Klubowicze ArtCho Opublikowano 7 Października 2013 Autor Klubowicze Opublikowano 7 Października 2013 Powiem tak.Relacja z wyprawy rewelacyjna(szczegółowo opisana trasa,piękne zdjęcia) i co najważniejsze,wasze zadowolenie i szczęśliwy powrót do domu:) Jest się od kogo uczyć ArtCho-szacun,do zobaczenia gdzieś... Gratuluję pięknej wyprawy. Ja też jeżdżę z synem. Zestaw podobny -choper i skuter. Świetna wyprawa i super opis Dzięki!
Sympatycy Urbi Opublikowano 23 Października 2013 Sympatycy Opublikowano 23 Października 2013 Artur, czytając już już po raz kolejny Twojej relacji z wyprawy w Alpy i oglądając Wasze zdjęcia, przyznam szczerze, że nie mogę doczekać planu i propozycji kolejnej Twojej wyprawy. Przypominam, że jeśli tylko się zgodzisz, jestem gotów wstąpić do Twojej drużyny i być wiernym oraz lojalnym towarzyszem niczym Hobbit Bilbo Baggins. Czekam na informacje i pozdrawiam serdecznie.
Klubowicze PIN Opublikowano 24 Października 2013 Klubowicze Opublikowano 24 Października 2013 No coś pięknego nie mogę się już doczekać, kiedy to Romek podrośnie i będę mógł pójść w twoje ślady. Oby tylko Romek miał podobne upodobanie i nie robił kłopotów.
marcyś Opublikowano 24 Października 2013 Opublikowano 24 Października 2013 Wyprawa super ,opis rewelacja
Paweł Opublikowano 10 Listopada 2013 Opublikowano 10 Listopada 2013 Witam w sezonie 2014 chętnie wybrałbym się na wyprawę w alpy - byłby ktoś chętny? myslę o wypadzie na 4-7 dni, maxiskutery mile widziane i nie tylko mój sprzęt to t-max i żonka pkrol1@poczta.fm śląśk koledzy gratuluję tych alp!!!! pozdrawiam Paweł
RONIN Opublikowano 10 Listopada 2013 Opublikowano 10 Listopada 2013 Tu się szykuje skład na Alpy http://www.forum.burgmania.net/topic/18307-propozycje-wycieczek-2014/page__st__40
Rekomendowane odpowiedzi