elmartines Opublikowano 1 Sierpnia 2013 Opublikowano 1 Sierpnia 2013 Witam wszystkich serdecznie, w najblizszym czasie przymiezam sie do zakupu jakiegos maxi (obecnie jezdze chinolem 150ccm) i zwracam sie do was z prosba o pomoc w wyborze czegos optymalnego... skuter ma mi sluzyc glownie dla przyjemnosci a przy okazji dojazd do pracy w okresie wiosna - jesien. Jestem sredniego wzrostu tj 193cm wiec troche miejsca musi byc. kase jaką chce przeznaczyc to ok 10 tys zł, pojemnosc to minimum 300ccm bardzo spodobały mi sie 2 modele, tj burgman k7 oraz downtown 300i ale z tym ostatnim przeraza mnie ilosc miejsca na nogi (choc w tym moim obecnym jakos nie zwracam na to uwagi a na pewno ma mniej miejsca) Skuter będzie wykorzystywany również na wspolne wypady z moja kobitką (rekreacyjne) i zalezało by mi na dobrym zawieszeniu (przyzwyczajony do pneumatyki w aucie lubie jak amory dobrze wybieraja nierownosci) Zapomniałem dopisać ze powinno dawać rade w niewielkim warszawskim ruchu miejskim Przy okazji zapytam - czy da sie jakos poprawic dynamike w burgmanie? czytajac o tym sprzegle slizgajacym sie to sprint od zera moze mnie troche dołowac - wiadomo ze skutery nigdy nie beda scigaczami ale ... Bede wdzieczny za pomoc Hej, może w takim razie zainteresuje Cię moja oferta: http://allegro.pl/sh...item=3437332183 Co prawda przekracza trochę Twój budżet, ale jeśli masz problem ze wzrostem to jest sprzęt dla Ciebie. Ja mam 185 cm i jeździ się super. Pożyczałem też koledze (196cm i też się mieścił). Spalanie przy dynamicznej jeździe w mieście 3,5 l / 100 km/h. Ze świateł ledwo się łapią duże motocykle. Za miasto z kobitką spokojnie pomkniesz. No i najważniejsze - duże koła + regulowana zawiecha z tyłu. Jakbyś miał pytania wal na prv. Pozdro
Rekomendowane odpowiedzi