Skocz do zawartości
Forum Burgmania

Jesień na Mierzeji Wiślanej 11 - 13 października 2013r.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Oj Jack ubawiłeś mnie tymi opisami. A kiedy reszta fotek?

• Odpowiedzi 251
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• siemik

22

• ALFI

12

• subaru gtb320

10

• Jack

9

Top użytkownicy w tym temacie

• Klubowicze
Opublikowano

Same foty fajne, ale komentarze dodają tej pikanterii i post jest super jaki impreza w której miałem zaszczyt z rodzinka brać udział ;)

• Sympatycy
Opublikowano

Siemka

Szczerze dziękuję za spotkanie i za to że dobrze się bawiliście.

Dziękuję za pamięć i dyplom, którego wżyciu się nie spodziewałem.

Przepraszam że nie mogłem z wszystkimi dłużej porozmawiać i wypić kielonka.

Wczoraj pożegnałem ostatniego uczestnika spotkania Jarka PL.

Pozdrawiam Siemik

• Sympatycy
Opublikowano

SUBARU dzięki za fajne zdjęcia pokaż jeszcze Bieszczady ......ALFIK woda jak woda ale wnętrze było dobrze rozgrzane :Jumpy: Pozdrawiam wszystkich obecnych raz jeszcze.

Myślę że po lekkim przesortowaniu fotek z Bieszczad nikt się nie obrazi :question::)

Już tuż,tuż będą na forum (Spotkanie Bieszczadzkie) :)

Opublikowano

Jackuś padłam i jak głupia, zamiast pracować, do monitora się szczerzę

Opublikowano

Jack, fachowa relacja z poważnej wyprawy - brawo ;)

Dzięki że dałeś nam szanse poznania Twojej wersji wydarzeń, :laughing:

Pozdrawiam

Opublikowano

Ciao Amigos.

Wiecie... nie wszystko z naszego spotkania dobrze pamiętam, żeby tak ze szczegółami. Miałem aparat, Zorkę 5, i zrobiłem kilka zdjęć. Co pamiętam postaram się tu opisać. Oczywiście moje wspomnienia mogą być dalekie od rzeczywistości... ;)

Po pierwsze te zdjęcia nie były robione Zorką 5 tylko Zorką 455, która pamięta więcej od Ciebie ok.gif, więc...

Nie kombinuj, tylko wyciągaj jeszcze z jej pamięci, dokładaj coś od siebie, i dawaj następne odcinki bo LUDZIE CZEKAJĄ chytry.gif

Opublikowano

Ukraińscy szoszoni mnie nie porwali więc wszem i wobec prezentuję zdjęcia

W związku z tym, że zdjęcia pokazują zbyt wiele zostaną umieszczone ponownie po ocenzurowaniu ;)

Mam nadzieję, że link będzie działał, ponieważ to mój pierwszy raz ;)

• Klubowicze
Opublikowano

Po pierwsze te zdjęcia nie były robione Zorką 5 tylko Zorką 455, która pamięta więcej od Ciebie ok.gif, więc...

Nie kombinuj, tylko wyciągaj jeszcze z jej pamięci, dokładaj coś od siebie, i dawaj następne odcinki bo LUDZIE CZEKAJĄ chytry.gif

He, he, wybaczcie, więcej w zasadzie nie mam. Naprawdę zrobiłem tylko kilka zdjęć. Mam jeszcze może parę takich, co się powtarzają z ujęciami zrobionymi przez innych fotografów, oraz parę, co się nie nadają do publikacji ;)

Trzeba zrobić następne spotkanie, żeby było co publikować w gazetce ściennej. KONIECZNIE trzeba zrobić następne spotkanie!

• Klubowicze
Opublikowano

Jack nie dość że z Ciebie niezły fotograf to jeszcze super recenzent.

Opublikowano

JUSTA dziękuję za super fotki. Trochę ich napstrykałaś i właśnie o to chodzi ;) Pozdrawiam.

Opublikowano

Trzeba zrobić następne spotkanie, żeby było co publikować w gazetce ściennej. KONIECZNIE trzeba zrobić następne spotkanie!

Jack nie dość że z Ciebie niezły fotograf to jeszcze super recenzent.

W zupełności się zgadzam z jednym i drugim Panem.

Mam nadzieję, że link będzie działał, ponieważ to mój pierwszy raz ;)

Ostro pojechałaś jak na pierwszy raz ok.gif

Dzięki tym zdjęciom widzę co się działo jak nie widziałem BlurryDrunk.gif

• Sympatycy
Opublikowano

Justa dałaś popis. ;)

Opublikowano

Ten sukces miał trzech ojców, a raczej jednego ojca i dwie matki;) Podziękowania należą się również Patrycji i Mańkowi:)

Opublikowano

Ten sukces miał trzech ojców, a raczej jednego ojca i dwie matki;) Podziękowania należą się również Patrycji i Mańkowi:)

Tak, tak, i z tego trójkącika ładne "dzieci" wyszły. :clapping: Cóż się dziwić, wystarczy się przyjrzeć, :clapping:

Dzięki za fajne fotki.

Pozdrawiam

• Sympatycy
Opublikowano

Tak, tak, i z tego trójkącika ładne "dzieci" wyszły. ;) Cóż się dziwić, wystarczy się przyjrzeć, :clapping:

Dzięki za fajne fotki.

Pozdrawiam

Cholera on ma racje. :clapping:

• Sympatycy
Opublikowano

Fajne zdjęcie.

Opublikowano

Flyman ja tu widzę jeszcze jeden szczegół w pracy makijaż a na Mierzei to już bez ..... :)

Opublikowano

Oj tam, oj tam.....przecież wszyscy zainteresowani wiedzą że Dudek też na 2OO czasem kręci.

Tak się chłopak zatracił, że i na Mierzeję wpadł na chwilkę, bo właśnie Flyman zaprasza... :)

Panie i Panowie

Pozdrawiam

Opublikowano

JuStA: W związku z tym, że zdjęcia pokazują zbyt wiele zostaną umieszczone ponownie po ocenzurowaniu :)

tak mi się właśnie wydawało że coś zniknęło :)

• Klubowicze
Opublikowano

w pracy:

Fly po kiego grzyba Ci zdjęcie z jakąś szychą z telekomunikacji?

po pracy:

z Dudkiem to rozumię........

Opublikowano

Flyman dobrze, że ALFI wytłumaczył ;) ... Tego z prawej znam z widzenia (po pracy), tego z lewej (w pracy) nie...

PS. No ale ja fanem kopaniny nie jestem :( ...

• Sympatycy
Opublikowano

Flyman no to teraz mam przes...e, Ania nie daje mi żyć od kilku dni. To mi się córcia udała, piłka, piłkarze boisko na " orliku" a miała być dziewczynka.

Pozdrawiam Siemik