Gieńka Opublikowano 16 Października 2013 Opublikowano 16 Października 2013 Oj Jack ubawiłeś mnie tymi opisami. A kiedy reszta fotek?
Klubowicze PIN Opublikowano 16 Października 2013 Klubowicze Opublikowano 16 Października 2013 Same foty fajne, ale komentarze dodają tej pikanterii i post jest super jaki impreza w której miałem zaszczyt z rodzinka brać udział
Sympatycy siemik Opublikowano 16 Października 2013 Autor Sympatycy Opublikowano 16 Października 2013 Siemka Szczerze dziękuję za spotkanie i za to że dobrze się bawiliście. Dziękuję za pamięć i dyplom, którego wżyciu się nie spodziewałem. Przepraszam że nie mogłem z wszystkimi dłużej porozmawiać i wypić kielonka. Wczoraj pożegnałem ostatniego uczestnika spotkania Jarka PL. Pozdrawiam Siemik
Sympatycy subaru gtb320 Opublikowano 16 Października 2013 Sympatycy Opublikowano 16 Października 2013 SUBARU dzięki za fajne zdjęcia pokaż jeszcze Bieszczady ......ALFIK woda jak woda ale wnętrze było dobrze rozgrzane Pozdrawiam wszystkich obecnych raz jeszcze. Myślę że po lekkim przesortowaniu fotek z Bieszczad nikt się nie obrazi Już tuż,tuż będą na forum (Spotkanie Bieszczadzkie)
Larwa Opublikowano 16 Października 2013 Opublikowano 16 Października 2013 Jackuś padłam i jak głupia, zamiast pracować, do monitora się szczerzę
ALFI Opublikowano 16 Października 2013 Opublikowano 16 Października 2013 Jack, fachowa relacja z poważnej wyprawy - brawo Dzięki że dałeś nam szanse poznania Twojej wersji wydarzeń, Pozdrawiam
Jarek_PL Opublikowano 16 Października 2013 Opublikowano 16 Października 2013 Ciao Amigos. Wiecie... nie wszystko z naszego spotkania dobrze pamiętam, żeby tak ze szczegółami. Miałem aparat, Zorkę 5, i zrobiłem kilka zdjęć. Co pamiętam postaram się tu opisać. Oczywiście moje wspomnienia mogą być dalekie od rzeczywistości... Po pierwsze te zdjęcia nie były robione Zorką 5 tylko Zorką 455, która pamięta więcej od Ciebie , więc... Nie kombinuj, tylko wyciągaj jeszcze z jej pamięci, dokładaj coś od siebie, i dawaj następne odcinki bo LUDZIE CZEKAJĄ
JuStA Opublikowano 16 Października 2013 Opublikowano 16 Października 2013 Ukraińscy szoszoni mnie nie porwali więc wszem i wobec prezentuję zdjęcia W związku z tym, że zdjęcia pokazują zbyt wiele zostaną umieszczone ponownie po ocenzurowaniu Mam nadzieję, że link będzie działał, ponieważ to mój pierwszy raz
Klubowicze Jack Opublikowano 16 Października 2013 Klubowicze Opublikowano 16 Października 2013 Po pierwsze te zdjęcia nie były robione Zorką 5 tylko Zorką 455, która pamięta więcej od Ciebie , więc... Nie kombinuj, tylko wyciągaj jeszcze z jej pamięci, dokładaj coś od siebie, i dawaj następne odcinki bo LUDZIE CZEKAJĄ He, he, wybaczcie, więcej w zasadzie nie mam. Naprawdę zrobiłem tylko kilka zdjęć. Mam jeszcze może parę takich, co się powtarzają z ujęciami zrobionymi przez innych fotografów, oraz parę, co się nie nadają do publikacji Trzeba zrobić następne spotkanie, żeby było co publikować w gazetce ściennej. KONIECZNIE trzeba zrobić następne spotkanie!
Klubowicze pazdzioch Opublikowano 16 Października 2013 Klubowicze Opublikowano 16 Października 2013 Jack nie dość że z Ciebie niezły fotograf to jeszcze super recenzent.
wize60 Opublikowano 16 Października 2013 Opublikowano 16 Października 2013 JUSTA dziękuję za super fotki. Trochę ich napstrykałaś i właśnie o to chodzi Pozdrawiam.
Jarek_PL Opublikowano 16 Października 2013 Opublikowano 16 Października 2013 Trzeba zrobić następne spotkanie, żeby było co publikować w gazetce ściennej. KONIECZNIE trzeba zrobić następne spotkanie! Jack nie dość że z Ciebie niezły fotograf to jeszcze super recenzent. W zupełności się zgadzam z jednym i drugim Panem. Mam nadzieję, że link będzie działał, ponieważ to mój pierwszy raz Ostro pojechałaś jak na pierwszy raz Dzięki tym zdjęciom widzę co się działo jak nie widziałem
Sympatycy Jaco Opublikowano 17 Października 2013 Sympatycy Opublikowano 17 Października 2013 Justa dałaś popis.
JuStA Opublikowano 17 Października 2013 Opublikowano 17 Października 2013 Ten sukces miał trzech ojców, a raczej jednego ojca i dwie matki;) Podziękowania należą się również Patrycji i Mańkowi:)
ALFI Opublikowano 17 Października 2013 Opublikowano 17 Października 2013 Ten sukces miał trzech ojców, a raczej jednego ojca i dwie matki;) Podziękowania należą się również Patrycji i Mańkowi:) Tak, tak, i z tego trójkącika ładne "dzieci" wyszły. Cóż się dziwić, wystarczy się przyjrzeć, Dzięki za fajne fotki. Pozdrawiam
Sympatycy Jaco Opublikowano 17 Października 2013 Sympatycy Opublikowano 17 Października 2013 Tak, tak, i z tego trójkącika ładne "dzieci" wyszły. Cóż się dziwić, wystarczy się przyjrzeć, Dzięki za fajne fotki. Pozdrawiam Cholera on ma racje.
Gość Opublikowano 17 Października 2013 Opublikowano 17 Października 2013 Jeszcze taka ciekawostka. Troszkę z Mierzei, troszkę z Lądka.
Sympatycy Foczka Opublikowano 17 Października 2013 Sympatycy Opublikowano 17 Października 2013 Fajne zdjęcie.
Lucjan73 Opublikowano 18 Października 2013 Opublikowano 18 Października 2013 Flyman ja tu widzę jeszcze jeden szczegół w pracy makijaż a na Mierzei to już bez .....
ALFI Opublikowano 18 Października 2013 Opublikowano 18 Października 2013 Oj tam, oj tam.....przecież wszyscy zainteresowani wiedzą że Dudek też na 2OO czasem kręci. Tak się chłopak zatracił, że i na Mierzeję wpadł na chwilkę, bo właśnie Flyman zaprasza... Panie i Panowie Pozdrawiam
koala Opublikowano 18 Października 2013 Opublikowano 18 Października 2013 JuStA: W związku z tym, że zdjęcia pokazują zbyt wiele zostaną umieszczone ponownie po ocenzurowaniu tak mi się właśnie wydawało że coś zniknęło
Klubowicze Roni Opublikowano 18 Października 2013 Klubowicze Opublikowano 18 Października 2013 w pracy: Fly po kiego grzyba Ci zdjęcie z jakąś szychą z telekomunikacji? po pracy: z Dudkiem to rozumię........
Gość Opublikowano 18 Października 2013 Opublikowano 18 Października 2013 Roni, to nie szycha z TP, to zwykły bramkarz jakiś był. Z Pumy, chyba?!?
dr.big Opublikowano 18 Października 2013 Opublikowano 18 Października 2013 Flyman dobrze, że ALFI wytłumaczył ... Tego z prawej znam z widzenia (po pracy), tego z lewej (w pracy) nie... PS. No ale ja fanem kopaniny nie jestem ...
Sympatycy siemik Opublikowano 20 Października 2013 Autor Sympatycy Opublikowano 20 Października 2013 Flyman no to teraz mam przes...e, Ania nie daje mi żyć od kilku dni. To mi się córcia udała, piłka, piłkarze boisko na " orliku" a miała być dziewczynka. Pozdrawiam Siemik
Rekomendowane odpowiedzi