upiór Opublikowano 25 Sierpnia 2013 Opublikowano 25 Sierpnia 2013 Tatulek wracaj bo zaczynam bardzo mocno tęsknić i kasiorka na bułeczki i obiadki i kolację się kończy a i na ciacha też mi się skończyła . P.S. Używajcie jeszcze te parę dni ile się dał śmigać i foty strzelać co by w zimę było co wspominać . Pozdrawiam i trzymajcie się .
michu Opublikowano 25 Sierpnia 2013 Opublikowano 25 Sierpnia 2013 Narazie dużo zdjęć nie ma tylko około 1500 szt. Hi hi
szamot Opublikowano 25 Sierpnia 2013 Opublikowano 25 Sierpnia 2013 Po burzliwych dyskusjach doszliśmy do wniosku że wrzucimy kilka fotek na nowy tydzień co by się wam lepiej pracowało i że byście byli bardziej wydajni w pracy na razie tyle, synek jak wrócę to dam Ci kasiorkę na kredki i zeszyty za dobre wyniki
Bobas Opublikowano 26 Sierpnia 2013 Opublikowano 26 Sierpnia 2013 A jakie Pieruny już podpieczone od tego słońca Uważajcie na siebie w drodze powrotnej.
Klubowicze robson Opublikowano 26 Sierpnia 2013 Klubowicze Opublikowano 26 Sierpnia 2013 Tylko Stefciu taki bladziutki...
upiór Opublikowano 26 Sierpnia 2013 Opublikowano 26 Sierpnia 2013 No to cacy fotki super , ech może i ja kiedyś tam zawitam . . Nie może tak być aby była jedna ZACNA a dwa wynalazki :lol1: .
krzysurban Opublikowano 26 Sierpnia 2013 Opublikowano 26 Sierpnia 2013 Oj chyba ktoś tu obraża bractwo na S.... Widocznie w trasy bardziej przewidziane są Suzuki niż H Jakby Was piekło mocno wetrzyjcie sobie wewnętrzną skórkę banana w skórę Niby działa
Klubowicze PIN Opublikowano 26 Sierpnia 2013 Klubowicze Opublikowano 26 Sierpnia 2013 FOTO ->no coś pięknego, aż się chce wsiadać i tam do was lecieć chociaż na jeden dzień . Bobas gratki no ładne cacko
szamot Opublikowano 26 Sierpnia 2013 Opublikowano 26 Sierpnia 2013 Oj synek błądzisz i brniesz w bagno:) Pinu wsiadaj i nie gadaj A Stefan po prostu całe dnie siedzi w kasku i ciucha bo mu niby zimno Bobik zrób drugie 700 i będziesz u nas
upiór Opublikowano 26 Sierpnia 2013 Opublikowano 26 Sierpnia 2013 Oj synek błądzisz i brniesz w bagno:) Pinu wsiadaj i nie gadaj A Stefan po prostu całe dnie siedzi w kasku i ciucha bo mu niby zimno Bobik zrób drugie 700 i będziesz u nas Tatulek jakie bagno przecież to szczera prawda . P.S. Michu mam nadzieję że nie dawałeś się tym rekinom .
szamot Opublikowano 26 Sierpnia 2013 Opublikowano 26 Sierpnia 2013 Przygotowania do powrotu Teleportacja do was Michu niestety utknął i powrót staje pod znakiem zapytania Ato dla mojego synka co by wiedzial że łączymy się z nim w bólu
LWfilip Opublikowano 27 Sierpnia 2013 Autor Opublikowano 27 Sierpnia 2013 Jak zwykle to strasznie denerwujące zdjęcia są Co do teleportacji to chyba nie ma takiego działa żeby Was obu za jednym zamachem fiuuuuuuuu do domu wystrzelić. Widzę, że przymiarki Joli do maxi jednak są, to cieszy.Pozdrawiamy i wracajcie bezpiecznie. Na kołach a nie na kulach. P.S. Myślę tu o kulach armatnich, oczywiście
Bobas Opublikowano 27 Sierpnia 2013 Opublikowano 27 Sierpnia 2013 Tomek, wyciągaj Micha z tej armaty i dawać już na Kujawy. Koniec tych chorwackich wojaży.
szamot Opublikowano 27 Sierpnia 2013 Opublikowano 27 Sierpnia 2013 Spoko musimy trochę poczekać jutro rano ruszamy , w nocy była burza a grzmiało to mało powiedziane cała chałupa się trzęsła.na razie słońca ni ma ale mamy nadzieje że jeszcze będzie
LWfilip Opublikowano 27 Sierpnia 2013 Autor Opublikowano 27 Sierpnia 2013 Pewnie to dlatego, że Chorwację szlag trafia bo musicie wracać do Polski. I z żalu nie wyrabiają Nasłali na Was pioruny żebyście jeszcze zostali. To przez te fotki na armatce.
upiór Opublikowano 27 Sierpnia 2013 Opublikowano 27 Sierpnia 2013 Spoko musimy trochę poczekać jutro rano ruszamy , w nocy była burza a grzmiało to mało powiedziane cała chałupa się trzęsła.na razie słońca ni ma ale mamy nadzieje że jeszcze będzie Tatulek a musicie wracać , ja bym jeszcze pośmigał i po zwiedzał . Zawsze jak by nie było jeszcze parę dni wakacji . P.S. Armatą to cmyk cmyk i już w domku . A te fotki potrafią zdenerwować .
michu Opublikowano 27 Sierpnia 2013 Opublikowano 27 Sierpnia 2013 Ach mówię Wam żal wyjeżdżać . Ale nie ma co plan wycieczki wykonaliśmy z nawiązką z czego jesteśmy bardzo dumni . Jutro rankiem ruszamy w Waszą stronę .
szamot Opublikowano 28 Sierpnia 2013 Opublikowano 28 Sierpnia 2013 No to szybka kawa ,śniadanko i start ku domowi. Pozdrawiamy
Bobas Opublikowano 28 Sierpnia 2013 Opublikowano 28 Sierpnia 2013 Szerokości !!! Uważajcie na siebie.
LWfilip Opublikowano 28 Sierpnia 2013 Autor Opublikowano 28 Sierpnia 2013 Do domu to zawsze ta droga jakoś tak szybciej leci Spoko i luzik, wracajcie bezpiecznie
Klubowicze robson Opublikowano 28 Sierpnia 2013 Klubowicze Opublikowano 28 Sierpnia 2013 Wracajcie szczęśliwie !OKK
czaro69 Opublikowano 28 Sierpnia 2013 Opublikowano 28 Sierpnia 2013 Szerokiej i bezpiecznej drogi,szczęśliwego powrotu.
upiór Opublikowano 28 Sierpnia 2013 Opublikowano 28 Sierpnia 2013 Dzwoniłem wczoraj wieczorem do nich ale nikt nie odbierał telefonu . P.S. Z pewnością się pakowali !piwko :P
Klubowicze fundi600 Opublikowano 28 Sierpnia 2013 Klubowicze Opublikowano 28 Sierpnia 2013 Szerokości dla wracających do domu
Rekomendowane odpowiedzi