Bobas Opublikowano 5 Sierpnia 2013 Opublikowano 5 Sierpnia 2013 Jaro, współczuję Ci tych problemów z BM- ką. Chyba co do skuterów muszą się jeszcze wiele nauczyć.
LWfilip Opublikowano 6 Sierpnia 2013 Autor Opublikowano 6 Sierpnia 2013 Jakie to klasyczne podejście? Klient wydał kupę forsy i myślał, że Boga za nogi złapał. Teraz sprzęt się psuje i nie ma chętnych żeby to badziewie naprawić. Swoją drogą to jakość BMW chyba zeszła na psy. Ja od jakiegoś czasu przyglądam się Harleyom. Nie chcę kupować ale sporo oglądam. Nie dam kupy forsy za coś co nie daje pewności, że wrócę do domu.Widzę , że jest coraz gorzej. Największą bolączką tego sprzętu jest kolosalne zapotrzebowanie na prąd. Jak tylko jest słabszy akumulator to stoisz i kwiczysz. Jarek jakoś wytrzymasz. Jak się sprawy ogarną to sprzęt sprzedaj i zakup coś co da więcej radości. Powodzenia.
Jarek_PL Opublikowano 6 Sierpnia 2013 Opublikowano 6 Sierpnia 2013 Dzięki panowie za zrozumienie. Sorki ale nie mam nic w tej sprawie do powiedzenia. Ogarnia mnie nieopisane wkó....nie.
michu Opublikowano 6 Sierpnia 2013 Opublikowano 6 Sierpnia 2013 Jarek Współczuję Ci , ale się nie łam miejmy nadzieję że jak zrobią to sprzęt będzie latał jak ta lala .
Burgerman Opublikowano 6 Sierpnia 2013 Opublikowano 6 Sierpnia 2013 Przykro czytać Jarku o Twoich przygodach ze sprzętem i szczerze współczuję. Swoją drogą dręczy mnie pytanie czy po prostu miałeś pecha i trafiłeś na felerną sztukę czy ten typ tak ma. Trzymam kciuki, żeby serwis się uwinął i żebyś zaliczył planowane wakacje w siodle.
krzys-68 Opublikowano 6 Sierpnia 2013 Opublikowano 6 Sierpnia 2013 "Jakość" jest sprawą księgowego a w tym przypadku rzeczywiście jest coraz gorzej.Właśnie jestem po ogledzinach F800GT(miało być lekkie bo dziewczyny....).Nawet na jazdę próbną się nie wybrałem.
LWfilip Opublikowano 6 Sierpnia 2013 Autor Opublikowano 6 Sierpnia 2013 Księgowy księgowym, ale firma z takimi tradycjami i do tego jeszcze niemiecka czyli synonim jakości, powinna dbać o to co produkuje. Tym bardziej, że nie jest to świetlówka produkowana w wielomilionowym nakładzie ino motór Przykro się czyta o takich "przebojach". Ale jak wszyscy wiemy, taki jest właśnie nasz świat. Tylko Chińczyki trzymają się mocno
upiór Opublikowano 7 Sierpnia 2013 Opublikowano 7 Sierpnia 2013 Dzięki panowie za zrozumienie. Sorki ale nie mam nic w tej sprawie do powiedzenia. Ogarnia mnie nieopisane wkó....nie. Co ja mam napisać , ech sam nie wiem , lepiej nic nie napiszę .
Administrator MariuszBurgi Opublikowano 7 Sierpnia 2013 Administrator Opublikowano 7 Sierpnia 2013 Co ja mam napisać , ech sam nie wiem , lepiej nic nie napiszę . Upiorku, za ten wpis dostajesz złotą czcionkę Burgmanii Jasno, krótko i rzeczowo! A że tak się zapytam- czemu dyskusja o "przebojach serwisowych" z Kozą Jarka toczy się u Kujawiaków? Jarek, może zaktualizuj wątek o swoje nowe doświadczenia (przyda się dla potomnych) , mam na myśli ten tutaj>> http://www.forum.bur...t/page__st__100 Życzę udanej i bezproblemowej podróży Ja też lada moment wsiadam z plecaczkiem na kozę i lecę na explorację naszych rodzimych pasm górskich Pozdro dla regionu
michu Opublikowano 7 Sierpnia 2013 Opublikowano 7 Sierpnia 2013 No jeszcze tydzień i upragniony urlopik Oczywiście koza między nogi Jolka na plecy i poszliiiiiiii. Co najważniejsze że że nie sami... Mariusz. Jarek musiał napisać u nas , bo nas lubi ,a my jego.
LWfilip Opublikowano 7 Sierpnia 2013 Autor Opublikowano 7 Sierpnia 2013 Ale się porobiło Administracja Nas nawiedziła i też nie wiem co napisać, chyba nic nie napiszę . A tak na powarznie to chyba nikt nie wie czemu głos poparcia płynie właśnie od Kujawiaków. To chyba nawet nie jest takie ważne. Ważne jest to, że płynie. Swoją drogą to czekam na szczęśliwy koniec "przebojów serwisowych" z marką BMW. Nie ukrywam, że tego typu problemy mają wpływ na późniejsze decyzje co do wyboru kolejnego moto. Ja na pewno sobie to zapamiętam bo nie zakończyłem jeszcze śmiganie i chciał bym wypróbować, zakupić coś jeszcze.
szamot Opublikowano 7 Sierpnia 2013 Opublikowano 7 Sierpnia 2013 Tak ja ze wszystkim trzeba mieć trochę szczęścia w zakupach, a trochę na usprawiedliwienie marki przemawia to że to jest dla nich nowe doświadczenie w tym segmencie. No jeszcze trochę i trzeba zacząć się pakować :)
krzys-68 Opublikowano 7 Sierpnia 2013 Opublikowano 7 Sierpnia 2013 Fakt,oby do soboty i na Jeziorak....popływać..."]http://[/url]
krzysurban Opublikowano 11 Sierpnia 2013 Opublikowano 11 Sierpnia 2013 Chłopaki czy coś się dzieje nie tak??
michu Opublikowano 11 Sierpnia 2013 Opublikowano 11 Sierpnia 2013 Wąski Wszystko gra , tylko jakoś pisać się chłopakom nie chce duchota czy cóś........ A My pomału sraczka przedwyjazdowa , jutro idę do apteki po stoperan hi hi hi...
krzysurban Opublikowano 11 Sierpnia 2013 Opublikowano 11 Sierpnia 2013 Zazdroszczę Wam tego wyjazdu A nie lepiej korek ?? Ogólnie ja dzisiaj dochodzę do siebie no i za tydzień wesele :/
Bobas Opublikowano 11 Sierpnia 2013 Opublikowano 11 Sierpnia 2013 No jo, tacy to pożyją. Też Wam zazdroszczę tak fajnego wyjazdu. Na pewno będzie superowo.
szamot Opublikowano 11 Sierpnia 2013 Opublikowano 11 Sierpnia 2013 Pewnie ze fajnie a jak du...a będzie bolała. Ale co tam jakoś damy radę.Szkoda tylko że nie jedziecie z nami.
upiór Opublikowano 11 Sierpnia 2013 Opublikowano 11 Sierpnia 2013 Upiorku, za ten wpis dostajesz złotą czcionkę Burgmanii Jasno, krótko i rzeczowo! A że tak się zapytam- czemu dyskusja o "przebojach serwisowych" z Kozą Jarka toczy się u Kujawiaków? Jarek, może zaktualizuj wątek o swoje nowe doświadczenia (przyda się dla potomnych) , mam na myśli ten tutaj>> http://www.forum.bur...t/page__st__100 Życzę udanej i bezproblemowej podróży Ja też lada moment wsiadam z plecaczkiem na kozę i lecę na explorację naszych rodzimych pasm górskich Pozdro dla regionu Witam serdecznie . Mariusz czemu Jarek tu pisze o to jest pytanie . Wiemy wszyscy to znaczy kujawiaki że chłopina nam troszku się pogubił . B 650 , teraz jakiś cudak w stajni szanownego kolegi , więc chłopak zagląda tu i tam co tu u Zacnej marki słychać , a to szanowne grono nad morze śmiga a to na zlot jakiś walą a to i zagranica w planach się kroi ot i cała sprawa . Szanowny nasz kolega sprzęt nabył nie po to aby po serwisach stał i przyprawiał o nerwy naszego kolegę , myślę że nie tędy droga . A to że nas lubi to żadna nowina , przecież Jarosław to nasz człowiek . Tylko patrzeć jak ZACNA marka w stajni u kolegi zagości . Jarku męska decyzja BMW na .............. a ZACNĄ na urlop . No dobra żartowałem , ale i tak kupisz ZACNA . Chłopaki co to za wycieczka jak tyłeczek nie boli . W razie czego , szerokości i wracajcie z bananem . Jolka tylko mi się tam opal , pogodę macie zapewnioną na 100 % . Pozdrawiam .
michu Opublikowano 12 Sierpnia 2013 Opublikowano 12 Sierpnia 2013 Jeszcze tylko jutro i po jutrze do pracy i przygotowania na całego. Hm no szkoda że.nie jedziecie z nami , ale będziemy Wam wysyłać fotki.
LWfilip Opublikowano 12 Sierpnia 2013 Autor Opublikowano 12 Sierpnia 2013 No tak Ten tydzień to dobry jest bo już od środy, po pracy, laba na całego. Ja śmignę sobie na zlocik do Łeby. Pozdrawiam podróżników. Powodzenia i jedźcie bezpiecznie.
Burgerman Opublikowano 12 Sierpnia 2013 Opublikowano 12 Sierpnia 2013 Wypoczywajcie, śmigajcie na maxi i wracajcie bezpiecznie.
czaro69 Opublikowano 12 Sierpnia 2013 Opublikowano 12 Sierpnia 2013 Życzymy Wam szerokiej drogi, wspaniałego urlopu i niezapomnianych widoków. Wracajcie cało,a żeby wszyscy zazdrościli to wysyłajcie foty, pozdrawiamy Was serdecznie
Klubowicze Ewik Opublikowano 12 Sierpnia 2013 Klubowicze Opublikowano 12 Sierpnia 2013 Życzę udanego odpoczynku, bawcie się dobrze. Macie co zwiedzac po drodze
Rekomendowane odpowiedzi