szamot Opublikowano 22 Sierpnia 2013 Opublikowano 22 Sierpnia 2013 W drodze do Dubrownika cdn pozdrawiamy
Klubowicze PIN Opublikowano 23 Sierpnia 2013 Klubowicze Opublikowano 23 Sierpnia 2013 Mmmmm normalnie zaraz pęknę oczywiście z zazdrości super wyprawa, rewelacyjne fotki (oczywiście ta ostatnia "Jola w wodzie" bije na głowę wszystkie ) Już przebieram nogami co by całą relacje poczytać i obejrzeć . Co by wam tak fajnie nie było to mam prośbę do was, coś mnie kaszel zaczyna łapać walnijcie jednego co by mnie się poprawiło
Sympatycy spinka Opublikowano 23 Sierpnia 2013 Sympatycy Opublikowano 23 Sierpnia 2013 A pisałam o syrenach i proszę jest jedna :-). Pięknie i tak trzymajcie.
LWfilip Opublikowano 23 Sierpnia 2013 Autor Opublikowano 23 Sierpnia 2013 Szkoda, że tak mało serenich szczegółów widać Ale faktycznie, bawią się przednio. Tylko zazdrościć. Tak, po prawdzie to ja też świetnie się bawię, w pracy no cóż, ma się to na co się zasłuży Pozdrawiamy.
Bobas Opublikowano 23 Sierpnia 2013 Opublikowano 23 Sierpnia 2013 ...... bo syreny bydgoskie są najpiękniejsze . A ja dziś stałem się posiadaczem Yamahy XJR 1200. Toć to istny potwór !!! Jest podkręcona do 125 KM co czuć i słychać . W zbiorniku też czuć i w portfelu Ma za to imponujący moment obrotowy. Przy 60 km/h zapinam 5 bieg i maszyna rwie jak szalona.
szamot Opublikowano 23 Sierpnia 2013 Opublikowano 23 Sierpnia 2013 To gratulacje, No to dawaj do nas poczekamy na ciebie.
czaro69 Opublikowano 23 Sierpnia 2013 Opublikowano 23 Sierpnia 2013 Krzysiek, gratulacje, piękna maszyna
LWfilip Opublikowano 24 Sierpnia 2013 Autor Opublikowano 24 Sierpnia 2013 @Bobas to się teraz możemy trochę po ścigać? Gratulacje, tylko tak od razu do Malbotka nie jedź bo jak człowiek nieprzyzwyczajony to się wysypuje na ichniejszym bruku. po za tym wszystko gra. Jak nie dawałeś fotek to się pochwal tu. Pozdrawiam. P.S. Ale se odrzutowca sprawiłeś. no no.
Bobas Opublikowano 24 Sierpnia 2013 Opublikowano 24 Sierpnia 2013 Dzięki za gratulacje .Yamaha XJR 1200 to klasyka japońskiego motocyklizmu. Moja pochodzi z 1996 roku, ale kupiłem ją , bo jest w stanie kolekcjonerskim i jest z limitowanej wersji, których zrobili tylko 500 szt. Sam tłumik do niej kosztował 4 tysiaki. Ma kilka innych fajnych dodatków. Muszę tylko założyć kuferek i w drogę. Maszyna wprost klei się do drogi. No i wreszcie nie brakuje mi mocy na wyjściu z łuku. A co tam u naszych Chorwatów ?Dawać chłopaki więcej fotek i niech nie oszczędzją na malusieńkich opisach, bo my czekamy...
LWfilip Opublikowano 24 Sierpnia 2013 Autor Opublikowano 24 Sierpnia 2013 No tak, trzeba doposażyć sprzęta bo w trasie to słabo. Trzeba by się spotkać i zrobić ogląd , zobaczymy. A Bractwo Chorwackie to pewnie zapomniało, że Nas tu zostawili. Pławią się w luksusie i ciepłych wodach z Syrenami . Jak wrócą do Polski to ich czarna rzeczywistość na ziemię sprowadzi. I mogli by jeszcze jakieś fotki podesłać, faktycznie
Klubowicze Wrzonio Opublikowano 24 Sierpnia 2013 Klubowicze Opublikowano 24 Sierpnia 2013 Pogratulować Krzysiu. Dawaj foty.
LWfilip Opublikowano 24 Sierpnia 2013 Autor Opublikowano 24 Sierpnia 2013 Tak szukałem i znalazłem http://allegro.pl/ya...3492154039.html to raczej to jest bo się zgadza z Twoim opisem.
michu Opublikowano 24 Sierpnia 2013 Opublikowano 24 Sierpnia 2013 Bobas wielkie gratulacje . Piękny motorek .Wczoraj wieczorem polazilismy sobie po trorgirze . Te miasteczka są poprostu piękne . Dzisiaj jedziemy na Wodospady Krka .
szamot Opublikowano 24 Sierpnia 2013 Opublikowano 24 Sierpnia 2013 No dobra namówiliście nas Dubrownik Wyspa Ciovo Trogir Dzisiaj wodospady Krka tak że może coś tam wrzucimy Pozdrawiamy
Bobas Opublikowano 24 Sierpnia 2013 Opublikowano 24 Sierpnia 2013 No piknie tam u Was. O, i Losiów wreszcie widać na zdjęciach ( czyli jesteście w komplecie ). A Yamaha, którą kupiłem to właśnie ta, którą wkleił Filip.
krzysurban Opublikowano 24 Sierpnia 2013 Opublikowano 24 Sierpnia 2013 Tym w Chorwacji gratuluję pięknych wiodków, aż dech zapiera w piersi A Bobasowi nowego nabytku Coś czuję,że nie mógł spać i już śmiga bo pogoda idealna
dr.big Opublikowano 24 Sierpnia 2013 Opublikowano 24 Sierpnia 2013 Porządne morze i porządne temperatury ... Tylko piaskowych plaż jak na lekarstwo. Gratki. PS. A XJR w Limited, to z Öhlinsem ...
LWfilip Opublikowano 24 Sierpnia 2013 Autor Opublikowano 24 Sierpnia 2013 Brzuszki coraz bardziej poopalane, trzeba uważać. Widzę, nastroje OK! Ale w PL też ładna pogoda jest.
upiór Opublikowano 24 Sierpnia 2013 Opublikowano 24 Sierpnia 2013 Niech wam te aparaty słońce po pali :P . Bobasek gratki niech śmiga bez awaryjnie . p.s. Na wiosnę lub jesień i tak będzie zmiana .
szamot Opublikowano 24 Sierpnia 2013 Opublikowano 24 Sierpnia 2013 Niech wam te aparaty słońce po pali :P . Bobasek gratki niech śmiga bez awaryjnie . p.s. Na wiosnę lub jesień i tak będzie zmiana . No dobra,to ostatni aparat wystawiam na słońce bo jeden aparat do zdjęć podwodnych umarł, a chcieliśmy wam wysłać zdjęcia z wodospadów Krka To by było na tyle. Koniec przekazu Pozdrawiamy Jolka,Michu,Kiero i Szamot
upiór Opublikowano 24 Sierpnia 2013 Opublikowano 24 Sierpnia 2013 No dobra,to ostatni aparat wystawiam na słońce bo jeden aparat do zdjęć podwodnych umarł, a chcieliśmy wam wysłać zdjęcia z wodospadów Krka To by było na tyle. Koniec przekazu Pozdrawiamy Jolka,Michu,Kiero i Szamot No to cacy nie będą nas więcej denerwować :) . To rzecz jasna żarcik . Dawać dawać foty , tam aparaty są tanie tylko lustrzanki trzymają cenę . P.S. Tatuś kup aparat , i fotki trzaskaj , synek odda co kasę jak dasz mi kieszonkowe .
Burgerman Opublikowano 24 Sierpnia 2013 Opublikowano 24 Sierpnia 2013 Bobas gratulacje nowego nabytku. Niech śmiga bezpiecznie.
krzys-68 Opublikowano 25 Sierpnia 2013 Opublikowano 25 Sierpnia 2013 ...... bo syreny bydgoskie są najpiękniejsze . A ja dziś stałem się posiadaczem Yamahy XJR 1200. Toć to istny potwór !!! Jest podkręcona do 125 KM co czuć i słychać . W zbiorniku też czuć i w portfelu Ma za to imponujący moment obrotowy. Przy 60 km/h zapinam 5 bieg i maszyna rwie jak szalona. No nareszcie wróciłeś na poprawną "stronę mocy"....Niech wozi bezpiecznie i dawaj foty.Elastyczność silnika jak w moim B1250.Jedziesz jak automatem...
Bobas Opublikowano 25 Sierpnia 2013 Opublikowano 25 Sierpnia 2013 Zrobiłem pierwsze 700 km. Jest petarda !!! Muszę tylko założyć deflektor, bo przy dużych prędkościach chce łeb urwać.
michu Opublikowano 25 Sierpnia 2013 Opublikowano 25 Sierpnia 2013 Super Bobasek cieszymy się razem z tobą
Rekomendowane odpowiedzi