Skocz do zawartości
Forum Burgmania

Jesień na Mierzeji Wiślanej 11 - 13 października 2013r.

Rekomendowane odpowiedzi

• Sympatycy
Opublikowano

Grzesiu proszę dopisz jeszcze ; Esiek, Aska + Julia 13 lat

• Odpowiedzi 251
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• siemik

22

• ALFI

12

• subaru gtb320

10

• Jack

9

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Kurcze, jak tylko uporam się z dokuczliwym wirusem na kompie :evil: , dzięki któremu firewalle bankowe mnie blokują, dokonam wpłaty.

Opublikowano

A więc tak, zgłaszam swoją obecnoś na mierzei wiślanej. Na razie cieżko określić czy sam czy z kimś...

Proszę o dopisanie do listy...

• Klubowicze
Opublikowano

Grześ dopisz i nas do listy: fundi i Sławka

Opublikowano

Witam,

Jesteśmy wstępnie zainteresowani głównie po dzisiejszych namowach podczas spotkania. ALFI + ALFIONA + ALFIĄTKO 13 lat - pokój 3 osobowy, z klimą i innymi extarsami ;)

Ostateczna decyzja do niedzieli, jeśli można - PROSZĘ O INFORMACJĘ W TEJ SPRAWIE.

Pozdrawiam

• Sympatycy
Opublikowano
  W dniu 26.09.2013 o 21:26, ALFI napisał(a):

Witam,

Jesteśmy wstępnie zainteresowani głównie po dzisiejszych namowach podczas spotkania. ALFI + ALFIONA + ALFIĄTKO 13 lat - pokój 3 osobowy, z klimą i innymi extarsami ;)

Ostateczna decyzja do niedzieli, jeśli można - PROSZĘ O INFORMACJĘ W TEJ SPRAWIE.

Pozdrawiam

Siemka.

Świetnie że jesteście zainteresowani ale ja też byłbym zainteresowany - nawet bardzo - o jaką informację Wam chodzi.

Klima - hm???? Pewnie się włączy jak okno da się otworzyć, albo Pan Stasiu ( konserwator w podeszłym wieku ) zejdzie po kilkudziesięciu schodach do piwnicy , nie robiąc sobie krzywdy i rozpali w piecu czymś co musi najpierw naciąć na dworze piłą ręczną przy pomocy jakiejś kucharki bo innych facetów tam nie ma, oglądając się do okoła czy nie atakują jego i kucharki dziki, których na ośrodku pokazuje się dość dużo w ostatnim czasie. I pewnie wtedy włączy się jedna ze stref klimatycznych w ośrodku. Ale to jest optymistyczna wersja klimatyzacji w ośrodku, w którym spotykamy się już od pięciu lat. Wersja pesymistyczna to Pan Stasiu potknie się na schodach i wtedy będzie lipa.

Pozdrawiam Siemik.

• Klubowicze
Opublikowano

Grzesiu, kolega zamawia pokój bez okien. Taki hardcore. ;):)

Opublikowano

Ja mam świetną miejcówkę z klimą i ekstrasami.

Cena po rabatach to 260 zł / dobę od osoby + parking+ śniadanie.

Jadziem ? ;)

• Sympatycy
Opublikowano

Alfi bierz Alfiątka i lecimy na Mierzeje, tak jak p. Gienia namawiała. ;):)

Opublikowano

No tak.....te dziki mnie chyba przekonują, tym bardziej że jesienią również lubimy ryć w ziemi przy korektach ogródka i szukając grzybów. Czyli będziemy między swemi ;):)

Jest jakaś szansa na pok 3 osobowy?

Opublikowano

Alfi z tego co pamiętam to nie ma rezerwacji pokoików tylko tak jak kto przyjedzie to siemik nas wrzuca to odpowiednich miejsc, ale spoko będzie ok musisz tylko zapłacić a potem przyjechać

• Sympatycy
Opublikowano

Alfi a może trafisz na pokój łączony. To taki pokój który jest trzy osobowy, ma ten sam numer, takie same klucze, tylko jedynka jest na pierwszym piętrze a dwójka na trzecim.

Sorki za OT. Mam nadzieję Alfi że się nie ;)

Opublikowano

Dzięki Gieńce i Pinowi proszę o dopisanie mojej skromnej osoby ;)

• Sympatycy
Opublikowano

Siemka.

Wczoraj wieczorem wróciłem z ośrodka w Skowronkach i poczyniłem kilka ustaleń. Piętrowych łóżek już nie będzie, pokoi na pewno wystarczy dla wszystkich i nikt nie będzie niezadowolony.

• Klubowicze
Opublikowano
  W dniu 9.08.2013 o 18:58, siemik napisał(a):

6 - Aga + Jachu + Domel ( 10 lat ) *

Siemiczku, mam rozumieć, że płacę tylko za siebie ;) Jachu wiem, że ma 10 lat, a skoro Domela posądziłeś o taki wiek (chyba czegoś nie wiem ;) ) to znaczy, że przyjeżdżam z 2 dzieci :D Oj, ciężko mi będzie ich upilnować .... Pozdrowienia dla Twoich dziewczyn

• Klubowicze
Opublikowano
  W dniu 27.09.2013 o 08:23, siemik napisał(a):

Siemka.

Wczoraj wieczorem wróciłem z ośrodka w Skowronkach i poczyniłem kilka ustaleń. Piętrowych łóżek już nie będzie, pokoi na pewno wystarczy dla wszystkich i nikt nie będzie niezadowolony.

A w ogóle był ktoś kiedyś z mierzeji niezadowolony?

Przecież tam się jest albo zadowolonym albo się nic nie pamięta.

Kasa już leci.

Opublikowano

Hmm... widzę, że "mierzeja" obrosła legendą. Chyba muszę poszperać w ubiegłorocznych wątkach;)

• Klubowicze
Opublikowano
  W dniu 27.09.2013 o 12:31, hexdec napisał(a):

Hmm... widzę, że "mierzeja" obrosła legendą. Chyba muszę poszperać w ubiegłorocznych wątkach;)

nie szukaj wątków ubiegłorocznych, sam zobaczysz :)

• Klubowicze
Opublikowano

Cześć Grzesiu. Bardzo proszę o dopisanie Mnie do listy chętnych.

Opublikowano
  W dniu 27.09.2013 o 07:01, zdun13m napisał(a):

Alfi a może trafisz na pokój łączony. To taki pokój który jest trzy osobowy, ma ten sam numer, takie same klucze, tylko jedynka jest na pierwszym piętrze a dwójka na trzecim.

Sorki za OT. Mam nadzieję Alfi że się nie :laughing:

Jak już jechać i się pokazać to tak żeby wszyscy zapamiętali, takiego pokoju byle kto nie dostaje więc myślę że jestem na dobrej drodze aby zapaść w pamięć wielce szanownego grona.

To kolejny powód aby stawić się, lub wstawić......co kto woli :)

Proszę o dopisanie nas ALFI + załoga (Alfiona + Alfiątko)

Pozdrawiam

• Sympatycy
Opublikowano

Siemka .

W tej chwili nikogo nie mam zamiaru dopisywać bo znów wróciłem z Mierzei. Jutro - hmmm no - może dzisiaj podopisuję. Nie będę pisał więcej bo jutro nie wstanę tak zminimalizowany aby pojeździć króweczką po okolicy. z żoneczką . Pamiętajcie o żonach - są kochane. Zawsze dowiozą do łóżeczka. HI.HI.HI.

Pozdrawiam Siemik

• Sympatycy
Opublikowano

Przelew poszedł za Larwę i za mnie, zatem do zobaczenia w "Kątach" :Jumpy: ...

• Klubowicze
Opublikowano

uregulowane

Opublikowano

Witam, dzisiaj zlecone, jutro zapłacone, tak więc do zobaczenia.

PS.

Uprzejmie proszę o dwupiętrowe studio z widokiem na ocean :laughing: :laughing:

Opublikowano

Już niebawem się widzimy .

Jeszcze ciut ciut .

Czy szanowny Pan organizator nie będzie miał nic przeciwko jeśli należność czyli kasiorkę dam do rączki , na tak zacnym spotkaniu które jak nic zostało w pisane w całoroczny plan imprez Klubowych . :laughing:

Bo jak powiada Bobasek nic a nic ta kasiora się nie zgadza , z resztą jak zwykle :lol1: hi hi :laughing: .