upiór Opublikowano 31 Lipca 2013 Opublikowano 31 Lipca 2013 Jacenty szerokości tam u góry śmigaj bezpiecznie z aniołkami . (*) (*) (*) Lucjan dzięki za telefon . Przekaż proszę wyrazy współczucia dla rodziny .
pawelneos Opublikowano 31 Lipca 2013 Opublikowano 31 Lipca 2013 Taka nigdy nie jest łatwa (")("}{(") Wyrazy współczucia
Klubowicze Jack Opublikowano 31 Lipca 2013 Klubowicze Opublikowano 31 Lipca 2013 Mój "imiennik" na forum. Myślałem, że kiedyś się spotkamy. Cóż... przecież jeszcze kiedyś się spotkamy. Szerokości na niebieskich ścieżkach [*]
Sympatycy Miętus Opublikowano 31 Lipca 2013 Sympatycy Opublikowano 31 Lipca 2013 [*] [*] [*] Wyrazy współczucia
Klubowicze Ewik Opublikowano 31 Lipca 2013 Klubowicze Opublikowano 31 Lipca 2013 Jacku, będzie mi brakować naszych pogaduszek na priva, Twojego dowcipu i wierszyków. Do zobaczenia w tym innym wymiarze. Śmigaj po niebieskich autostradach ['] ['] ['] Dla rodziny najszczersze kondolencje i wyrazy współczucia.
GadekW Opublikowano 31 Lipca 2013 Opublikowano 31 Lipca 2013 [*] [*] [*] Wyrazy współczucia dla rodziny
oyooyo Opublikowano 31 Lipca 2013 Opublikowano 31 Lipca 2013 [*] [*] Wiele osób wspominać go będzie długo i ciepło. Spotkaliśmy się , zbyt krótko ...
Klubowicze Doktorek Opublikowano 31 Lipca 2013 Klubowicze Opublikowano 31 Lipca 2013 Jackiem spotkaliśmy się tylko parę razy na zlotach i podczas spotkaniach w Kątach Rybackich ale będę Go wspominał, szczere wyrazy wpółczucia dla jego rodziny i przyjaciół :( , powtarzając werset śp. ks. Twardowskiego: "Uczmy się kochać ludzi tak szybko odchodzą" ...
Klubowicze MAKI Opublikowano 1 Sierpnia 2013 Klubowicze Opublikowano 1 Sierpnia 2013 Tu słowa są niepotrzebne - ['] ['] ['] .....
Klubowicze bilety Opublikowano 1 Sierpnia 2013 Klubowicze Opublikowano 1 Sierpnia 2013 [*] Wyrazy współczucia!
Użytkownicy Tony Opublikowano 1 Sierpnia 2013 Użytkownicy Opublikowano 1 Sierpnia 2013 ['] Wyrazy współczucia
Klubowicze bargacz Opublikowano 1 Sierpnia 2013 Klubowicze Opublikowano 1 Sierpnia 2013 Wyrazy wspólczucia ["]
Rekomendowane odpowiedzi