Jolka Opublikowano 16 Sierpnia 2013 Opublikowano 16 Sierpnia 2013 My już spakowani jutro rano wyjazd i Chorwacja nasza już się nie mogę doczekać tych pięknych widoczkow .Oby nam tylko skuter nie odmówił posłuszeństwa .Pozdrawiam tych którzy nie mogą z nami jechać może w przyszłym roku wybierzemy się większą grupą.
krzysurban Opublikowano 16 Sierpnia 2013 Opublikowano 16 Sierpnia 2013 Na następny rok planuję więcej atrakcji wyjazdowych Mam nadzieję,że to będzie Wasz pamiętny i niezapomniany wyjazd Życzę Wam szerokości i pięknych widoków:)
Klubowicze fundi600 Opublikowano 16 Sierpnia 2013 Klubowicze Opublikowano 16 Sierpnia 2013 Szerokości dla tych co się wybierają w daleką drogę
Ola Opublikowano 16 Sierpnia 2013 Opublikowano 16 Sierpnia 2013 My już spakowani jutro rano wyjazd i Chorwacja nasza już się nie mogę doczekać tych pięknych widoczkow .Oby nam tylko skuter nie odmówił posłuszeństwa .Pozdrawiam tych którzy nie mogą z nami jechać może w przyszłym roku wybierzemy się większą grupą. Kochani, bawcie się dobrze, uważajcie na siebie, szerokości i niezapomnianych przeżyć. Joluś powodzenia z chłopakami, oby traktowali Cię jak księżniczkę, bo jak nie to będą mieli ze mną do czynienia :-)
szamot Opublikowano 16 Sierpnia 2013 Opublikowano 16 Sierpnia 2013 Dziękuje wszystkim i postaram się dostosować do zaleceń Pozdrawiam jeszcze kilka godzin
upiór Opublikowano 16 Sierpnia 2013 Opublikowano 16 Sierpnia 2013 A ja jeszcze te badziewie muszą robić jeszcze dwie godziny i do domku . Jolka nie słuchaj mi tam Michała słoneczko i kasiora należy do ciebie . Wszystkim raz jeszcze szerokości i wspaniałych widoków .
michu Opublikowano 16 Sierpnia 2013 Opublikowano 16 Sierpnia 2013 My chyba spać nie będziemy , jeszcze 10 godzin do wyjazdu Właśnie z Tokiem jeszcze raz analizujemy traskę ....ma ktoś papier toaletowy?...
Bobas Opublikowano 16 Sierpnia 2013 Opublikowano 16 Sierpnia 2013 Michu, trzymam za Was mocno kciuki. Szerokości !!!!!!!!!!!
Klubowicze MAKI Opublikowano 16 Sierpnia 2013 Klubowicze Opublikowano 16 Sierpnia 2013 Powodzonka ! Croatia jest pikna ! (w tamtym roku byliśmy z Bartheezem 24 km od Zadaru ) a pogoda jak na zamówienie ! Szerokości i suchości na drogach !
Burgerman Opublikowano 17 Sierpnia 2013 Opublikowano 17 Sierpnia 2013 Szerokości i ostrożności. Wypoczywajcie i wracajcie szczęśliwie.
upiór Opublikowano 17 Sierpnia 2013 Opublikowano 17 Sierpnia 2013 No i wystartowali o 7.00 byli już w Inowrocławiu , pogodę mają jak na urlop przystało . Szaman spisał się na medal po powrocie opaty za taką cudowną pogodę proszę wpłacać na moje konto :lol1: . Szamanowi i tak muszę odpalić działkę . No dobra trzymajcie się i raz jeszcze szerokości .
Bobas Opublikowano 17 Sierpnia 2013 Opublikowano 17 Sierpnia 2013 Normalnie jedną nogą jestem z chłopakami w Chorwacji.
szamot Opublikowano 17 Sierpnia 2013 Opublikowano 17 Sierpnia 2013 Dotarlismy calo i zdrowo i zdrowo do hotelu.teraz jemy pizze i pijemy piwo. Pozdrowienia ze Slowacji
michu Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Siemka Właśnie ruszamy z hotelu mamy teoretycznie 820 km na chorwacja
Klubowicze robson Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Klubowicze Opublikowano 18 Sierpnia 2013 No to śmigajcie, ja lecę do roboty .
upiór Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Opublikowano 18 Sierpnia 2013 No to cacy u nas szykuje się upał słoneczko zaczyna grzać . Dostałem jakiegoś doła na nic nie mam ochoty . Trzymajcie się .
szamot Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Granica chorwacji przekroczona. Jeszcze 500 km do celu. Pozdro
upiór Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Granica chorwacji przekroczona. Jeszcze 500 km do celu. Pozdro :)
Arkadiusz Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Miłego wypoczynku Wszystkim życzę !!! Szerokiej i suchej drogi !!!
LWfilip Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Autor Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Jedni na granicy a ja już w domu po imprezie w Łebie Po za setkami biegowców znalazłem perełki. Szkoda, że Paweł z Gdańska szybko uciekł.
upiór Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Czekałem i się nie doczekałem . Mam nadzieję że wszystko cacy . Pisać mi tu choć parę słów czy wszystko cacy i pogoda wam tam sprzyja . P.S. Z pewnością uzupełniacie nie dobór płynów to i ja bym nie miał czasu na pisanie .
Klubowicze robson Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Klubowicze Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Prawdopodobnie oddali się w objęcia rakiji , a następnie morfeusza .
Sympatycy spinka Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Sympatycy Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Pięknego wypoczynku i wspaniałych wspomnień.
Klubowicze PIN Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Klubowicze Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Rany chłopaki ja rozumiem ze urlop itp. ale chociaż zajawkę dla biedaków w robocie byście podesłali, tak na otarcie łezki i nutki zazdrości
Rekomendowane odpowiedzi