zacnym spotkaniu które jak nic zostało w pisane w całoroczny plan imprez Klubowych . Bo jak powiada Bobasek nic a nic ta kasiora się nie zgadza , z resztą jak zwykle hi hi . Wolałbym pieniądze na konto.
Sympatycy zdun13m Opublikowano 29 Września 2013 Sympatycy Opublikowano 29 Września 2013 Grzesiu bardzo proszę o dopisanie do mnie i Edyty nasze dzieciaki, Sara 13lat oraz Karol 6lat. Przelew już leci. Do zobaczenia na miejscu. Już się cieszymy na to spotkanie.
upiór Opublikowano 29 Września 2013 Opublikowano 29 Września 2013 Wolałbym pieniądze na konto. Jak widzę kasiora musi się zgadzać . Grześ kasa poleciała fru fru . Jeszcze 312 godzin zegar tyka , tyk tyk , tyk tyk .
Abach Opublikowano 30 Września 2013 Opublikowano 30 Września 2013 Proszę o dopisanie do listy - Smerfetka Przelew zlecony
Sympatycy siemik Opublikowano 1 Października 2013 Autor Sympatycy Opublikowano 1 Października 2013 Podopisywałem.
Sympatycy Cormoran Opublikowano 1 Października 2013 Sympatycy Opublikowano 1 Października 2013 Proszę o dopisanie Cormoran i Aga.
Klubowicze .maniek Opublikowano 1 Października 2013 Klubowicze Opublikowano 1 Października 2013 Przelew wysłany.
Klubowicze krzytro Opublikowano 2 Października 2013 Klubowicze Opublikowano 2 Października 2013 Jak pojadę to zapłacę na miejscu
Klubowicze PIN Opublikowano 2 Października 2013 Klubowicze Opublikowano 2 Października 2013 Kaska z mojego konta powędrowała na właściwe w oparciu o imprezkę z tytułu wątku ps. ROMEK ma 17 miesięcy
Klubowicze Wrzonio Opublikowano 2 Października 2013 Klubowicze Opublikowano 2 Października 2013 Kasa pofrunęła do Malborka.
Samba Opublikowano 3 Października 2013 Opublikowano 3 Października 2013 Prosze o dopisanie do listy Sambę
Daro Opublikowano 3 Października 2013 Opublikowano 3 Października 2013 Grzesiu jednak nie będzie mi dane spotkać się z wami na Mierzei, pozostaje mi tylko życzyć wam udanej imprezy, pozdrawiam wszystkich uczestników.
kominiarz Opublikowano 3 Października 2013 Opublikowano 3 Października 2013 witam serdecznie ,proszę dopisać mnie do listy na zlocik ,jadę sam - przelew wysłany -pozdrawiam !scooter
ALFI Opublikowano 4 Października 2013 Opublikowano 4 Października 2013 Czy ewentualnie można jeszcze zwiększyć rezerwacje o jedną osobę? Proszę o informację
Sympatycy siemik Opublikowano 4 Października 2013 Autor Sympatycy Opublikowano 4 Października 2013 Czy ewentualnie można jeszcze zwiększyć rezerwacje o jedną osobę? Proszę o informację Tak.
ALFI Opublikowano 4 Października 2013 Opublikowano 4 Października 2013 Tak. Do poniedziałku dam odpowiedź. Jeśli zdecydujemy się dorzucić jeszcze jedną osobę, przesłać kasę, czy też można dopłacić na miejscu?
Sympatycy siemik Opublikowano 4 Października 2013 Autor Sympatycy Opublikowano 4 Października 2013 Dla mnie będzie już za późno. Zapłacisz na miejscu.
ALFI Opublikowano 4 Października 2013 Opublikowano 4 Października 2013 Dla mnie będzie już za późno. Zapłacisz na miejscu. OK, jesteśmy umówieni, potwierdzenie do poniedziałku i ewentualna kasa na miejscu,
Klubowicze Jack Opublikowano 4 Października 2013 Klubowicze Opublikowano 4 Października 2013 Ej, Siemik, co jest? W pierwszym poście pisałeś,że zgłoszenia i wpłaty do 10go paźdz. Ja miałem zamiar jeszcze zgłosić kogoś (bo dziś nie mogę potwierdzić na 100%) i zaplacić w poniedziałek. To co, już mam nie robić przelewu?
Klubowicze Doktorek Opublikowano 4 Października 2013 Klubowicze Opublikowano 4 Października 2013 Dziś po g 10 rano dokonam przelewu za 2 osoby, widzę, Grzesiu,że zmieniła się data wpłaty na Twoje konto
Rekomendowane odpowiedzi