Skocz do zawartości
Forum Burgmania

Rekomendowane odpowiedzi

• Klubowicze
Opublikowano

Siemik czekamy na fotki Twojego zakupu, już nie będziesz się nudził podczas jazdy, będziesz musiał często zmieniać biegi :msn-wink:

• Odpowiedzi 212
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• upiór

29

• szamot

28

• LWfilip

24

• Bobas

22

Top użytkownicy w tym temacie

• Sympatycy
Opublikowano

Tak BMW R 1100 RT . Przebieg ma 24 tyś. i wygląda że jest oryginalny. Fotek jeszcze nie robiłem.

Opublikowano

Gratki z zakupu. BardzoMądryWybór. Niech wozi bezpiecznie.No i jest nas dwóch więc i ja się pochwalę.Od wczoraj czeka na mnie wymarzony R1200GS.Tylko nie mam czasu odebrać ze stolicy sprzęta :msn-wink: .Fotki zrobię jak będzie na podwórku....

Opublikowano

Grześ,

nareszcie !!!!

Dawaj foty swojej Damy !!!

To podobno woły robocze nie do zajechania.

Mój kumpel ma taką BMK-ę z przebiegiem 150 tysi i chodzi jak zegarek.

No to witam w świecie biegowców.

Krzyś, Tobie również gratuluję zakupu wymarzonego sprzęta.

Opublikowano

Siemik

Wielkie gratki , niech Cię wozi bezpiecznie

Opublikowano

26082013446.jpg

Jakiś wysyp tych beemek :clapping: Dwa tygodnie temu byłem ze szwagrem po taką maszyę z 2007 roku w Lublinie.

Siemik! gratuluję zakupu :clapping:

• Klubowicze
Opublikowano

No piknie. Gratuluję zakupów, niech wożą bezawaryjnie i bezpiecznie zawsze tam gdzie chcecie.

• Sympatycy
Opublikowano

Siemka.

Dziś zatrzymałem kolesia z Piły na takiej samej z przebiegiem 170 tyś km. Odprowadziłem Go na camping i jutro mamy się spotkać aby sprawdził czy ten przebieg jest realny czy zmyślony. Zdjęcia mam ale nie potrafię wrzucić na forum. Dziś jestem dość zmęczony ale jutro lub pojutrze postaram się je wrzucić.

Troszkę pojeździłem po uliczce bo nie jest jeszcze zarejestrowany ale wrażenia są dziwne. Pierwszy raz jeżdżę czymś co rzuca na boki i tak cicho pracuje, myślę o silniku. Motorynki jakimi jeżdżę w pracy FZ 8 i FZ 1 pracują nieporównywalnie inaczej. Cieszę się jak dzieciaczek z posłodzonego mleczka.

Krzysiu, taką Yamaszkę jak kupiłeś ma mój koleś w Malborku od kilku lat i powiem szczerze że jak rozkręciłem manetkę ciut mocniej to poczułem się lekko nie sfojo mimo że w robocie rozkręca się do ponad 240 km. " jako uprzywilejowany "

Pozdrawiam Siemik

Opublikowano

Siemik teraz to mnie mile zaskoczyłeś bo też w coś takiego celowałem, tylko bałem się że będzie dla mnie za wysoki.

Koniecznie napisz jak to się prowadzi, osiągi, spalanie.

No i jeszcze jedno pytanie. A co ze skuterkiem? Czyż byś zmienił orientacje lokomocyjną? A może jak Wrzonio bigamia?

Opublikowano

Taka bigamia może być. Widzę, że coraz wiecej Kolegów "kombinuje" coś na boku. To nic złego :clapping: . Jak szwagier zakupił swoje moto postanowiłem zrobić przymiarki. Jednak po doświadczeniach z Pan Europą, stwierdziłem, że to nie dla mnie. Za wysoka, choć nie jestem niskim facetem. Pozostaję przy st1100. Przynajmniej na razie.

• Sympatycy
Opublikowano

No i jestem pocieszony. Dziś rano pojechałem po kolesia i obejrzał motorek od każdej strony. Na koniec powiedział że dałem dużo kasy za ten rocznik ale w Polsce ani na aukcjach w Niemczech nie spotkał się jeszcze z takim egzemplarzem i że przebieg może mieć autentyczny.

Jareczku, jeśli chodzi o wysokość to gwarantuję Ci że na najniższym stopniu regulacji nie miał byś nawet wyprostowanej nogi. Ja mam teraz na najniższym położeniu i kolanami haczę o zęby stojąc na światłach - hi. hi. hi. to żart ale jest tak jak na " Królu " Jutro idę opłacić i zarejestrować, pewnie troszkę pojeżdżę ale to i tak jeszcze nie będzie pełne wyobrażenie na temat jazdy. Za jakiś czas na pewno napiszę coś o jeździe na ty motorku.

Pozdrawiam Siemik

• Klubowicze
Opublikowano

Siemik teraz to mnie mile zaskoczyłeś bo też w coś takiego celowałem, tylko bałem się że będzie dla mnie za wysoki.

Biorąc pod uwagę że kierowca, to mały skośnooki człowieczek, to myślę że z wysokością nie ma problemu ;)

5125601477_29bed25d49.jpg

ps. fajne zastosowanie co ;)

Opublikowano

Wysokość w tym 2oo można regulować.często od razu z fabryki wychodzi z niskim zawieszeniem.