Sympatycy orzeł Opublikowano 25 Września 2013 Sympatycy Opublikowano 25 Września 2013 Grzesiu proszę dopisz jeszcze ; Esiek, Aska + Julia 13 lat
dr.big Opublikowano 26 Września 2013 Opublikowano 26 Września 2013 Kurcze, jak tylko uporam się z dokuczliwym wirusem na kompie , dzięki któremu firewalle bankowe mnie blokują, dokonam wpłaty.
krzysurban Opublikowano 26 Września 2013 Opublikowano 26 Września 2013 A więc tak, zgłaszam swoją obecnoś na mierzei wiślanej. Na razie cieżko określić czy sam czy z kimś... Proszę o dopisanie do listy...
Klubowicze fundi600 Opublikowano 26 Września 2013 Klubowicze Opublikowano 26 Września 2013 Grześ dopisz i nas do listy: fundi i Sławka
ALFI Opublikowano 26 Września 2013 Opublikowano 26 Września 2013 Witam, Jesteśmy wstępnie zainteresowani głównie po dzisiejszych namowach podczas spotkania. ALFI + ALFIONA + ALFIĄTKO 13 lat - pokój 3 osobowy, z klimą i innymi extarsami Ostateczna decyzja do niedzieli, jeśli można - PROSZĘ O INFORMACJĘ W TEJ SPRAWIE. Pozdrawiam
Sympatycy siemik Opublikowano 26 Września 2013 Autor Sympatycy Opublikowano 26 Września 2013 W dniu 26.09.2013 o 21:26, ALFI napisał(a): Witam, Jesteśmy wstępnie zainteresowani głównie po dzisiejszych namowach podczas spotkania. ALFI + ALFIONA + ALFIĄTKO 13 lat - pokój 3 osobowy, z klimą i innymi extarsami Ostateczna decyzja do niedzieli, jeśli można - PROSZĘ O INFORMACJĘ W TEJ SPRAWIE. Pozdrawiam Siemka. Świetnie że jesteście zainteresowani ale ja też byłbym zainteresowany - nawet bardzo - o jaką informację Wam chodzi. Klima - hm???? Pewnie się włączy jak okno da się otworzyć, albo Pan Stasiu ( konserwator w podeszłym wieku ) zejdzie po kilkudziesięciu schodach do piwnicy , nie robiąc sobie krzywdy i rozpali w piecu czymś co musi najpierw naciąć na dworze piłą ręczną przy pomocy jakiejś kucharki bo innych facetów tam nie ma, oglądając się do okoła czy nie atakują jego i kucharki dziki, których na ośrodku pokazuje się dość dużo w ostatnim czasie. I pewnie wtedy włączy się jedna ze stref klimatycznych w ośrodku. Ale to jest optymistyczna wersja klimatyzacji w ośrodku, w którym spotykamy się już od pięciu lat. Wersja pesymistyczna to Pan Stasiu potknie się na schodach i wtedy będzie lipa. Pozdrawiam Siemik.
Klubowicze Wrzonio Opublikowano 27 Września 2013 Klubowicze Opublikowano 27 Września 2013 Grzesiu, kolega zamawia pokój bez okien. Taki hardcore.
Bobas Opublikowano 27 Września 2013 Opublikowano 27 Września 2013 Ja mam świetną miejcówkę z klimą i ekstrasami. Cena po rabatach to 260 zł / dobę od osoby + parking+ śniadanie. Jadziem ?
Sympatycy Jaco Opublikowano 27 Września 2013 Sympatycy Opublikowano 27 Września 2013 Alfi bierz Alfiątka i lecimy na Mierzeje, tak jak p. Gienia namawiała.
ALFI Opublikowano 27 Września 2013 Opublikowano 27 Września 2013 No tak.....te dziki mnie chyba przekonują, tym bardziej że jesienią również lubimy ryć w ziemi przy korektach ogródka i szukając grzybów. Czyli będziemy między swemi Jest jakaś szansa na pok 3 osobowy?
Gieńka Opublikowano 27 Września 2013 Opublikowano 27 Września 2013 Alfi z tego co pamiętam to nie ma rezerwacji pokoików tylko tak jak kto przyjedzie to siemik nas wrzuca to odpowiednich miejsc, ale spoko będzie ok musisz tylko zapłacić a potem przyjechać
Sympatycy zdun13m Opublikowano 27 Września 2013 Sympatycy Opublikowano 27 Września 2013 Alfi a może trafisz na pokój łączony. To taki pokój który jest trzy osobowy, ma ten sam numer, takie same klucze, tylko jedynka jest na pierwszym piętrze a dwójka na trzecim. Sorki za OT. Mam nadzieję Alfi że się nie
JuStA Opublikowano 27 Września 2013 Opublikowano 27 Września 2013 Dzięki Gieńce i Pinowi proszę o dopisanie mojej skromnej osoby
Sympatycy siemik Opublikowano 27 Września 2013 Autor Sympatycy Opublikowano 27 Września 2013 Siemka. Wczoraj wieczorem wróciłem z ośrodka w Skowronkach i poczyniłem kilka ustaleń. Piętrowych łóżek już nie będzie, pokoi na pewno wystarczy dla wszystkich i nikt nie będzie niezadowolony.
Klubowicze Aga Opublikowano 27 Września 2013 Klubowicze Opublikowano 27 Września 2013 W dniu 9.08.2013 o 18:58, siemik napisał(a): 6 - Aga + Jachu + Domel ( 10 lat ) * Siemiczku, mam rozumieć, że płacę tylko za siebie Jachu wiem, że ma 10 lat, a skoro Domela posądziłeś o taki wiek (chyba czegoś nie wiem ) to znaczy, że przyjeżdżam z 2 dzieci Oj, ciężko mi będzie ich upilnować .... Pozdrowienia dla Twoich dziewczyn
Klubowicze Roni Opublikowano 27 Września 2013 Klubowicze Opublikowano 27 Września 2013 W dniu 27.09.2013 o 08:23, siemik napisał(a): Siemka. Wczoraj wieczorem wróciłem z ośrodka w Skowronkach i poczyniłem kilka ustaleń. Piętrowych łóżek już nie będzie, pokoi na pewno wystarczy dla wszystkich i nikt nie będzie niezadowolony. A w ogóle był ktoś kiedyś z mierzeji niezadowolony? Przecież tam się jest albo zadowolonym albo się nic nie pamięta. Kasa już leci.
hexdec Opublikowano 27 Września 2013 Opublikowano 27 Września 2013 Hmm... widzę, że "mierzeja" obrosła legendą. Chyba muszę poszperać w ubiegłorocznych wątkach;)
Klubowicze Aga Opublikowano 27 Września 2013 Klubowicze Opublikowano 27 Września 2013 W dniu 27.09.2013 o 12:31, hexdec napisał(a): Hmm... widzę, że "mierzeja" obrosła legendą. Chyba muszę poszperać w ubiegłorocznych wątkach;) nie szukaj wątków ubiegłorocznych, sam zobaczysz
Klubowicze .maniek Opublikowano 27 Września 2013 Klubowicze Opublikowano 27 Września 2013 Cześć Grzesiu. Bardzo proszę o dopisanie Mnie do listy chętnych.
ALFI Opublikowano 27 Września 2013 Opublikowano 27 Września 2013 W dniu 27.09.2013 o 07:01, zdun13m napisał(a): Alfi a może trafisz na pokój łączony. To taki pokój który jest trzy osobowy, ma ten sam numer, takie same klucze, tylko jedynka jest na pierwszym piętrze a dwójka na trzecim. Sorki za OT. Mam nadzieję Alfi że się nie Jak już jechać i się pokazać to tak żeby wszyscy zapamiętali, takiego pokoju byle kto nie dostaje więc myślę że jestem na dobrej drodze aby zapaść w pamięć wielce szanownego grona. To kolejny powód aby stawić się, lub wstawić......co kto woli Proszę o dopisanie nas ALFI + załoga (Alfiona + Alfiątko) Pozdrawiam
Sympatycy siemik Opublikowano 28 Września 2013 Autor Sympatycy Opublikowano 28 Września 2013 Siemka . W tej chwili nikogo nie mam zamiaru dopisywać bo znów wróciłem z Mierzei. Jutro - hmmm no - może dzisiaj podopisuję. Nie będę pisał więcej bo jutro nie wstanę tak zminimalizowany aby pojeździć króweczką po okolicy. z żoneczką . Pamiętajcie o żonach - są kochane. Zawsze dowiozą do łóżeczka. HI.HI.HI. Pozdrawiam Siemik
Sympatycy Radoslav Opublikowano 28 Września 2013 Sympatycy Opublikowano 28 Września 2013 Przelew poszedł za Larwę i za mnie, zatem do zobaczenia w "Kątach" ...
ALFI Opublikowano 29 Września 2013 Opublikowano 29 Września 2013 Witam, dzisiaj zlecone, jutro zapłacone, tak więc do zobaczenia. PS. Uprzejmie proszę o dwupiętrowe studio z widokiem na ocean
upiór Opublikowano 29 Września 2013 Opublikowano 29 Września 2013 Już niebawem się widzimy . Jeszcze ciut ciut . Czy szanowny Pan organizator nie będzie miał nic przeciwko jeśli należność czyli kasiorkę dam do rączki , na tak zacnym spotkaniu które jak nic zostało w pisane w całoroczny plan imprez Klubowych . Bo jak powiada Bobasek nic a nic ta kasiora się nie zgadza , z resztą jak zwykle hi hi .
Rekomendowane odpowiedzi